- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #1.001
Amin inşallah teşekkür ederim hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahTedaviniz hayırlı olsun.. hsg’den önce transfer için yumurtalarınızın toplanması gerekiyor, onun için zaten bu ay transfer olamazsınızhsg çekilir, rahimin durumuna ve tahlillerinize göre uygulanacak protokolü belirler doktorunuz.. çok farklı protokoller var farklı uzunlukta. Benim yumurta toplamam şubat sonu yapıldı, transferim kısmetse bu ay sonunda.. Ben de amh düşüklüğü sebebiyle tüp bebek yaptırıyorum. Daha fazla geç kalmadan tedaviye başlamanız iyi olmuş, hakkınızda hayırlısı olsun
Bana opu’dan sonra histeroskopi yapıldı, ondan sonra hsg çekildi histeroskopi sonrası iyileşme nasıl diye bakmak için. Normalde hsg’yi tedaviye başlamadan önce çektiriyorlar ama o süreçte yumurta büyütme yapılıyor mu bilmiyorum açıkcası- zannetmiyorum. Muhtemelen bu adetinizle hsg çektirirsiniz, ondan sonraki adetinizle yumurta büyütmeye başlarsınız.. Embriyo oluşursa ya opu sonrası 3. Veya 5. Gün taze transfer olursunuz ya da 1 veya 2 adet sonra dondurulmuş transfer olursunuz. Tavsiyem, maddi durumunuz el veriyorsa embriyolarınızı gen testine göndermeniz. Görüştüğüm bütün doktorlar amh düşüklüğünün embriyonun kalitesini etkilediğini söyledi, bu sebeple gen testi yaptırmamı önerdi.Amin inşallah teşekkür ederim hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahrahim dinlendirme mi yaptınız niye bu kadar geç transferiniz ? Hsg adetten 2 3 gün sonra çekiliyor diye biliyorum o yüzden adeti bekliyorum hsg için hem de tedavi için. Dr soracağım ama yumurta büyütürken hsg çekilmiyor doğru mu anladım opudan sonra çektiricem o zaman ?
Yarasin canim ama abur cuburu fazla abartmamak lazim bu dönem bizim için önemliYiyiyorum vallahi ben napayım öleyim mi yaa abartmadan canım ne isterse az az ucundan atıyorum
Bana da yaşım genç olduğu için avantajlı olduğumu ve kaliteli olabileceğini söylediler genetiğe göndermek zorunda olmadıkça maaaleaef yapamam bakalım heyecanla beklşyorum neler olacak teşekkür ederimBana opu’dan sonra histeroskopi yapıldı, ondan sonra hsg çekildi histeroskopi sonrası iyileşme nasıl diye bakmak için. Normalde hsg’yi tedaviye başlamadan önce çektiriyorlar ama o süreçte yumurta büyütme yapılıyor mu bilmiyorum açıkcası- zannetmiyorum. Muhtemelen bu adetinizle hsg çektirirsiniz, ondan sonraki adetinizle yumurta büyütmeye başlarsınız.. Embriyo oluşursa ya opu sonrası 3. Veya 5. Gün taze transfer olursunuz ya da 1 veya 2 adet sonra dondurulmuş transfer olursunuz. Tavsiyem, maddi durumunuz el veriyorsa embriyolarınızı gen testine göndermeniz. Görüştüğüm bütün doktorlar amh düşüklüğünün embriyonun kalitesini etkilediğini söyledi, bu sebeple gen testi yaptırmamı önerdi.
İnşallah çokça yumurtanız çıkar, güzelce embriyo olurlar.. İyi şanslarBana da yaşım genç olduğu için avantajlı olduğumu ve kaliteli olabileceğini söylediler genetiğe göndermek zorunda olmadıkça maaaleaef yapamam bakalım heyecanla beklşyorum neler olacak teşekkür ederim
Benim ikinci gün işte bugün canım ama yatıyorum genelde uzun oturuyorum örgü örüyorum arada yürüyorum sık tuvalete gidiyorum 3 lt su içiyorum ceviz badem fındık kayısı yiyorum meyve yiyiyorum şuanda tuvalet ve midem de herhangi bir sorun yok. Hiç iş yapmıyorum eşim yaptırmıyor zaten. Reflünü ne tetikledi acaba ya az kalmış seninde testine hayırlısı ile pozitif olsunKızlar size bi sorum var. Benim 4 mayıs transfer bugün 6.gün ama midem ağzımda reflüm var inanılmaz, sizde de böyle bir durum var mı? Bir de şu zamanlarda napıyorsunuz ben evin içinde yavaş tempoda 3-5bin arası adım atıyorum, yemek yapıyorum, çok oturmuyorum ve uzanıyorum. Temizlik falan yapmıyorum. Sizler neler yapıyorsunuz bi gün içinde merak ettim
Benim 7. Gun gecen hafta pazartesi yapilmisti ben işe dönüp çalıştım üstüne eve gelip yemek yaptımKızlar size bi sorum var. Benim 4 mayıs transfer bugün 6.gün ama midem ağzımda reflüm var inanılmaz, sizde de böyle bir durum var mı? Bir de şu zamanlarda napıyorsunuz ben evin içinde yavaş tempoda 3-5bin arası adım atıyorum, yemek yapıyorum, çok oturmuyorum ve uzanıyorum. Temizlik falan yapmıyorum. Sizler neler yapıyorsunuz bi gün içinde merak ettim
İnşallah teşekkür ederim sizin de pozitif sonuçlanır umarım kaçıncı gündesinizİnşallah çokça yumurtanız çıkar, güzelce embriyo olurlar.. İyi şanslar
Oh maşallah size ben hala dinlenme modundayım. İnşallah pozitif sonucu alırız hepimizBenim 7. Gun gecen hafta pazartesi yapilmisti ben işe dönüp çalıştım üstüne eve gelip yemek yaptımrutin hayata devam yani
Amin inşallah hepimizin pozitif olsunBenim ikinci gün işte bugün canım ama yatıyorum genelde uzun oturuyorum örgü örüyorum arada yürüyorum sık tuvalete gidiyorum 3 lt su içiyorum ceviz badem fındık kayısı yiyorum meyve yiyiyorum şuanda tuvalet ve midem de herhangi bir sorun yok. Hiç iş yapmıyorum eşim yaptırmıyor zaten. Reflünü ne tetikledi acaba ya az kalmış seninde testine hayırlısı ile pozitif olsun
Çok teşekkürler İnşallah. Transfer hazırlığındayım şuanda adetin 5. Günü, kısmetse 3 hafta sonra transfer yapılacakİnşallah teşekkür ederim sizin de pozitif sonuçlanır umarım kaçıncı gündesiniz
Canım inşallah miniğin sana tutunur ve hiçbırakmaz güzel haberi verirsin inşallahMerhaba kızlar, cuma günü 2 yumurtam toplandı, 1 tanesi döllenebildi, pazartesi transferim olacak :)
Bu akşam olmak üzere 10 gün yapay HCG içeren iğne vurulmam gerek, bu süreçten geçen varsa iğne hazırlama konusunda bana bilgi verebilir misiniz? Eki Görüntüle 2845229
Transfer hazırlığında neler yapılıyor anlatabilir misiniz?Çok teşekkürler İnşallah. Transfer hazırlığındayım şuanda adetin 5. Günü, kısmetse 3 hafta sonra transfer yapılacak
Ben adetten önce 1 tane Lucrin iğne yaptırdım. Adetle birlikte Estrofem’e başladım günde 3. Dün 4. Günümde, E2 baktırdım- değerine göre estrofem kullanımını ayarlıyor doktor. 16. Gün rahim kalınlığına bakılıp, 18. Gün progesteron fitil başlanacak. Rahim yeterince kalınlaşırsa 23. Gün transfer yapılacak. Başka ilaç/iğne kullananlarda var, benim protokolüm bu şekilde. Bu arada diğer kontrollerimş yaptırıyorum(haşimatoyum, endokrin doktorumla vs. Görüşüyorum) Beslenme olarak, bağırsak çalıştırıcı bir diyet uyguluyorum. Hergün bir ara öğünde ananas/kabak çekirdeği/ kuru kayısı/ havuç yemeye özen gösteriyorum. Takviye olarak sadece folbiol verdi doktorum. Benimki bu kadarTransfer hazırlığında neler yapılıyor anlatabilir misiniz?
Emeklerinizin karşılığını alırsınız umarımBen adetten önce 1 tane Lucrin iğne yaptırdım. Adetle birlikte Estrofem’e başladım günde 3. Dün 4. Günümde, E2 baktırdım- değerine göre estrofem kullanımını ayarlıyor doktor. 16. Gün rahim kalınlığına bakılıp, 18. Gün progesteron fitil başlanacak. Rahim yeterince kalınlaşırsa 23. Gün transfer yapılacak. Başka ilaç/iğne kullananlarda var, benim protokolüm bu şekilde. Bu arada diğer kontrollerimş yaptırıyorum(haşimatoyum, endokrin doktorumla vs. Görüşüyorum) Beslenme olarak, bağırsak çalıştırıcı bir diyet uyguluyorum. Hergün bir ara öğünde ananas/kabak çekirdeği/ kuru kayısı/ havuç yemeye özen gösteriyorum. Takviye olarak sadece folbiol verdi doktorum. Benimki bu kadar
Amin, inşallah hepimiz beklediğimize kavuşuruzEmeklerinizin karşılığını alırsınız umarım
Ben de reglmi bekliyorum transfer için
Benim uzun protokol olmuştu bu iğneyi 3 tane aynı gün yumurta toplamadan 2 gün önce vurulmuştum yumurta toplandıktan 3 gün sonra duphastona başlayıp o sayede 1 hafta sonra adet olmuşum şimdi geçmiş dönem notlarıma baktım. Benim protokol sizinkinden farklı olmuş sanırım doktorunuza veya asistanına sordunuz mu?Ya kızlar aranızda uzun protokollü olan yok mu? Doktorum bana reglimin 3.gunüne kadar gonapeptly iğne verdi; şuan 4 gün gecikmem var. Aranizda bu hapı kullanıp adet gecikmesi yaşayanınız var mı acaba?
Aslında ben geç gelse diye bekliyorum çünkü biraz da anın tadını çıkarmak istiyorum. Sürekli iğne ilaç şiştim. Yemene dikkat et, spor yapma vs çok bunaldım. Biraz geç gelirse en azından yaramazlık yapabilirimAmin, inşallah hepimiz beklediğimize kavuşuruzBen cyclo kullandım geçtiğimiz 2 ay, onun için adetim zamanında geldi. Umarım siz de olursunuz biran önce.. benim en zorlandığım bekleme oldu bu transfer adeti beklemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?