Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Göğüsleriniz büyüdü mü kızlar?
Kafam kadar oldu benimkiler bide kaşiniyor çatlayacak sanırım yine. Ne kullanicaz çatlaklar için?
Benim elbiselerin üstü artık olmuyor. Bebe yağı kullanıyorum bir ton para dökmeye gerek yok. Bir zararı da yok dedi doktorum

Kafam kadar oldu benimkiler bide kaşiniyor çatlayacak sanırım yine. Ne kullanicaz çatlaklar için?
Benimde dar bluzlarım olmuyor, nefes alamayacak gibi hissediyorum. Benim şu aralar tatlı tatlı kaşıntı göbeğimde var. Ben hindistan cevizi yağı suruyorum inşallah etkisi olur

Benim elbiselerin üstü artık olmuyor. Bebe yağı kullanıyorum bir ton para dökmeye gerek yok. Bir zararı da yok dedi doktorum

Benimde dar bluzlarım olmuyor, nefes alamayacak gibi hissediyorum. Benim şu aralar tatlı tatlı kaşıntı göbeğimde var. Ben hindistan cevizi yağı suruyorum inşallah etkisi olur
Benim aklıma da zeytinyağı geliyor ise yarar mı acaba

dolgunlaştı biraz ama hala eski sütyenlerimi kıyafetlerimi giyebiliyorum zaten normalde de çok dar şeyler giymeyi sevmiyordum tişört tarzı şeyler oluyor. Çatlak için ben 4.ayda başlayacağım lieracla bio oili dönüşümlü kullanayım diye düşündüm. Babenin de yorumları çok güzel , iki ürün kullanıcam dönüşümlü bakalım nasıl bi sonuç alıcam

Çok geçmiş olsun canım umarım şimdi daha iyisindir

Ya kızlar şuan 8+2 yim kasıklarımda arada sağ arada sol tarafta böyle batmalar hissediyorum bu normal midir? Hep sağda hissediyordum şimdi diğer tarafta da hissetmeye başladım

Ya kızlar şuan 8+2 yim kasıklarımda arada sağ arada sol tarafta böyle batmalar hissediyorum bu normal midir? Hep sağda hissediyordum şimdi diğer tarafta da hissetmeye başladım
Benim hala devam ediyor ara ara alt kısmımda bile hissediyorum, çoğunlukla solda. Normal diye düşünüyor ve umut ediyorum Benim transfer zamanından bu yana ara ara oluyor çok şükür bi hafta önce iyilerdi ikizler

Merhaba hanımlar umarım herkes iyidir ve hersey yolundadır herkesin benim sorum özellikle ikiz annelerine şuan 8+4 olduk ins iki gündür tam göğsümün altında şişlik var midem sanırım hafif yiyorum ama sindiremiyorum akşamları çok kötü oluyorum yavaştan mide bulantısı başladı bu şişlik sizdede varmi midemde gaz da var ne yapmam lazım bilemedim yemekte yiyemiyorum

Arkadaşlar selam aslında benim proluteks ignemi Çarşamba bırakmam gerekliydi ama eşim devam et en azından 12. Haftayı bitirelim dedi. Ben de elimdekileri kullanmak amacıyla devam ettim. Bugün ignemi vururken anlık göz kararması yaşadım. Ayaktaydım, ilacı yavaş yavaş sıkarken parmaklarım ve ayaklarım aynı anda uyusmaya başladı - nefesim hızlandı ve bir anda terlemeye başladım. Son ilacı nasıl sıktığımı bilmiyorum ardından eşime 2 defa seslenebildim ve ayaklarımın bağı çözülerek kendimi sandalyeye zor atıp kafamı masaya koydum. Eşim hemen kolonya dökmeye başladı tabi ben ogurmeye başladım ama kusmadim. Sonra yavaş yavaş kendime geldim. Tansiyon 9 a 6 geldi aslında hep böyle ama anlık ne olduğunu anlayamadım

Merhaba bnde tüp bebekle ikizlere hamileyim 8+4 yoğun parçalı kanamam oldu rahimde kanama alanı varmış 1 hafta önce doktora gittim kanama alanı kaybolmuş dedi ama iki haftadır lekelenmem oluyo bugün 11 haftalık olduk pembemsi leke geldi burdada kanaması olanlar vardı korkmalimiyim sizce yardımcı olur musunuz

Ayni seyleri baska bir baslikta okudum dun. Proluteks vururken ne oldugunu anlamadan mide bulantisi ile birlikte bayilan bir arkadas daha vardi, kendine geldiginde ne oldugunu anlamadiginj suurunu kaybettigini yaziyordu. Cok gecmis olsun, demekki var boyle bir yan etkisi. Bugune kadar olmamasi sasirtici tabii, kotu bir surpriz olmus

Teşekkürler geçen sene kan kaybı yaşarken doktorun odasında da aynen bu şekilde bayılmıştım tabi o daha kotusuydu ama anlık oluşan hissiyat, uyuşmalar aynıydı. İyi ki eşim evdeymis

Genel bi şişlikse yediğin yemeklerden olmuş olabilir, ben en son 5 gibi yiyip bitiriyorum gerçi yediğim şeyler çok sınırlı bulantımdan dolayı. 9gibi çay içiyorum ama bişey yememeye hafif aç olmaya özen gösteriyorum örnek normalde bi poğaçayla doyuyorsan yarım yiyorum ki sorun olmasın. Gastrit diyeti diye internetten aratırsan en çok gaz yapan yiyecekleri görebilirsin

Dedigine bakacağım canım benim cok teşekkür ederim aslında eşim yuzunden anlamıyor ye yiyp duruyorbende yeni yeni mide bulantısı başladı bugün birsey yiyemedim şuan biraz ağrım az bide benim bebisler sol tarafta onlarda baskı yapıyor karıştı herseyim ama çok teşekkür ederim mecbur dikkat edeceğim

Canım dedigine baktım belirtilerin hepsi bende var ama yağlı acı yemiyorum fakat domates mercimek çorbası yiyorum bide meyveler kabugu soyulmalı diyor ben yapmıyordum soymalimiyim bilemedim ama en azından neye daha dikkat etmem gerekiyor anladim teşekkür ederim dr bi diyestisyende görüş demisti biraz kilom var umarım gecer mide ağrısıda cok kötüymüş

Aynen bu ara soyarak ye özellikle salatalık karğuz domates mercimek gibi kbaklagillee gaz yapar. Diyetisyenim diye rahat konuşuyorum, sağlıklı şeyler ye kiloyu dert etme bir kaç haftaya bulantın olursa keşke yeseydim dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…