- 9 Mayıs 2021
- 2.248
- 2.725
- 83
- 32
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #11.801
Darısı tiksintiye inşallahOnda 14 hafta kadar geçti. Bunda da geçti bulantım ama tiksinme devam ediyor. Çoğu akşam onlar et yerken ben sebze yiyorum
Benim elbiselerin üstü artık olmuyor. Bebe yağı kullanıyorum bir ton para dökmeye gerek yok. Bir zararı da yok dedi doktorumGöğüsleriniz büyüdü mü kızlar?
Kafam kadar oldu benimkiler bide kaşiniyor çatlayacak sanırım yine. Ne kullanicaz çatlaklar için?
Benimde dar bluzlarım olmuyor, nefes alamayacak gibi hissediyorum. Benim şu aralar tatlı tatlı kaşıntı göbeğimde var. Ben hindistan cevizi yağı suruyorum inşallah etkisi olurGöğüsleriniz büyüdü mü kızlar?
Kafam kadar oldu benimkiler bide kaşiniyor çatlayacak sanırım yine. Ne kullanicaz çatlaklar için?
Benim elbiselerin üstü artık olmuyor. Bebe yağı kullanıyorum bir ton para dökmeye gerek yok. Bir zararı da yok dedi doktorum
Benim aklıma da zeytinyağı geliyor ise yarar mı acabaBenimde dar bluzlarım olmuyor, nefes alamayacak gibi hissediyorum. Benim şu aralar tatlı tatlı kaşıntı göbeğimde var. Ben hindistan cevizi yağı suruyorum inşallah etkisi olur
dolgunlaştı biraz ama hala eski sütyenlerimi kıyafetlerimi giyebiliyorum zaten normalde de çok dar şeyler giymeyi sevmiyordum tişört tarzı şeyler oluyor. Çatlak için ben 4.ayda başlayacağım lieracla bio oili dönüşümlü kullanayım diye düşündüm. Babenin de yorumları çok güzel , iki ürün kullanıcam dönüşümlü bakalım nasıl bi sonuç alıcamGöğüsleriniz büyüdü mü kızlar?
Kantoron yağı surebilirsin zeytinyağından daha etkili olur bence.Benim aklıma da zeytinyağı geliyor ise yarar mı acaba
Çok geçmiş olsun canım umarım şimdi daha iyisindirBen hastaneye yatırılıyorum şimdi, popomda iltihap olmuş. Sürekli antibiyotik yiyorum. Doktora bin kez dedim, ne zaman proluton, progestan iğne olsam ateşim çıkıyor, popom inanılmaz ağrıyor diye. Bir şey olmaz dedi. Şimdiki halime bak. Bir anormallik hissediyorsan peşini bırakmayın. Doktorunuza gösterin. Normal derse ve geçmezse de başka bir doktordan ikinci görüş alın
Benim hala devam ediyor ara ara alt kısmımda bile hissediyorum, çoğunlukla solda. Normal diye düşünüyor ve umut ediyorumYa kızlar şuan 8+2 yim kasıklarımda arada sağ arada sol tarafta böyle batmalar hissediyorum bu normal midir? Hep sağda hissediyordum şimdi diğer tarafta da hissetmeye başladım
Ayni seyleri baska bir baslikta okudum dun. Proluteks vururken ne oldugunu anlamadan mide bulantisi ile birlikte bayilan bir arkadas daha vardi, kendine geldiginde ne oldugunu anlamadiginj suurunu kaybettigini yaziyordu. Cok gecmis olsun, demekki var boyle bir yan etkisi. Bugune kadar olmamasi sasirtici tabii, kotu bir surpriz olmusArkadaşlar selam aslında benim proluteks ignemi Çarşamba bırakmam gerekliydi ama eşim devam et en azından 12. Haftayı bitirelim dedi. Ben de elimdekileri kullanmak amacıyla devam ettim. Bugün ignemi vururken anlık göz kararması yaşadım. Ayaktaydım, ilacı yavaş yavaş sıkarken parmaklarım ve ayaklarım aynı anda uyusmaya başladı - nefesim hızlandı ve bir anda terlemeye başladım. Son ilacı nasıl sıktığımı bilmiyorum ardından eşime 2 defa seslenebildim ve ayaklarımın bağı çözülerek kendimi sandalyeye zor atıp kafamı masaya koydum. Eşim hemen kolonya dökmeye başladı tabi ben ogurmeye başladım ama kusmadim. Sonra yavaş yavaş kendime geldim. Tansiyon 9 a 6 geldi aslında hep böyle ama anlık ne olduğunu anlayamadım
Teşekkürler geçen sene kan kaybı yaşarken doktorun odasında da aynen bu şekilde bayılmıştım tabi o daha kotusuydu ama anlık oluşan hissiyat, uyuşmalar aynıydı. İyi ki eşim evdeymisAyni seyleri baska bir baslikta okudum dun. Proluteks vururken ne oldugunu anlamadan mide bulantisi ile birlikte bayilan bir arkadas daha vardi, kendine geldiginde ne oldugunu anlamadiginj suurunu kaybettigini yaziyordu. Cok gecmis olsun, demekki var boyle bir yan etkisi. Bugune kadar olmamasi sasirtici tabii, kotu bir surpriz olmus
Genel bi şişlikse yediğin yemeklerden olmuş olabilir, ben en son 5 gibi yiyip bitiriyorum gerçi yediğim şeyler çok sınırlı bulantımdan dolayı. 9gibi çay içiyorum ama bişey yememeye hafif aç olmaya özen gösteriyorum örnek normalde bi poğaçayla doyuyorsan yarım yiyorum ki sorun olmasın. Gastrit diyeti diye internetten aratırsan en çok gaz yapan yiyecekleri görebilirsinMerhaba hanımlar umarım herkes iyidir ve hersey yolundadır herkesinbenim sorum özellikle ikiz annelerine şuan 8+4 olduk ins iki gündür tam göğsümün altında şişlik var midem sanırım hafif yiyorum ama sindiremiyorum akşamları çok kötü oluyorum yavaştan mide bulantısı başladı bu şişlik sizdede varmi midemde gaz da var ne yapmam lazım bilemedim yemekte yiyemiyorum
Dedigine bakacağım canım benim cok teşekkür ederimGenel bi şişlikse yediğin yemeklerden olmuş olabilir, ben en son 5 gibi yiyip bitiriyorum gerçi yediğim şeyler çok sınırlı bulantımdan dolayı. 9gibi çay içiyorum ama bişey yememeye hafif aç olmaya özen gösteriyorum örnek normalde bi poğaçayla doyuyorsan yarım yiyorum ki sorun olmasın. Gastrit diyeti diye internetten aratırsan en çok gaz yapan yiyecekleri görebilirsin
Canım dedigine baktım belirtilerin hepsi bende var ama yağlı acı yemiyorum fakat domates mercimek çorbası yiyorum bide meyveler kabugu soyulmalı diyor ben yapmıyordum soymalimiyim bilemedim ama en azından neye daha dikkat etmem gerekiyor anladim teşekkür ederim dr bi diyestisyende görüş demisti biraz kilom varGenel bi şişlikse yediğin yemeklerden olmuş olabilir, ben en son 5 gibi yiyip bitiriyorum gerçi yediğim şeyler çok sınırlı bulantımdan dolayı. 9gibi çay içiyorum ama bişey yememeye hafif aç olmaya özen gösteriyorum örnek normalde bi poğaçayla doyuyorsan yarım yiyorum ki sorun olmasın. Gastrit diyeti diye internetten aratırsan en çok gaz yapan yiyecekleri görebilirsin
Merhaba hanımlar, Allah kısmet ederse 1 Mayıs'da tedaviye başlıyoruz. Aranızda mayıs ayı tüp bebek adayları varsa topiğime davet ediyorumgelin bu süreci birlikte paylaşalım
Umarım mayıs ayı hepimiz için uğurlu bir ay olur
Edit: bu süreçte hamile kalanlar, transfer yaptıranlar veya transfer tarihi belli olup tabloda yer almak isteyenlerini varsa aşağıda yer alan:
Deneme sayısı
Uzun-kısa periyod
Taze-dondurulmuş transfer
Kaçıncı gün embriyosu
Transfer tarihi
Test sonucu (beta hcg sonucu)' na ait bilgileri bana özelden mesaj yoluyla bildirirseniz çok sevinirim.
Not: bilmeyenler için;
Tedaviye reglin 2.veya 3.günü başlanması o tedavinin "kısa protokol"lu olduğu anlamına gelir. Bir diğer yandan ise tedaviye adetten yaklaşık 10 gün önce başlanması (bir önceki adet tarihinin 21.günü oluyor genellikle) o tedavinin "uzun protokol"lu olduğu anlamına gelir.
Not: tedavide rahim dinlendirmesi yapılmadan transfer yapılması o tedavide "taze transfer" yapıldığı; rahim dinlendirmesi yapıldıktan sonra dondurulmuş embriyoların çözdürülten sonra transfer yapılması ise "dondurulmuş transfer" yapıldığı anlamına gelir.
Uyarı: bilgilendirmenin eksik bilgi icermemesine ve bilgilendirme yaparken etiket yapmaya (bknz: Sade frappe Sade frappe ) dikkat edin lütfen.
Anne Adayı Adı Yaş Problem Deneme Sayısı Uzun - Kısa protokol Taze - Dondurulmuş Transfer Kaçıncı gün embriyosu Transfer Tarihi Beta HCG Sonucu Çin Takvimine göre cinsiyet Gerçek Cinsiyet Verilecek İsim @Esoca38 24 Çift taraflı varikosel İlk Kısa Taze 3. Gün 16 Nisan pozitif
(üçüz) @Asli47 31 Sebepsiz infertilite İlk Kısa Dondurulmuş 5. Gün 8 Mayıs pozitif
Kız @dusunen kdn 30 Pcos ve ileri hareketli sperm sayısındaki düşüklük İlk Kısa Dondurulmuş 5. Gün 20 Mayıs 7+5'de
bebeğin kalbi durdu@Nm88326 35 Tek tüp - Düşük amh İlk Kısa Taze 3. Gün 10 Mayıs Pozitif merakliblog 29 Tüplerde şekil bozukluğu İlk Kısa Taze 5. Gün 4 Mayıs Pozitif
(ikiz) @Zynp2020 35 Haretli sperm azlığı 2. Deneme Kısa Dondurulmuş 5. Gün 10 mayıs Kimyasal
@candyyyy 31 Tüplerin alınması - Düşük amh 3. Deneme Uzun Dondurulmuş 5. Gün 20 Mayıs Kimyasal
@FlyingHummingbird 30 Pcos - sperm sayısı ve hareketliliğinde düşüklük İlk Kısa Dondurulmuş 5. Gün Haziran ayı Negatif @coki 30 Sebepsiz infertilite 2. Deneme Uzun Dondurulmuş 5. Gün 2 adet transfee 4 Mayıs Pozitif
@buradayimfiruze 30 Sebepsiz infetilite 3. Deneme Kısa Dondurulmuş 5. Gün 6 Mayıs Pozitif
@Bulutumsu7 26 Pcos - oligospermi - varikosel İlk Kısa Dondurulmuş ? ? ? @gulcann16 33 Düşük Amh - sperm değerleri 2. Deneme Kısa Dondurulmuş 5. Gün 29 Mayıs Pozitif
@Ballibadem 33 Çikolata kisti İlk Kısa Taze 3. Gün 17 Mayıs Negatif
@certur 36 Sebepsiz infertilite 2. Deneme Kısa Taze 3. Gün ? ? @Lady Starlight 44 Yaş sebebiyle vakit kaybetmemek 2. Deneme Kısa Taze 4. Gün 12 Mayıs 8.haftada bebeğin kalbi durdu @neberuse 38 Çikolata kisti + haşimato + insilün direnci İlk Kısa Dondurulmuş 3. Gün 11 Haziran Negatif
@Dilarassd 24 Azosperm İlk Kısa Taze 5. Gün
(2 adet)21 Mayıs Negatif
@msgl0 22 Erkek faktörü İlk Kısa Dondurulmuş 5. Gün 29 Mayıs Negatif
@Hediye_omer 25 Azosperm 2. Deneme Kısa Dondurulmuş 3. Gün 29 Mayıs Kimyasal
@Evrendedust 28 Sperm değerinde düşüklük - çikolata kisti ameliyatı İlk Kısa Dondurulmuş 4. Gün 31 Mayıs Pozitif
@Haneisaadet 31 Erkek faktörü İlk Kısa Taze 5. Gün 2 adet 27 Mayıs Pozitif Melindanaz 31 Çikolata kisti 3. Deneme Uzun Dondurulmuş 5. Gün 1 Mayıs Pozitif
ikiz
adzeynep 30 Çikolata kisti 2. Deneme
(İlk denemeden bir evladı var :))Kısa Dondurulmuş 5. Gün 24 Mayıs Pozitif
Kız @sadefrappe 31 Çikolata kisti İlk Uzun Taze 5. Gün 2 Haziran Pozitif
Kız @Mirketcik 32 Sebepsiz infertilite 2. Deneme Kısa Taze 5. Gün
(2 adet)5 Haziran Negatif
@Beyazkup 34 Sebepsiz infertilite İlk Kısa Dondurulmuş 5. Gün 2 Haziran Pozitif
@Beklededi 27 Amh düşüklüğü İlk Kısa Taze 5. Gün 2 Haziran Pozitif @g090 39 Amh düşüklüğü ve sperm hareketsizliği 3. Deneme
(2. Denemeden bir kızı var)Kısa Dondurulmuş 3. Gün 4 Mayıs Pozitif @EbruEge10 37 Sebepsiz infertilite 2. Deneme Kısa Dondurulmuş 5. Gün 4 Haziran Negatif @ozlemgundogdu 39 Tüpler alındı 4. Deneme Kısa Dondurulmuş 3. Gün
(2 adet)14 Haziran Negatif
@pandaaa 28 Yumurta rezervi yetmezliği 9. Deneme Uzun Taze 5.Gün 12 Haziran Pozitif
(üçüz)
Aynen bu ara soyarak ye özellikle salatalık karğuz domates mercimek gibi kbaklagillee gaz yapar. Diyetisyenim diye rahat konuşuyorum, sağlıklı şeyler ye kiloyu dert etme bir kaç haftaya bulantın olursa keşke yeseydim dersinCanım dedigine baktım belirtilerin hepsi bende var ama yağlı acı yemiyorum fakat domates mercimek çorbası yiyorum bide meyveler kabugu soyulmalı diyor ben yapmıyordum soymalimiyim bilemedim ama en azından neye daha dikkat etmem gerekiyor anladim teşekkür ederim dr bi diyestisyende görüş demisti biraz kilom varumarım gecer mide ağrısıda cok kötüymüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?