- Konu Sahibi Sade frappe
-
Canım haklısın katılıyorum sana bizde önceden birikim yapmıştık biraz neyseki kredi kartı ile ödeyince peşin fiyatına 3 er taksit olarak yaptılar birde garanti bankası bonus sağolsun sıfır faiz 1 ay erteleme olduğu için bir nebze olsun rahatlattıbilgilendirmeniz için teşekkür ederim raporlu olduğu halde 7000 lira hastaneye 2000 lira başlangıç ilaçlar için ve sonrasındaki doktor muayenesi ve kan tahlilleri için hep ücret ödedim maddi manevi çok zorlu bir süreç geçirdim
Evet kesinlikle katılıyorum ben tedavi başlar başlamaz bırakmıştım orucumu çünkü sabah akşam iğne var ilaçlar var akşamda içilen ilaçlar sonuçta hassta gibi kabul edeceğiz bu süreçten daha sonra borcumuzu öderiz inşBunu söylemek bana düşmez ama bence tutmayın hamileler tutmuyor ve belki şuan hamilesiniz bol sıvı almanız lazım en ufak ihtimal bile düşürecekse bunu yapmamak lazım bence
Pazartesi toplama olacaksa çatlatma iğnesi atacaksın o zaman bu gece sen değil mi boyutları çok büyük olduğu için ağrı yapıyordur çünkü cetrotide kullanıyorsan olgunlaştırıcı ya o tam anlamıyla o yüzdendir mereka etme çatlamamışlardır canımKızlar günaydın pazartesi günü toplamam olucak şuan inanılmaz bir karın ağrım başladı yumurtalar büyüyor diyemi acaba yoksa çatlamış olamazlar değilmi
evet cnm kullanıyorum cetrotide bu gece 23.40 ta çatlatma iğnem var 2 tanePazartesi toplama olacaksa çatlatma iğnesi atacaksın o zaman bu gece sen değil mi boyutları çok büyük olduğu için ağrı yapıyordur çünkü cetrotide kullanıyorsan olgunlaştırıcı ya o tam anlamıyla o yüzdendir mereka etme çatlamamışlardır canım
Hadi hayırlı uğurlu olsun şimdiden inşallahh.Ben de 17 si inşallah başlıyorum. Her şey güzel olsunnnÇok teşekkür ederimMayıs sonundaki reglim ile başlayacağız dedi doktor bakalım gidince öğreneceğim ben de her şeyi
Ben iğnelere başladığım günden beri iki taraflı agrim var ama dayanılır bir şekilde sanki her bir yumurtayı hissediyorumKızlar günaydın pazartesi günü toplamam olucak şuan inanılmaz bir karın ağrım başladı yumurtalar büyüyor diyemi acaba yoksa çatlamış olamazlar değilmi
yaa benim ilkkkez bugün oldu kaçıncı gündesiniz toplama ne zaman olucakBen iğnelere başladığım günden beri iki taraflı agrim var ama dayanılır bir şekilde sanki her bir yumurtayı hissediyorum
Bugün iğneler 6.gün haftaya olacak toplama henüz belli değil ama suan yumurtalar 10mm-16 mm arası olmuşyaa benim ilkkkez bugün oldu kaçıncı gündesiniz toplama ne zaman olucak
Canım E2 bugün 1250 e çıkmış benim pazartesi tekrar çağırdıO da iyi olduğunu yarın söyleyecektir :) canım ben cetrodit'i yaptım şimdi beni yaktı biraz ya
doktor bana 3 tane çatlatma iğnesiş vermişti e 2 değerim yüksek gelince 2 ye düşürdüler çatlatma iğnesiniCanım E2 bugün 1250 e çıkmış benim pazartesi tekrar çağırdı
Kaç çıkmıştı yüksek dedikleri değer ?doktor bana 3 tane çatlatma iğnesiş vermişti e 2 değerim yüksek gelince 2 ye düşürdüler çatlatma iğnesini
cnm değeeri söylemedi sadece yüksek olduğu için iğneyi azaltıyoruz dedi e2 hormonunun etkisi ne oluyorkiKaç çıkmıştı yüksek dedikleri değer ?
Hormon iğneleri arttırıyor ona göre dozu belirliyorlarcnm değeeri söylemedi sadece yüksek olduğu için iğneyi azaltıyoruz dedi e2 hormonunun etkisi ne oluyorki
Canım ben direk salı gidiyorum kontrole salıya kadar bakmayacaklar E2 me ama güzel artmış yani yumurtaların büyüyor demek ki:)Canım E2 bugün 1250 e çıkmış benim pazartesi tekrar çağırdı
Büyüyor da sol taraf sağ taraf küçük kalmış sağ taraftan fedakarlık yapıcaz gibi gözüküyor kıyamıyorum kızçelerimeCanım ben direk salı gidiyorum kontrole salıya kadar bakmayacaklar E2 me ama güzel artmış yani yumurtaların büyüyor demek ki:)
İnşallah ikimiz için deHadi hayırlı uğurlu olsun şimdiden inşallahh.Ben de 17 si inşallah başlıyorum. Her şey güzel olsunnn
Antibiyotik kullandın mı toplamadan sonraKızlar yardımcı olur musunuz, yumurta toplamadan sonra idrar yaparken yumurtalıklarımda çok ağrı oluyor. 5 gün geçti üstünden, normal mi? Ona göre doktora gideceğim hiç de istemiyorum
Evet kullandım 3 günlüktüAntibiyotik kullandın mı toplamadan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?