- 23 Nisan 2021
- 913
- 930
- 53
- 32
- Konu Sahibi Sade frappe
-
Hayırlısı olsun. Kaç yumurta gözüküyor?Şimdi doktordan geldim . Akşama çatlama iğnesi verdi carsamba günü OPUya giriyorum . Ohss gelişme riski olduğu icin transfer 1-2 ay ertelendi . Tavuk gibi yumurtlamanın dezavantajı neyse kötü olmayalım da beklemeye razıyız
Sadece büyük olanlar 20 ye yakın küçükleri hiç saymadı çok var bakalım sonrasındaki günlerden korkuyorum OPU sonrası başka bir korkum yokHayırlısı olsun. Kaç yumurta gözüküyor?
Bir arkadaşımdan 40 tane toplandı. Herhangi bir sorun yaşamadı, transfer 2ay sonra oldu.Sadece büyük olanlar 20 ye yakın küçükleri hiç saymadı çok var bakalım sonrasındaki günlerden korkuyorum OPU sonrası başka bir korkum yok
Aynen 2 gün sonra bir daha vereyim bakim ne olacak. İnşallah ikiye katlar yarabbimHayırlısı olsun canım her gebelik her bebek bambaşka bir heycan iki gün sonra bakalım kaç olacakşükür rabbime değerin güzel
700 kusurlerde çıkmıştı. O yüzden tedirgin oldum aslindaHayırlı olsun kızınız da kaç çıkmıştı değeriniz ?
İnşallah kuzum çarşambaya bida vericemÇok güzel bir değer inşallah katlanarak artsın
Canım gayet güzel senin dediğim gibi hiç tedirgin olma bu değeri neyin etkilediği biliniyor ama bence gayet güzel inşallah darısı başımıza700 kusurlerde çıkmıştı. O yüzden tedirgin oldum aslinda
Amin canım cümlesini inşallahMaddiyat kısmı da önemli tabi, insanın içi gidiyor harcadığı paralara ama sonu güzel olsun diye gözünde olmuyor. Daha yeni 1 iğneye 600 lira verdimSigortayı 3 yıl önce başlattım ben de doğum teminatlı, geçen sene düşük yaptığım dönemde baya işimr yaradı hiç para vermemiştim.. ama keşke sağlıklı ilerleseydi de yine üstüne para verseydik. Neye karar verirsen hakkınızda hayırlı olsun canım
İnşallah sıkıntı olmazBir arkadaşımdan 40 tane toplandı. Herhangi bir sorun yaşamadı, transfer 2ay sonra oldu.
Bir hafta önce benden 29 yumurta toplandı, herhangi bir sıkıntım yok. Endişelenmeyin
Bu reglle başlıcaz hazırlıklara. 10 gün içinde regl olurum diye düşünüyorum, bakalımİnşallah sıkıntı olmazSizin transfer
ne zaman ?
Daha bunun bi de hamileliği var. Hele Doğduktan sonra da okulu vs. Vallahi çok zorBenim transferim 3 hafta sonra, hiçbişi düşünemez oldum, deli gibi gün sayıyorumtransferden sonra da tahlil gününü bekle dur.. sabır testi gibi allahımm
Merhaba bugün gittiniz mi doktora ne durumdasınız? Benim kontrol yarınBüyüyor da sol taraf sağ taraf küçük kalmış sağ taraftan fedakarlık yapıcaz gibi gözüküyor kıyamıyorum kızçelerime
Akşama çatlama iğnesi verdi canım carsamba sabah OPU ya giriyorum . Transfer 1-2 ay sonraya ertelendi ohss riski varmış çok yumurta geliştiği içinMerhaba bugün gittiniz mi doktora ne durumdasınız? Benim kontrol yarın
Sen beklemeyi hiç sevmezsin, dur bakalım seni biraz terbiye edelim dedi yüce rabbim heraldeDaha bunun bi de hamileliği var. Hele Doğduktan sonra da okulu vs. Vallahi çok zor
E2 Değeriniz kaçAkşama çatlama iğnesi verdi canım carsamba sabah OPU ya giriyorum . Transfer 1-2 ay sonraya ertelendi ohss riski varmış çok yumurta geliştiği için
Tebriklerrr Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin grubun ilk test sonucunun pozitif olduğunu bilmek ne güzel474 çıktı kızımda çok daha yüksekti şu an bilemiyorum. 2 gün sonra bir daha kan vericem
Bugün 2600 çıktı ama daha sonucunu görmeden buna karar verdi doktor . Kontrol sırasında zaten bir sürü yumurta gördüğünden dolayı . Ben de PKO var o da etkili olmuş olabilir bu kararı vermesindeE2 Değeriniz kaç
Tabii, Doktorunuz böyle yaptığına göre bir şeyler görmüş olmalı. Hakkınızda hayırlısıBugün 2600 çıktı ama daha sonucunu görmeden buna karar verdi doktor . Kontrol sırasında zaten bir sürü yumurta gördüğünden dolayı . Ben de PKO var o da etkili olmuş olabilir bu kararı vermesinde
1 mayısta 5.gun embriyosu 2 adet transfer olduTebriklerrr Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin grubun ilk test sonucunun pozitif olduğunu bilmek ne güzelkaçıncı gününüz transferinizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?