Merhaba ben daha 10 haftaliğim delirdi bu kiz diyceksiniz ama ayni pit pitlari doktorun tam ultrasona baktiği yerde hissettim bu hafta. Çok çok garip gelmişti. Noluyoruz derken bi daha pit pit etti. Bağirsak gazi olmadiğindan emindim ama bebek hareketi olma ihtimalini de garipsedim erken diye
olabiliyor demek ki gerçekten bebekten miymiş ay bi garip oldum şimdi ağlayabilir miyim
Dr kağan bey videolarda bebek bu haftalarda hareketlere başlar su balesi gibi hareketler yapar demiş
Çok geçmiş olsun, proluton en güçlü progestan iğnesi, eğer ben 50mg progestanla bunlari yaşiyosam prolutonla bunlari yaşamaniz hayli mümkün. Popomun yarisi kara kara, morluklar siyaha dondu, diger yarisi kirmizi sari gibi o da kaşinan yerler. Doktora da dedim cok zor oluyor diye maalesef devam etmeliyiz dedi.
Çok gecmiş olsun, iltihap belirtileri nelerdir bize de yazar misiniz? Görüntüde ne oldu, dokuda ne hissettiniz, ateşiniz çikti mi? Benim popom da inanilmaz kaşiniyor ama gözardi ediyorum, yanlış mi yapiyorum acaba?