- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.516
- 198
- Konu Sahibi Sade frappe
-
Pko benimde var oyüzden dondurulmuş oldu benimde riske atmak istemiyorlar geç olsun güç olmasın hem ohss olup hem transfer olanların çok zorluk yaşadığını okumuştum Rabbim kucağınıza almayı nasip etsinBugün 2600 çıktı ama daha sonucunu görmeden buna karar verdi doktor . Kontrol sırasında zaten bir sürü yumurta gördüğünden dolayı . Ben de PKO var o da etkili olmuş olabilir bu kararı vermesinde
Maşallah 9.gün değerinize inşallah katlanarak devam eder kucağınıza alırsınız.1 mayısta 5.gun embriyosu 2 adet transfer oldu
Değeriniz çok iyi bence. Acaba ikisi de tuttu mu1 mayısta 5.gun embriyosu 2 adet transfer oldu
Kan versenizeMaşallah 9.gün değerinize inşallah katlanarak devam eder kucağınıza alırsınız.Benimde 3 mayısta 3.gün embriyosu ben hala test yapıyorum hala kuruyunca çıkıyor
Daha önceki transferimde 8.gün vermiştim 37 çıkmıştı katlanarak arttı. Bugün sabah eşimden gizli sağlık ocağına gittim sadece aşı için buradayız testler bayramdan sonra dedi geri geldim belki yarın eşimle özele giderimKan versenize
Ne güzel, inşallah bu sefer de katlanarak artsın.Daha önceki transferimde 8.gün vermiştim 37 çıkmıştı katlanarak arttı. Bugün sabah eşimden gizli sağlık ocağına gittim sadece aşı için buradayız testler bayramdan sonra dedi geri geldim belki yarın eşimle özele giderim
Amin hepimiz güzel sonuçlar alıp kucağımıza alalım inşallahNe güzel, inşallah bu sefer de katlanarak artsın.
Anladım canım bana da muhtemelen yarın çatlatma iğnesi vericek ve transferi de 1 ay sonra yapıcak... doktorum genelde taze transferi tercih etmiyormuş rahmin en hazır olduğu zaman transfer yapıyormuş öyle demişti bana muhtemelen benim de haziranda olucak yani transfer ... tutsun da geç olsun transfer hiç sorun değilAkşama çatlama iğnesi verdi canım carsamba sabah OPU ya giriyorum . Transfer 1-2 ay sonraya ertelendi ohss riski varmış çok yumurta geliştiği için
Kızlar yaaa transferden sonra boğazınız açıldı mı sürekli çikolata yeme hissi içinden gitmiyor
Yiyiyorum vallahi ben napayım öleyim mi yaa abartmadan canım ne isterse az az ucundan atıyorumvalla ben çikolataya 1 aydır ara verdim sadece dün akşam pastaneden eklerden aldim dayanamadım
Ay keşke yaDeğeriniz çok iyi bence. Acaba ikisi de tuttu mu
Benim 1 mart opu 12 mart adet günüm.Kızlar opudan sonra ne zaman regl olunuyor biliyor musunuz? Ben mantıken hep 14 gün sonea diyordum ama birkaç şey okudum, beynim yandı
Ben 3 Mart da opu oldum 11 Mart da regl oldumKızlar opudan sonra ne zaman regl olunuyor biliyor musunuz? Ben mantıken hep 14 gün sonea diyordum ama birkaç şey okudum, beynim yandı
Teşekkür ederimBen 3 Mart da opu oldum 11 Mart da regl oldum
Teşekkür ediyorumBenim 1 mart opu 12 mart adet günüm.
İnşallah Mayıs ayı uğurlu gelir. Ben tedaviye yeni başladım. Geçen hafta gittiğim ilk Dr bir yumurtam olduğunu ve ona ulaşmak zor . Tüp bebek ile başarı elde etmemiz zor görünüyor dedi. Ayni gün A.dm Hastanesi'ne gittim. Prp ve farklı şeyler deneyebiliriz. Denemeden bilemeyiz denildi. Prp ye genel olarak nötr olduğum için hocayı erteledim. Ctesi gittiğim hoca da denemeden bilemeyiz dedi. Şimdilik tedaviye başladım. Yaş 43. Olursa ilk bebeğim olacak. Klamen ve impryl kullanıyorum. 11 Mayıs ta yumurta larda büyüme varmı diye bakacaklar. Gerçekten çok zor bir süreç.ozellikle psikolojisiMerhaba hanımlar, Allah kısmet ederse 1 mayıs'da tedaviye başlıyoruz. Aranızda mayıs ayı tüp bebek adayları varsa topiğime davet ediyorumgelin bu süreci birlikte paylaşalım
Edit:
Ayrıca isteyenler;
~ Tüp bebek yaptırma sebebini
~ Yaşını
~ kaç yıl denedikledini
~ daha önce aşılama ve herhangi bir düşük yaşayıp yaşamadıklarını
~ Kaçıncı tüp bebek denemesinde olduğunu
~ bu dönemde kullanılan ilaçları (folik asit, balık yağı, d vitamini vb)
~ hayat kalitesinde ve beslenmesinde yaptığı değişimler
~ sperm kalitesinin ve sayısının artması açısından eşine kullandırdığı ilaçları veya kürleri
~ Yaptıracağı tüp bebek yöntemini (uzun periyod-kısa periyod)
~ Transfer aşamasında taze mi yoksa dondurulmuş embiryo mu konulacağına dair ayrıntılar belirtebilirler
Kendimden bahsetmem gerekirse;
- bu benim ilk tüp bebek denemem olacak
- geçen ay aşılama yaptırdım ve tutmadı malasef
- yaklaşık 3 senedir deniyoruz
- 1,5 sene önce 6 haftalık hamileyken bebeğimin kalbi durdugu icin kürtaj oldum
- sağda ve solda bir adet olmak üzere toplamda iki adet 1.5 cm'lik çikolata kistlerim var.
- uzun periyodlu tüp bebek yöntemi kullanılacak
- taze embriyo transferi yapılacak
-bu dönemde kullandığım ilaçlar:
♡ folik asit olarak folidays,
♡ D3-k2 (orzax ocean- kovid döneminde bağışıklığımın kuvvetlenmesi için yazdı doktorum)
♡ balık yağı (efa mom) bu aralar balık tüketmediğım için bunu kullanmayı kendim tercih ettim.
♡ beslenme olarak; tüp bebek tedavisi sırasinda kullanılan ilaçların ve sonrasinda hamile kalınirsa o hamileligin sebep olacagi kilo alimina karsi 1-2 kilo vemek acisindan yediklerime dikkat ediyorum.
♡ bu süre zarfında paketli gıdaları hayatımdan çıkardım
♡ yeşil çay harici kahve ve çay tüketmemeye çalışıyorum
♡ her hafta en az beş gün egzersiz yapıyorum (bunu telefonuma indirdigim göbeği eritin-bacağı eritin tarzı aplikasyonlar yardımıyla yapıyorum)
♡ Eşime sprem kalitesini ve hareketliligini arttirması acisindan da keçi boynuzu kürü kullandırıyorum. Yumurta toplamaya bir-iki hafta kala da çakşır suyuna başlatacağım.
Umarım mayıs ayı hepimiz için uğurlu bir ay olur
Tedaviniz hayırlı olsun.. hsg’den önce transfer için yumurtalarınızın toplanması gerekiyor, onun için zaten bu ay transfer olamazsınızKızlar merhaba bende bayramda nasipse tedaviye başlayacağım bahçeci ebru hanımda ilk denemem olacak beni neler bekliyor merak ediyorum açıkcası bilgi verirseniz çok sevirimyaşım 27 aralıkta amh 0.67 nisanda amh 0.30 çıktı maalesef dr rahim filmi istedi ama daha çekilmedim adeti bekliyorum hsg çekildiği ay transfer olmuyor diye bişey okudum doğru mu acaba benim durumumda olup da pozitif ne zaman gördünüz acaba çok sordum kusura bakmayın ama merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?