Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Bugün 2600 çıktı ama daha sonucunu görmeden buna karar verdi doktor . Kontrol sırasında zaten bir sürü yumurta gördüğünden dolayı . Ben de PKO var o da etkili olmuş olabilir bu kararı vermesinde
Pko benimde var oyüzden dondurulmuş oldu benimde riske atmak istemiyorlar geç olsun güç olmasın hem ohss olup hem transfer olanların çok zorluk yaşadığını okumuştum Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin

Ne güzel, inşallah bu sefer de katlanarak artsın.

Kızlar yaaa transferden sonra boğazınız açıldı mı sürekli çikolata yeme hissi içinden gitmiyor

Akşama çatlama iğnesi verdi canım carsamba sabah OPU ya giriyorum . Transfer 1-2 ay sonraya ertelendi ohss riski varmış çok yumurta geliştiği için
Anladım canım bana da muhtemelen yarın çatlatma iğnesi vericek ve transferi de 1 ay sonra yapıcak... doktorum genelde taze transferi tercih etmiyormuş rahmin en hazır olduğu zaman transfer yapıyormuş öyle demişti bana muhtemelen benim de haziranda olucak yani transfer ... tutsun da geç olsun transfer hiç sorun değil

Kızlar merhaba bende bayramda nasipse tedaviye başlayacağım bahçeci ebru hanımda ilk denemem olacak beni neler bekliyor merak ediyorum açıkcası bilgi verirseniz çok sevirim yaşım 27 aralıkta amh 0.67 nisanda amh 0.30 çıktı maalesef dr rahim filmi istedi ama daha çekilmedim adeti bekliyorum hsg çekildiği ay transfer olmuyor diye bişey okudum doğru mu acaba benim durumumda olup da pozitif ne zaman gördünüz acaba çok sordum kusura bakmayın ama merak ediyorum

İnşallah Mayıs ayı uğurlu gelir. Ben tedaviye yeni başladım. Geçen hafta gittiğim ilk Dr bir yumurtam olduğunu ve ona ulaşmak zor . Tüp bebek ile başarı elde etmemiz zor görünüyor dedi. Ayni gün A.dm Hastanesi'ne gittim. Prp ve farklı şeyler deneyebiliriz. Denemeden bilemeyiz denildi. Prp ye genel olarak nötr olduğum için hocayı erteledim. Ctesi gittiğim hoca da denemeden bilemeyiz dedi. Şimdilik tedaviye başladım. Yaş 43. Olursa ilk bebeğim olacak. Klamen ve impryl kullanıyorum. 11 Mayıs ta yumurta larda büyüme varmı diye bakacaklar. Gerçekten çok zor bir süreç.ozellikle psikolojisi

Tedaviniz hayırlı olsun.. hsg’den önce transfer için yumurtalarınızın toplanması gerekiyor, onun için zaten bu ay transfer olamazsınız hsg çekilir, rahimin durumuna ve tahlillerinize göre uygulanacak protokolü belirler doktorunuz.. çok farklı protokoller var farklı uzunlukta. Benim yumurta toplamam şubat sonu yapıldı, transferim kısmetse bu ay sonunda.. Ben de amh düşüklüğü sebebiyle tüp bebek yaptırıyorum. Daha fazla geç kalmadan tedaviye başlamanız iyi olmuş, hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…