- 9 Mayıs 2021
- 2.248
- 2.725
- 83
- 32
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #9.881
Hahaha şuan kaçtasın canım? Benim bulantılarımla beraber başladı 5te ikiz olduğu için erken başlamış sanırım. Ömrümde erik sevmem yemem 2 kg falan yemişimdir bi gündeKızlar aşerme kaç haftadan sonra başlıyor ? Ne duyarsam canım çekmeye başladı bugün
Benimki yasak dedi tatlım.. özellikle hatta bikaç kere söyledi bunuCanlarım saç boyası işini nasıl yapıyorsunuz, benim üç ay oldu boyanayali, dipler fena. Şimdilik bandana takıyorum, doktoruma gittiğimde soracağım. Soran, cevap alanınız var mı acaba. Sorum bitkisel boyalar için tabi, amonyaksız olanlar.
Ben bir ay daha bekleesem insan içine çıkamayacağım sanırımValla benim bildiğim ilk üç aydan sonra bitkisel boyama yapılıyor. Yine sormak lazım. Ben doğuma bir iki gün kala boyatmayı planlıyorum, hatta ombre mombre yaptırayım ki ikizlerle bi daha töbe kuaföre gidemem
Eyvah eyvahBenimki yasak dedi tatlım.. özellikle hatta bikaç kere söyledi bunu
Canım test günü haftaya CumaHahaha şuan kaçtasın canım? Benim bulantılarımla beraber başladı 5te ikiz olduğu için erken başlamış sanırım. Ömrümde erik sevmem yemem 2 kg falan yemişimdir bi günde
Saç kestirme konusunda diil tabi ama ben artık o eskilerin dediklerinin biraz doğru olduğuna inanıyorum yaBazı batıl inançlar var ya, saçını kestirme çocuğun aklı kısa olur vs. Bilimsel dayanağı olmayan, kulaktan kulağa yayılan (genelde büyükler tarafından) şeyler. Çok fantastik şeyler duymaya başladım ben de
İlk 3 aydan sonra tekrar sorulur benceEyvah eyvahteşekkür ederim bitanem
Benim Perşembe günü randevum var, bı deniyim şansımı bakiyimİlk 3 aydan sonra tekrar sorulur bence
Şarjlı supurge canım eğil kalk yok bir de çok hafif.Canım sen niye süpürge yapıyorsun? O çok zararlı değil mi? Doktorlar ilk onu yasaklıyor benim bildiğim
Ben iki dozumu da oldum, herhangi bir problem olmadıKızlar meraba birşey sormak istiyorum, tedavi oncesi covid aşısı oldunuz mu ne dusunuyorsunuz
Senin de aceleciliğin maşallah canımCanım test günü haftaya Cumaşu an transferin 4.günü ben telaşlı erkenden belirti arayanlardan
He tamam o zaman ben o yere yapışanlardan sandımŞarjlı supurge canım eğil kalk yok bir de çok hafif.
Sen bi şansını dene o zaman doktora gidince belki sana okey verir. Ya bi kereye mahsus derse napacaksınBen bir ay daha bekleesem insan içine çıkamayacağım sanırımdaha 8. Haftadayim feci oldu dipler.
Hangi aşıyı oldunuz acabaBen iki dozumu da oldum, herhangi bir problem olmadı
Aminnn canım aminnnn ins hayirlisiyla olsun bunların hepsi insCanımm çoook teşekkürler hepimiz alalım inşallah sağ salimtestiniz de pozitif çıksın şenlensin buralar arka arkaya pozitiflerle
Ah ah ah ben şok ben iptalSen bi şansını dene o zaman doktora gidince belki sana okey verir. Ya bi kereye mahsus derse napacaksın
Doğala dönüş moda oldu boşverAh ah ah ben şok ben iptal
Biontech oldum. Aşı ile beraber tüp bebek tedavisine de başlamıştık. Doktorum da olmamı istedi. Bir sorun yaşamadıkHangi aşıyı oldunuz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?