- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.516
- 198
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #1.101
İlk 4 gün günde 1 tam, sonraki 4 gün günde 1 yarım, sonraki 4 gün günde 1 çeyrek şeklinde azaltarak kesti. Evet doğru olabilir bu ilaç kullanırkende insanı sarsıyor birden kesilince sıkıntı yaratmış olabilir sizeprednol ü azaltarak mı kesti doktorunuz ? yoksa 12. gün son kez içip 13.gün hiç içmediniz mi ?
Ben bayılmıştım sebebini araştırırken bir tanıdık doktor prednolü azaltmadan kestiğin için olabilir demişti ondan merak ettim
Prednol ne için kullanılıyor?prednol ü azaltarak mı kesti doktorunuz ? yoksa 12. gün son kez içip 13.gün hiç içmediniz mi ?
Ben bayılmıştım sebebini araştırırken bir tanıdık doktor prednolü azaltmadan kestiğin için olabilir demişti ondan merak ettim
Benim de transferim 2.gününden beri ara ara regl olacak gibi kasık ağrım ve göğüs ağrım ama kullandığımız ilaçlara bağlı özellikle progestana bağlı olduğunu düşünüyoruzKızlar hafif kasık ağrım var normal mi acaba ya transferin ilk günü sabah dokuzdan akşam sekize kadar hep yattım daha sonrasında biraz kalktım oturdum sıkıldım çünlü
Ben biraz sabırsızım hepsinde 6.gun idrarda öğrendim. Hepsinde 9, 10.gunlerde kan verdımSiz kızınızda kaçıncı gün öğrenmiştiniz idrar testinde ve bu sefer kaçıncı gün öğrendiniz ?
Günaydın inşallah çok aminmerhaba umarım güzel sonuçlar alırsınız :) ikinci denememe Diyarbakır bahçecide başlamayı düşünüyorum ben de. Lütfen Zeki hoca ve bahçeci ile ilgili bildiğiniz duyduğunuz tecrübe ettiğiniz ne varsa paylaşabilir misiniz, çok kararsızım
Amin inşallahKızlar ben de transfer oldum 2. Günüm. İnş güzel haberler alırız
Canm kacıncı gün senin bugünKızlar günaydın dün merakıma yenik düşüp idtar testi yaptım begatif çıktı şimdide kan verdim sonucu bekliyorum ama bu seferde olmadı sanırım çok çok üzgünüm
12. Gün cnmCanm kacıncı gün senin bugün
Kan ver kuzum. Direk gidip kan ver. Bende idrar testi yaptm negatf suan12. Gün cnm
Verdim şimdi geldim canım ama biliyorum olmadı yine olsaydı çıkardı testte çok büyük ihtimalKan ver kuzum. Direk gidip kan ver. Bende idrar testi yaptm negatf suançok canm skldı anlatamam benmde
Sabah ilk idrarla mı yaptınız?12. Gün cnm
benm 7.günVerdim şimdi geldim canım ama biliyorum olmadı yine olsaydı çıkardı testte çok büyük ihtimalSenin kaçıncı günün?
İnşallah canım :) nasıl geçiyor şuan günün ağrın var mıAmin inşallaharkalı önlü inşallah poztifleri alıcaz
canım ben dün transfer oldum eve geldim duş aldım. Doktorum alabilirsin dedi, asla sürekli yatma dedi. Böyle bir kısıtlama yokYaa kızlar Benin 3.gün bugün duş alayım diyorum artık saçlarım baya kötü oldu
Sorun olmaz herhalde merkezin verdiği listede 1.günüü bile yıkabilirsin yazıyordu
Yok akşam üzeri 4 gibiydi ama yinede olsa çıkmaz mıydı?Sabah ilk idrarla mı yaptınız?
Sizin ki çok erkenmiş moralinizi bozmayınbenm 7.gün
Ama transver edilen 5.gün embriyosuydu
Ama belli olurdu olsaydıSizin ki çok erkenmiş moralinizi bozmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?