Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Canım haklısın katılıyorum sana bizde önceden birikim yapmıştık biraz neyseki kredi kartı ile ödeyince peşin fiyatına 3 er taksit olarak yaptılar birde garanti bankası bonus sağolsun sıfır faiz 1 ay erteleme olduğu için bir nebze olsun rahatlattı Allah herkese yardımcı olsun oradayken şahit oldum bazı aileler transfer günü gelmişler ama ödemeyi yapamıyorlardı inş yardımcı olurlar çözerler diye bol bol dua etmiştim onlar için

Bunu söylemek bana düşmez ama bence tutmayın hamileler tutmuyor ve belki şuan hamilesiniz bol sıvı almanız lazım en ufak ihtimal bile düşürecekse bunu yapmamak lazım bence
Evet kesinlikle katılıyorum ben tedavi başlar başlamaz bırakmıştım orucumu çünkü sabah akşam iğne var ilaçlar var akşamda içilen ilaçlar sonuçta hassta gibi kabul edeceğiz bu süreçten daha sonra borcumuzu öderiz inş zaten tutamadığım günler için parasını verdim

Kızlar günaydın pazartesi günü toplamam olucak şuan inanılmaz bir karın ağrım başladı yumurtalar büyüyor diyemi acaba yoksa çatlamış olamazlar değilmi

Kızlar günaydın pazartesi günü toplamam olucak şuan inanılmaz bir karın ağrım başladı yumurtalar büyüyor diyemi acaba yoksa çatlamış olamazlar değilmi
Pazartesi toplama olacaksa çatlatma iğnesi atacaksın o zaman bu gece sen değil mi boyutları çok büyük olduğu için ağrı yapıyordur çünkü cetrotide kullanıyorsan olgunlaştırıcı ya o tam anlamıyla o yüzdendir mereka etme çatlamamışlardır canım

evet cnm kullanıyorum cetrotide bu gece 23.40 ta çatlatma iğnem var 2 tane

Ben iğnelere başladığım günden beri iki taraflı agrim var ama dayanılır bir şekilde sanki her bir yumurtayı hissediyorum

Kızlar yardımcı olur musunuz, yumurta toplamadan sonra idrar yaparken yumurtalıklarımda çok ağrı oluyor. 5 gün geçti üstünden, normal mi? Ona göre doktora gideceğim hiç de istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…