- Konu Sahibi Sade frappe
-
Yazmadın hiç ben o yüzden yazdım 18 inde buralar yanacak,Ben bugün transfer oldum :) sonuç 18 mayısta. Şimdilik iyiyim. İnşallah 18 mayısta birbirimize güzel haber veririz :)
Allah yardımcın olsun canım bu şekilde kullanmadım hazırdı benim direk atıyordum. Rabbim yüzünü güldürsünMerhaba kızlar, cuma günü 2 yumurtam toplandı, 1 tanesi döllenebildi, pazartesi transferim olacak :)
Bu akşam olmak üzere 10 gün yapay HCG içeren iğne vurulmam gerek, bu süreçten geçen varsa iğne hazırlama konusunda bana bilgi verebilir misiniz? Eki Görüntüle 2845229
Merhaba kızlar, cuma günü 2 yumurtam toplandı, 1 tanesi döllenebildi, pazartesi transferim olacak :)
Bu akşam olmak üzere 10 gün yapay HCG içeren iğne vurulmam gerek, bu süreçten geçen varsa iğne hazırlama konusunda bana bilgi verebilir misiniz? Eki Görüntüle 2845229
Ay benim doğum günüm senin sonuç gününBen bugün transfer oldum :) sonuç 18 mayısta. Şimdilik iyiyim. İnşallah 18 mayısta birbirimize güzel haber veririz :)
İnşallah cabimmm. Senin transfer ne zaman oldu?İnşallah anne olmuşumdur
İnşallah bebeğim güzelce tutunuyordur
ANNELER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN
Benim de dün embriyo transferim yapıldı. Çift embriyoyu ekranda ayrı ayrı görmeyi beklemiştim ama tek görüp sordum çift dediYazmadın hiç ben o yüzden yazdım 18 inde buralar yanacak,
Bir arkadaş daha vardı bugün transfer olacak kesin eminim ama isimleri hatırlayamıyorum yaaa
Bu yoldaki tüm anne adaylarının anneler günü kutlu olsun
Kızlar size bişey sorcam benim bugün transferimin 6.günü gece 4buçukta regl olacak gibi aşırı şiddetli kasık ağrısıyla uyandım çok şükür regl olmamışım. Sancı da ortalama 5dakika sürdü geçti başına böyle bişey gelen varmı
Benim de dün embriyo transferim yapıldı. Çift embriyoyu ekranda ayrı ayrı görmeyi beklemiştim ama tek görüp sordum çift dediGeçen sefer Amerikan Hastanesi'nde yapılmıştı 15 dk yatırıp lavaboya gidebilirsin dediler ve hastaneden çıkmıştık.
Bu sefer Şişli Kolan Hospital'da 1 saat kalkmama izin vermediler. 1 saat sonra lavabo ve taburcu oldum. Aynı işlemde farklılıklar olması çok ilginç. Ayrıca Şişli Kolanda kendine ait bir odan varken, Amerikan Hastanesinde perdelerle ayrılmış bölmelerde yatıyorsun. Burayı daha çok beğendim. Paylaşmak istedim
Aminnn inşallahhhHiç merak etmeyin bunların nedeni kullandığımız ilaçlar ya da hormonlar :) adet sancısı çekip hamile olan çok kişi olduğu gibi olmayan da var. Yani hiç önemi yok :) inşallah tutunmuştur da kendine yer ediyordur annesi :)
o kadar haklısın kı bende aynı şeyi düşünüyorum stresten olmaz mıs yok çokisteyınce olmazmıs millet tecavuze uğruyor hamıle kalıyor hoş mu değil tabikide Allah isteyene nasip etse keşkeŞöyle düşünüyorum artık, millet savaşta hamile kalıyor, sigara alkol fastfood hepsi var hop hamile. Çevresel etkenler tabii ki önemli ama bence sınırlı
Oksapar ne?Ya kızlar yaa oksapar çok yakıyor yaaa
2.yi az önce attım ama dün hemşirenin attığı da çok acımıştı ki zaten morardı bugün kendim yaptım daha çok acıdı bu nasıl olacak böylevarmı bir çözümü ki
Ya kızlar yaa oksapar çok yakıyor yaaa
2.yi az önce attım ama dün hemşirenin attığı da çok acımıştı ki zaten morardı bugün kendim yaptım daha çok acıdı bu nasıl olacak böylevarmı bir çözümü ki
Ben, anne olmak isteyip de olamayanlardan ziyade annesini kaybedenlere kendilerini kötü hissettirmemek adına kutlamıyorum açıkçası. Bir de kendi kendine cocuguyla fotograf paylasıp, fotografin altina annelik duygusu soyledir böyledir diye kendi kendine anneler gununu kutlayanlar var; ne bileyim bu çok ama çok itici geliyor bana. Görünce üff diyip geçiyorum, anne olunca inşallah böyle şuursuz olmayız ne diyeyimAnneler günü... Annesi olmayan , çocuğunu kaybeden, senelerdir anne olmak isteyip anne olamayan bir dünya var sanırım bir gün Allah nasip eder de anne olabilirsem anneler gününde insanların gözüne sokarak hiç bir paylaşım yapmayacağım. Hormon iğnelerin de etkisi var ama çok duygusalım bugün . En yakının bile anlayamıyor empati yapamıyorpaylaşımların başına anne gibi hisseden herkesin kutlu olsun yazınca o kişiler kendilerini daha iyi hissetmiyor oysa ki . Bir gün sadece bir gün kendi İçi bizde yaşayın bugünü kimseye kendinizi göstermeye çalışmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?