Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Ben bugün transfer oldum :) sonuç 18 mayısta. Şimdilik iyiyim. İnşallah 18 mayısta birbirimize güzel haber veririz :)
Yazmadın hiç ben o yüzden yazdım 18 inde buralar yanacak,
Bir arkadaş daha vardı bugün transfer olacak kesin eminim ama isimleri hatırlayamıyorum yaaa

Allah yardımcın olsun canım bu şekilde kullanmadım hazırdı benim direk atıyordum. Rabbim yüzünü güldürsün

Ben de yapmadım ama internete ülacın adını yazınca çıkıyor. Size youtube linki gönderiyorum:

Yazmadın hiç ben o yüzden yazdım 18 inde buralar yanacak,
Bir arkadaş daha vardı bugün transfer olacak kesin eminim ama isimleri hatırlayamıyorum yaaa
Benim de dün embriyo transferim yapıldı. Çift embriyoyu ekranda ayrı ayrı görmeyi beklemiştim ama tek görüp sordum çift dedi Geçen sefer Amerikan Hastanesi'nde yapılmıştı 15 dk yatırıp lavaboya gidebilirsin dediler ve hastaneden çıkmıştık.
Bu sefer Şişli Kolan Hospital'da 1 saat kalkmama izin vermediler. 1 saat sonra lavabo ve taburcu oldum. Aynı işlemde farklılıklar olması çok ilginç. Ayrıca Şişli Kolanda kendine ait bir odan varken, Amerikan Hastanesinde perdelerle ayrılmış bölmelerde yatıyorsun. Burayı daha çok beğendim. Paylaşmak istedim

Bana da 10 gün sonra test yapıcaksın dedi. 18 Mayıs yani. Kadir Gecesinde umarım tutunmuşlardır diye dua ediyordum :) Bir Kadir Gecesi mesajı gördüm ve etkilendim hatta.
"O gece boyunca melekler, Rablerinin
izniyle ölü canlara hayat taşımak için
bölük bölük inerler; her çeşit barış,
huzur, saadet ve güven taşırlar...
Ta şafak sökünceye dek!.. Bu mübarek
Kadir Gecesi'nde Allah dualarınızı
kabul etsin."
Inşallah Allahım

Bu yoldaki tüm anne adaylarının anneler günü kutlu olsun
Kızlar size bişey sorcam benim bugün transferimin 6.günü gece 4buçukta regl olacak gibi aşırı şiddetli kasık ağrısıyla uyandım çok şükür regl olmamışım. Sancı da ortalama 5dakika sürdü geçti başına böyle bişey gelen varmı

Hiç merak etmeyin bunların nedeni kullandığımız ilaçlar ya da hormonlar :) adet sancısı çekip hamile olan çok kişi olduğu gibi olmayan da var. Yani hiç önemi yok :) inşallah tutunmuştur da kendine yer ediyordur annesi :)

Hayırlı uğurlu olsun inşallah burası 18 mayısta cennet olsun . Bu yatma işi de gelenekten geliyor . Şöyle ki bundan 30 yıl önce tüp bebek tedavisinde test sonucuna kadar yatırıyorlarmış hastanede. Hatta tuvaletini de yatakta yaptırıyorlarmış . Birinin aklına gelmiş ya biz böyle yapıyoruz ama kadınlar hoplayıp zıplarken hamile kalıyor yanlış mı yapıyoruz diye yeni bir çok çalışmada kanıtlanmış ki transferden hemen sonra kalkıp normal hayatına dönen kadınlarla 1 saat yatırttıkları ve sonrasında mümkün olduğunca dinlen dedikleri kadınlar arasında embriyonun tutması, hamileliğin devamı ve canlı doğum arasında hiçbir fark yok. Hatta 1 çalışmada hemen kalkıp normale dönenler daha çok doğurmuş 1 saat yatırılanlardan

Beni de kliniğimde yatırıyorlar. Ama bunun aslında hiçbir bilimsel anlamı yok.

Aminnn inşallahhh

Şöyle düşünüyorum artık, millet savaşta hamile kalıyor, sigara alkol fastfood hepsi var hop hamile. Çevresel etkenler tabii ki önemli ama bence sınırlı
o kadar haklısın kı bende aynı şeyi düşünüyorum stresten olmaz mıs yok çokisteyınce olmazmıs millet tecavuze uğruyor hamıle kalıyor hoş mu değil tabikide Allah isteyene nasip etse keşke

Ya kızlar yaa oksapar çok yakıyor yaaa
2.yi az önce attım ama dün hemşirenin attığı da çok acımıştı ki zaten morardı bugün kendim yaptım daha çok acıdı bu nasıl olacak böyle varmı bir çözümü ki

Anneler günü... Annesi olmayan , çocuğunu kaybeden, senelerdir anne olmak isteyip anne olamayan bir dünya var sanırım bir gün Allah nasip eder de anne olabilirsem anneler gününde insanların gözüne sokarak hiç bir paylaşım yapmayacağım. Hormon iğnelerin de etkisi var ama çok duygusalım bugün . En yakının bile anlayamıyor empati yapamıyor paylaşımların başına anne gibi hisseden herkesin kutlu olsun yazınca o kişiler kendilerini daha iyi hissetmiyor oysa ki . Bir gün sadece bir gün kendi İçi bizde yaşayın bugünü kimseye kendinizi göstermeye çalışmadan

Yok maalesef yakıyor evet :) yavaşça verin. Biraz daha iyi oluyor. Bir de ilk iğneyi sokarken 90 derece değil hafif eğim vererek sokun sonra dik batırın. Sonrasında ben birkaç saniye pamuk da basıyorum.

Oksapar kan sulandırıcı iğne. Enox clexane gibi değişik markalarda da olabiliyor

Ben, anne olmak isteyip de olamayanlardan ziyade annesini kaybedenlere kendilerini kötü hissettirmemek adına kutlamıyorum açıkçası. Bir de kendi kendine cocuguyla fotograf paylasıp, fotografin altina annelik duygusu soyledir böyledir diye kendi kendine anneler gununu kutlayanlar var; ne bileyim bu çok ama çok itici geliyor bana. Görünce üff diyip geçiyorum, anne olunca inşallah böyle şuursuz olmayız ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…