Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

İlk 4 gün günde 1 tam, sonraki 4 gün günde 1 yarım, sonraki 4 gün günde 1 çeyrek şeklinde azaltarak kesti. Evet doğru olabilir bu ilaç kullanırkende insanı sarsıyor birden kesilince sıkıntı yaratmış olabilir size

Prednol ne için kullanılıyor?

Kızlar hafif kasık ağrım var normal mi acaba ya transferin ilk günü sabah dokuzdan akşam sekize kadar hep yattım daha sonrasında biraz kalktım oturdum sıkıldım çünlü
Benim de transferim 2.gününden beri ara ara regl olacak gibi kasık ağrım ve göğüs ağrım ama kullandığımız ilaçlara bağlı özellikle progestana bağlı olduğunu düşünüyoruz

Günaydın inşallah çok amin ben trasferim oldum 3.günüm bugün. Zeki hoca ilgili anlatan soruları yanıtlayan biri yani herkesin doktordan beklentisi farklıdır benim beklentimi karşıladı açıkcası en iyisi orası olduğu için oraya başladık. merkez çok temiz her çalışan ayrı ayrı güler yüzlü hemşirelerini övmeye kelimelerim yetmez ve bence laboratuvar olarak çok iyiler ellerinden geleni yapıyorlar embriyogları konuşkan anlatan biri. Açıkcası biz eşimle çok memnun kaldık. Yani şöyle söylüyeyim para verdiğini değerli olduğunu hissediyorsun. Tavsiyemdir. Toplamda ilaçlar ve operasyon dahil 24.500 tuttu.

Kızlar günaydın dün merakıma yenik düşüp idtar testi yaptım begatif çıktı şimdide kan verdim sonucu bekliyorum ama bu seferde olmadı sanırım çok çok üzgünüm

Yaa kızlar Benin 3.gün bugün duş alayım diyorum artık saçlarım baya kötü oldu
Sorun olmaz herhalde merkezin verdiği listede 1.günüü bile yıkabilirsin yazıyordu
canım ben dün transfer oldum eve geldim duş aldım. Doktorum alabilirsin dedi, asla sürekli yatma dedi. Böyle bir kısıtlama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…