• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Göğüsleriniz büyüdü mü kızlar?
Kafam kadar oldu benimkiler bide kaşiniyor çatlayacak sanırım yine. Ne kullanicaz çatlaklar için?
Benim elbiselerin üstü artık olmuyor. Bebe yağı kullanıyorum bir ton para dökmeye gerek yok. Bir zararı da yok dedi doktorum

Kafam kadar oldu benimkiler bide kaşiniyor çatlayacak sanırım yine. Ne kullanicaz çatlaklar için?
Benimde dar bluzlarım olmuyor, nefes alamayacak gibi hissediyorum. Benim şu aralar tatlı tatlı kaşıntı göbeğimde var. Ben hindistan cevizi yağı suruyorum inşallah etkisi olur

Benim elbiselerin üstü artık olmuyor. Bebe yağı kullanıyorum bir ton para dökmeye gerek yok. Bir zararı da yok dedi doktorum

Benimde dar bluzlarım olmuyor, nefes alamayacak gibi hissediyorum. Benim şu aralar tatlı tatlı kaşıntı göbeğimde var. Ben hindistan cevizi yağı suruyorum inşallah etkisi olur
Benim aklıma da zeytinyağı geliyor ise yarar mı acaba

dolgunlaştı biraz ama hala eski sütyenlerimi kıyafetlerimi giyebiliyorum zaten normalde de çok dar şeyler giymeyi sevmiyordum tişört tarzı şeyler oluyor. Çatlak için ben 4.ayda başlayacağım lieracla bio oili dönüşümlü kullanayım diye düşündüm. Babenin de yorumları çok güzel , iki ürün kullanıcam dönüşümlü bakalım nasıl bi sonuç alıcam

Ben hastaneye yatırılıyorum şimdi, popomda iltihap olmuş. Sürekli antibiyotik yiyorum. Doktora bin kez dedim, ne zaman proluton, progestan iğne olsam ateşim çıkıyor, popom inanılmaz ağrıyor diye. Bir şey olmaz dedi. Şimdiki halime bak. Bir anormallik hissediyorsan peşini bırakmayın. Doktorunuza gösterin. Normal derse ve geçmezse de başka bir doktordan ikinci görüş alın
Çok geçmiş olsun canım umarım şimdi daha iyisindir 😔

Ya kızlar şuan 8+2 yim kasıklarımda arada sağ arada sol tarafta böyle batmalar hissediyorum bu normal midir? Hep sağda hissediyordum şimdi diğer tarafta da hissetmeye başladım

Ya kızlar şuan 8+2 yim kasıklarımda arada sağ arada sol tarafta böyle batmalar hissediyorum bu normal midir? Hep sağda hissediyordum şimdi diğer tarafta da hissetmeye başladım
Benim hala devam ediyor ara ara alt kısmımda bile hissediyorum, çoğunlukla solda. Normal diye düşünüyor ve umut ediyorum😂 Benim transfer zamanından bu yana ara ara oluyor çok şükür bi hafta önce iyilerdi ikizler🧿

Merhaba hanımlar umarım herkes iyidir ve hersey yolundadır herkesin 🤲🏻 benim sorum özellikle ikiz annelerine şuan 8+4 olduk ins iki gündür tam göğsümün altında şişlik var midem sanırım hafif yiyorum ama sindiremiyorum akşamları çok kötü oluyorum yavaştan mide bulantısı başladı bu şişlik sizdede varmi midemde gaz da var ne yapmam lazım bilemedim yemekte yiyemiyorum 😔

Arkadaşlar selam aslında benim proluteks ignemi Çarşamba bırakmam gerekliydi ama eşim devam et en azından 12. Haftayı bitirelim dedi. Ben de elimdekileri kullanmak amacıyla devam ettim. Bugün ignemi vururken anlık göz kararması yaşadım. Ayaktaydım, ilacı yavaş yavaş sıkarken parmaklarım ve ayaklarım aynı anda uyusmaya başladı - nefesim hızlandı ve bir anda terlemeye başladım. Son ilacı nasıl sıktığımı bilmiyorum ardından eşime 2 defa seslenebildim ve ayaklarımın bağı çözülerek kendimi sandalyeye zor atıp kafamı masaya koydum. Eşim hemen kolonya dökmeye başladı tabi ben ogurmeye başladım ama kusmadim. Sonra yavaş yavaş kendime geldim. Tansiyon 9 a 6 geldi aslında hep böyle ama anlık ne olduğunu anlayamadım

Merhaba bnde tüp bebekle ikizlere hamileyim 8+4 yoğun parçalı kanamam oldu rahimde kanama alanı varmış 1 hafta önce doktora gittim kanama alanı kaybolmuş dedi ama iki haftadır lekelenmem oluyo bugün 11 haftalık olduk pembemsi leke geldi burdada kanaması olanlar vardı korkmalimiyim sizce yardımcı olur musunuz

Arkadaşlar selam aslında benim proluteks ignemi Çarşamba bırakmam gerekliydi ama eşim devam et en azından 12. Haftayı bitirelim dedi. Ben de elimdekileri kullanmak amacıyla devam ettim. Bugün ignemi vururken anlık göz kararması yaşadım. Ayaktaydım, ilacı yavaş yavaş sıkarken parmaklarım ve ayaklarım aynı anda uyusmaya başladı - nefesim hızlandı ve bir anda terlemeye başladım. Son ilacı nasıl sıktığımı bilmiyorum ardından eşime 2 defa seslenebildim ve ayaklarımın bağı çözülerek kendimi sandalyeye zor atıp kafamı masaya koydum. Eşim hemen kolonya dökmeye başladı tabi ben ogurmeye başladım ama kusmadim. Sonra yavaş yavaş kendime geldim. Tansiyon 9 a 6 geldi aslında hep böyle ama anlık ne olduğunu anlayamadım
Ayni seyleri baska bir baslikta okudum dun. Proluteks vururken ne oldugunu anlamadan mide bulantisi ile birlikte bayilan bir arkadas daha vardi, kendine geldiginde ne oldugunu anlamadiginj suurunu kaybettigini yaziyordu. Cok gecmis olsun, demekki var boyle bir yan etkisi. Bugune kadar olmamasi sasirtici tabii, kotu bir surpriz olmus ☹️

Ayni seyleri baska bir baslikta okudum dun. Proluteks vururken ne oldugunu anlamadan mide bulantisi ile birlikte bayilan bir arkadas daha vardi, kendine geldiginde ne oldugunu anlamadiginj suurunu kaybettigini yaziyordu. Cok gecmis olsun, demekki var boyle bir yan etkisi. Bugune kadar olmamasi sasirtici tabii, kotu bir surpriz olmus ☹️
Teşekkürler geçen sene kan kaybı yaşarken doktorun odasında da aynen bu şekilde bayılmıştım tabi o daha kotusuydu ama anlık oluşan hissiyat, uyuşmalar aynıydı. İyi ki eşim evdeymis

Merhaba hanımlar umarım herkes iyidir ve hersey yolundadır herkesin 🤲🏻 benim sorum özellikle ikiz annelerine şuan 8+4 olduk ins iki gündür tam göğsümün altında şişlik var midem sanırım hafif yiyorum ama sindiremiyorum akşamları çok kötü oluyorum yavaştan mide bulantısı başladı bu şişlik sizdede varmi midemde gaz da var ne yapmam lazım bilemedim yemekte yiyemiyorum 😔
Genel bi şişlikse yediğin yemeklerden olmuş olabilir, ben en son 5 gibi yiyip bitiriyorum gerçi yediğim şeyler çok sınırlı bulantımdan dolayı. 9gibi çay içiyorum ama bişey yememeye hafif aç olmaya özen gösteriyorum örnek normalde bi poğaçayla doyuyorsan yarım yiyorum ki sorun olmasın. Gastrit diyeti diye internetten aratırsan en çok gaz yapan yiyecekleri görebilirsin

Genel bi şişlikse yediğin yemeklerden olmuş olabilir, ben en son 5 gibi yiyip bitiriyorum gerçi yediğim şeyler çok sınırlı bulantımdan dolayı. 9gibi çay içiyorum ama bişey yememeye hafif aç olmaya özen gösteriyorum örnek normalde bi poğaçayla doyuyorsan yarım yiyorum ki sorun olmasın. Gastrit diyeti diye internetten aratırsan en çok gaz yapan yiyecekleri görebilirsin
Dedigine bakacağım canım benim cok teşekkür ederim 💚 aslında eşim yuzunden anlamıyor ye yiyp duruyorbende yeni yeni mide bulantısı başladı bugün birsey yiyemedim şuan biraz ağrım az bide benim bebisler sol tarafta onlarda baskı yapıyor karıştı herseyim ama çok teşekkür ederim mecbur dikkat edeceğim 🥰🤗🤭

Canım dedigine baktım belirtilerin hepsi bende var ama yağlı acı yemiyorum fakat domates mercimek çorbası yiyorum bide meyveler kabugu soyulmalı diyor ben yapmıyordum soymalimiyim bilemedim ama en azından neye daha dikkat etmem gerekiyor anladim teşekkür ederim dr bi diyestisyende görüş demisti biraz kilom var 🙈 umarım gecer mide ağrısıda cok kötüymüş 😔

Merhaba hanımlar, Allah kısmet ederse 1 Mayıs'da tedaviye başlıyoruz. Aranızda mayıs ayı tüp bebek adayları varsa topiğime davet ediyorum 😊 gelin bu süreci birlikte paylaşalım 🌿

Umarım mayıs ayı hepimiz için uğurlu bir ay olur 🤲🌸

Edit: bu süreçte hamile kalanlar, transfer yaptıranlar veya transfer tarihi belli olup tabloda yer almak isteyenlerini varsa aşağıda yer alan:

Deneme sayısı
Uzun-kısa periyod
Taze-dondurulmuş transfer
Kaçıncı gün embriyosu
Transfer tarihi
Test sonucu (beta hcg sonucu)' na ait bilgileri bana özelden mesaj yoluyla bildirirseniz çok sevinirim.

👉 Not: bilmeyenler için;
Tedaviye reglin 2.veya 3.günü başlanması o tedavinin "kısa protokol"lu olduğu anlamına gelir. Bir diğer yandan ise tedaviye adetten yaklaşık 10 gün önce başlanması (bir önceki adet tarihinin 21.günü oluyor genellikle) o tedavinin "uzun protokol"lu olduğu anlamına gelir.

👉 Not: tedavide rahim dinlendirmesi yapılmadan transfer yapılması o tedavide "taze transfer" yapıldığı; rahim dinlendirmesi yapıldıktan sonra dondurulmuş embriyoların çözdürülten sonra transfer yapılması ise "dondurulmuş transfer" yapıldığı anlamına gelir.

⚠️ Uyarı: bilgilendirmenin eksik bilgi icermemesine ve bilgilendirme yaparken etiket yapmaya (bknz: Sade frappe Sade frappe Sade frappe Sade frappe ) dikkat edin lütfen.

Anne Adayı AdıYaşProblemDeneme SayısıUzun - Kısa protokolTaze - Dondurulmuş TransferKaçıncı gün embriyosuTransfer TarihiBeta HCG SonucuÇin Takvimine göre cinsiyetGerçek CinsiyetVerilecek İsim :KK36:
@Esoca38 :anneadayı:24Çift taraflı varikoselİlkKısaTaze3. Gün16 Nisanpozitif
👶👶👶 (üçüz)
@Asli47 :anneadayı:31Sebepsiz infertiliteİlkKısaDondurulmuş5. Gün8 Mayıspozitif
👶
Kız
@dusunen kdn 🌼🌼30Pcos ve ileri hareketli sperm sayısındaki düşüklükİlkKısaDondurulmuş5. Gün20 Mayıs7+5'de
bebeğin kalbi durdu 🌼
@Nm88326 :anneadayı:35Tek tüp - Düşük amhİlkKısaTaze3. Gün10 MayısPozitif 👶
merakliblog merakliblog :anneadayı:29Tüplerde şekil bozukluğuİlkKısaTaze5. Gün4 MayısPozitif
👶👶 (ikiz)
@Zynp2020 🌼🌼35Haretli sperm azlığı2. DenemeKısaDondurulmuş5. Gün10 mayısKimyasal
🌼
@candyyyy 🌼🌼31Tüplerin alınması - Düşük amh3. DenemeUzunDondurulmuş5. Gün20 MayısKimyasal
🌼
@FlyingHummingbird 🌼30Pcos - sperm sayısı ve hareketliliğinde düşüklükİlkKısaDondurulmuş5. GünHaziran ayıNegatif 🌼
@coki :anneadayı:30Sebepsiz infertilite2. DenemeUzunDondurulmuş5. Gün 2 adet transfee4 MayısPozitif
👶
@buradayimfiruze :anneadayı:30Sebepsiz infetilite3. DenemeKısaDondurulmuş5. Gün6 MayısPozitif
👶
@Bulutumsu726Pcos - oligospermi - varikoselİlkKısaDondurulmuş???
@gulcann16 :anneadayı:33Düşük Amh - sperm değerleri2. DenemeKısaDondurulmuş5. Gün29 MayısPozitif
👶
@Ballibadem 🌼33Çikolata kistiİlkKısaTaze3. Gün17 MayısNegatif
🌼
@certur36Sebepsiz infertilite2. DenemeKısaTaze3. Gün??
@Lady Starlight 🌼🌼44Yaş sebebiyle vakit kaybetmemek2. DenemeKısaTaze4. Gün12 Mayıs8.haftada bebeğin kalbi durdu 🌼
@neberuse 🌼38Çikolata kisti + haşimato + insilün direnciİlkKısaDondurulmuş3. Gün11 HaziranNegatif
🌼
@Dilarassd 🌼24AzospermİlkKısaTaze5. Gün
(2 adet)
21 MayısNegatif
🌼
@msgl0 🌼22Erkek faktörüİlkKısaDondurulmuş5. Gün29 MayısNegatif
🌼
@Hediye_omer 🌼🌼25Azosperm2. DenemeKısaDondurulmuş3. Gün29 MayısKimyasal
🌼
@Evrendedust :anneadayı:28Sperm değerinde düşüklük - çikolata kisti ameliyatıİlkKısaDondurulmuş4. Gün31 MayısPozitif
👶
@Haneisaadet :anneadayı:31Erkek faktörüİlkKısaTaze5. Gün 2 adet27 MayısPozitif👶
Melindanaz Melindanaz :anneadayı:31Çikolata kisti3. DenemeUzunDondurulmuş5. Gün1 MayısPozitif
ikiz
👶👶
adzeynep adzeynep :anneadayı:30Çikolata kisti2. Deneme
(İlk denemeden bir evladı var :))
KısaDondurulmuş5. Gün24 MayısPozitif
👶
Kız
@sadefrappe :anneadayı:31Çikolata kistiİlkUzunTaze5. Gün2 HaziranPozitif
👶
Kız
@Mirketcik 🌼32Sebepsiz infertilite2. DenemeKısaTaze5. Gün
(2 adet)
5 HaziranNegatif
🌼
@Beyazkup :anneadayı:34Sebepsiz infertiliteİlkKısaDondurulmuş5. Gün2 HaziranPozitif
👶
@Beklededi :anneadayı:27Amh düşüklüğüİlkKısaTaze5. Gün2 HaziranPozitif👶
@g090 :anneadayı:39Amh düşüklüğü ve sperm hareketsizliği3. Deneme
(2. Denemeden bir kızı var)
KısaDondurulmuş3. Gün4 MayısPozitif 👶
@EbruEge10 🌼37Sebepsiz infertilite2. DenemeKısaDondurulmuş5. Gün4 HaziranNegatif 🌼
@ozlemgundogdu 🌼39Tüpler alındı4. DenemeKısaDondurulmuş3. Gün
(2 adet)
14 HaziranNegatif
🌼
@pandaaa :anneadayı:28Yumurta rezervi yetmezliği9. DenemeUzunTaze5.Gün12 HaziranPozitif
👶👶👶
(üçüz)
:KK200:
:KK200:

Canım dedigine baktım belirtilerin hepsi bende var ama yağlı acı yemiyorum fakat domates mercimek çorbası yiyorum bide meyveler kabugu soyulmalı diyor ben yapmıyordum soymalimiyim bilemedim ama en azından neye daha dikkat etmem gerekiyor anladim teşekkür ederim dr bi diyestisyende görüş demisti biraz kilom var 🙈 umarım gecer mide ağrısıda cok kötüymüş 😔
Aynen bu ara soyarak ye özellikle salatalık karğuz domates mercimek gibi kbaklagillee gaz yapar. Diyetisyenim diye rahat konuşuyorum, sağlıklı şeyler ye kiloyu dert etme bir kaç haftaya bulantın olursa keşke yeseydim dersin😂

Back