- 29 Ocak 2020
- 374
- 457
- 33
- 34
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #9.841
Maşallaaah kuzummmDarısı başınızaaa kuzumm
Ben hep buralardayım aslında okuyorum ama genellikleKuzum yazdım ben de napıosun test yaptın mı nasıl geçio falan diyeDur bulırsam yollicam ben de test yaptım 9.gün 362 çıktı çoook şükür bugün tekrar vercem birazdan beraber bekledik aldık pozitifleri çok şükür sağlıkla kucağımıza da alırız inşallah
Ayyy hadi bakalım inşallah duyalım hayırlısıyla benimki de salı çağırdı erken diye düşünüyorum ama gene çağırır herhaldeBen hep buralardayım aslında okuyorum ama genelliklebenim de pozitif 26sında kese görmeye çağırdı. İnşallah kalp atışı falan da duyarız ama biraz erken olur galiba birlikte bekleyip birlikte güzel haberleri almak çokkk güzelll
Bekliyoruz heyecanla şimdiden cinsiyetini merak etmeye isim beğenmeye başladık. İnşallah güzel gelişir her şey.Ayyy hadi bakalım inşallah duyalım hayırlısıyla benimki de salı çağırdı erken diye düşünüyorum ama gene çağırır herhalde
Ay sonu bitmeden inşallah duyarız kuzum2022 şubat annesiyiz artık geliyorlar bakalım ya kova ya balık
Zor zor 2 çocuğum var şu an 4 olacaklarO da zor ya Allah yardımcın olsun
Amin kuzum inşallahBekliyoruz heyecanla şimdiden cinsiyetini merak etmeye isim beğenmeye başladık. İnşallah güzel gelişir her şey.Bu güzel zamanlarımıza nazar değmesin
Hayırlı olsun insallah pozitif i görürsünüz6. Gün embriyosu 2 adet 40 yaşındayım 2. Tüp bebek ve 3. Transfer Denememilk defa bu transferde sancılarım da farklı
Transferiniz ne zaman oldu? Şuan benimde 5+1Uygulamaya bakınca 5+1 yazıyo alt kısımda üst kısımda 6. Hafta yazıyormuş onu yeni farkettirmeden keseyi görmeye gidince soracaktım doktora ama dedim önce buraya sorayım ilk gebelik acemiliği işte insan bilemiyor anlayamıyor
Evet bunu ben de merak ediyorum bi de kestirmek sakıncalı mı acaba ?Canlarım saç boyası işini nasıl yapıyorsunuz, benim üç ay oldu boyanayali, dipler fena. Şimdilik bandana takıyorum, doktoruma gittiğimde soracağım. Soran, cevap alanınız var mı acaba. Sorum bitkisel boyalar için tabi, amonyaksız olanlar.
Doğru diyorsun canım ben artık şiştim resmen ama ortada birsey yokYa ilaçlardan olduğunu düşünüyorum ben, okadar çok ilaç alıyoruz ki iyi dayanıyor bünyeallahım inşallah bir sıkıntı yaşamadan kucağımıza alırız
Boya kimyasal olduğu için sakıncalı olabilir ama kestirmenin herhangi bir sakıncası olmazEvet bunu ben de merak ediyorum bi de kestirmek sakıncalı mı acaba ?
Masallah canım benim çok iyi hayirlisiyla kucaginda almayı nasip etsin inşKızlarr merhabaaa11.gün sonucum 973 çıkti 9.gunde 362 ydi iyi dimi sayilar hic anlamiyorum
Kestirmek neden sakıncalı olsun ki, değildir bence ama boyada kimyasal bişey sürüyoruz, bitkisel boyada bile az da olsa kimyasal bişeyler illa vardır, tolere edilebilir bişey mi onu bilemiyorum işte.Evet bunu ben de merak ediyorum bi de kestirmek sakıncalı mı acaba ?
Bugün 5. Günüm önümüzdeki cuma günü test günümTest günün ne zaman canım
İnşaallahHayırlı olsun insallah pozitif i görürsünüz
Allah Sağlıkla tamamına erdirsin inşallahkızlarrrrrrr12.günüm kan sonuçum 529,4 çıktı. çok mutluyum allah isteyen herkese nasip etsin
Canımm çoook teşekkürler hepimiz alalım inşallah sağ salimMasallah canım benim çok iyi hayirlisiyla kucaginda almayı nasip etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?