- 4 Kasım 2019
- 766
- 419
- 53
- 34
- Konu Sahibi Sade frappe
-
3 gün canımKızlar eşleriniz yumurta toplama öncesi kaç gün perhizli kaldılar
Sınırlı olsa da bizim için şu aşamada herşeyin çok önemi var çünkü biz diğerleri gibi bırak savaşı, sigarayı normal koşullarda dahi hamile kalamadık. Ama en önemlisi kararlı bir şekilde moralimizi yüksek tutmak ve kendimizi kimse ile kıyaslamamakŞöyle düşünüyorum artık, millet savaşta hamile kalıyor, sigara alkol fastfood hepsi var hop hamile. Çevresel etkenler tabii ki önemli ama bence sınırlı
Evet haklısınızSınırlı olsa da bizim için şu aşamada herşeyin çok önemi var çünkü biz diğerleri gibi bırak savaşı, sigarayı normal koşullarda dahi hamile kalamadık. Ama en önemlisi kararlı bir şekilde moralimizi yüksek tutmak ve kendimizi kimse ile kıyaslamamak
Evet oyüzden herşeyimize dikkat ediyoruz. El hamile olduğunu 2buçuk ay sonra öğrenip o 2buçuk ay içinde sigarasını alkolünü kullanıp eğlencesine denizine gidip her türlü ağır temizlikler yapıyor biz bırakın transferi daha yumurtalar toplanmadan bilmem kaç ay öncesinden yediğimize içtiğimize hareketlerimize dikkat etmeye başlıyoruz herşeyin başı nasip Rabbim ol derse oluyor hiç bişey önünde engel değil. Bizlerinde sınavı buymuş bu dünyada. İyi tarafını düşünecek olursak aslında bi yandan da her anını görebiliyoruz bebişlerimizin evvela kesesi sonra kendisi sonra kalp atışı görüp sonra dinliyoruz gün gün nasıl büyüyebildiğine şahit olabiliyoruz Allah’ın izniyleSınırlı olsa da bizim için şu aşamada herşeyin çok önemi var çünkü biz diğerleri gibi bırak savaşı, sigarayı normal koşullarda dahi hamile kalamadık. Ama en önemlisi kararlı bir şekilde moralimizi yüksek tutmak ve kendimizi kimse ile kıyaslamamak
ne güzel yazmışsınız Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallahEvet oyüzden herşeyimize dikkat ediyoruz. El hamile olduğunu 2buçuk ay sonra öğrenip o 2buçuk ay içinde sigarasını alkolünü kullanıp eğlencesine denizine gidip her türlü ağır temizlikler yapıyor biz bırakın transferi daha yumurtalar toplanmadan bilmem kaç ay öncesinden yediğimize içtiğimize hareketlerimize dikkat etmeye başlıyoruz herşeyin başı nasip Rabbim ol derse oluyor hiç bişey önünde engel değil. Bizlerinde sınavı buymuş bu dünyada. İyi tarafını düşünecek olursak aslında bi yandan da her anını görebiliyoruz bebişlerimizin evvela kesesi sonra kendisi sonra kalp atışı görüp sonra dinliyoruz gün gün nasıl büyüyebildiğine şahit olabiliyoruz Allah’ın izniylebiz iyi tarafını düşünelim iyi olsun
Canım merhaba ben birşey sormak istiyorum. Şimdi bizim ilk denemede hiçbiri 5. güne gitmemişti taze transfer de yapamamıştık dondurulmuş 3. gün transfer olmuştum. şimdi taze transfer yapacağım diyor doktorum kaç tane çıkacak bilmiyorum artık ama taze olunca nasıl yapacak kafam çok karışıyor. 5. güne götürecek diyelim gitmezse çöp mü olacak embriyolar bu durumda her şekilde 3. gün koyup riske atmaması lazım gibi de geliyor. senin taze 5. gün dedin ya o yüzden sorayım dedimÇok teşekkür ederim canım inşallahh:)) evet taze transfer 2 adet 5. günsen naptın ne durumdasın?
Canım merhaba. Benim şöyle olmuştu; ilk denemede 3. Güne sadece 2 tane embriyo kaldığı için dondurmuştu bide ben histeroskopi olduğum için 2 adet sonra dondurulmuş olarak transferim yapıldı. Bu sefer 4 tanesi 3. Güne gelince doktorum 5. Güne götürmek istedi 5. Güne gelince de aslında hiç biri de kalmayabilirdi riskti ama 2 tanesi geldi çok şükür ve transfer yapıldı. Kalan 2 tanesi hatta bide 2 tane geriden gelenler vardı onlar mesela gelişemedi ve gitti elimizde hiç kalmadı. Senin fazla sayıda embriyon olursa 5. Güne götürür ama az sayıda olursa 3. Gün taze transfer yada dondurup transfer yapabilir canım. Dediğin doğru ama galiba ilk denemede negatif olanları da biraz 5. Gün için zorluyorlar.Canım merhaba ben birşey sormak istiyorum. Şimdi bizim ilk denemede hiçbiri 5. güne gitmemişti taze transfer de yapamamıştık dondurulmuş 3. gün transfer olmuştum. şimdi taze transfer yapacağım diyor doktorum kaç tane çıkacak bilmiyorum artık ama taze olunca nasıl yapacak kafam çok karışıyor. 5. güne götürecek diyelim gitmezse çöp mü olacak embriyolar bu durumda her şekilde 3. gün koyup riske atmaması lazım gibi de geliyor. senin taze 5. gün dedin ya o yüzden sorayım dedim
Benim amh yüzünden aşılama olmuyor yumurta rezervlerim çok az. O yüzden sanırım direkt çıkaracaklarBiraz geç oldu kusura bakmayın. Evet fakülteden çıkardım. 2 kere aşılama şartı var. 2 kere aşılama yaptırıyorsunuz sonra rapor çıkarılıyor tüp bebek için. 3 yıl evlilik şartı bar diye biliyorum ama yaşınız 35 den büyük ise yıla bakılmıyor. Ben de öyle oldu. 37 yaşındayım 2 yıllık evliyim raporum çıktı.
Anladım canım evet bu durumda risk ama dediğin de doğru. zaten 5. güne gidemedikleri için benimki tutmuştu ama kimyasal olmuştu. ne yapar bilmiyorum şimdi bu durumda. kaç tane yumurta toplanacak ona göre belli olacak sanırım. senin ne kadar var test gününe?Canım merhaba. Benim şöyle olmuştu; ilk denemede 3. Güne sadece 2 tane embriyo kaldığı için dondurmuştu bide ben histeroskopi olduğum için 2 adet sonra dondurulmuş olarak transferim yapıldı. Bu sefer 4 tanesi 3. Güne gelince doktorum 5. Güne götürmek istedi 5. Güne gelince de aslında hiç biri de kalmayabilirdi riskti ama 2 tanesi geldi çok şükür ve transfer yapıldı. Kalan 2 tanesi hatta bide 2 tane geriden gelenler vardı onlar mesela gelişemedi ve gitti elimizde hiç kalmadı. Senin fazla sayıda embriyon olursa 5. Güne götürür ama az sayıda olursa 3. Gün taze transfer yada dondurup transfer yapabilir canım. Dediğin doğru ama galiba ilk denemede negatif olanları da biraz 5. Gün için zorluyorlar.
sebebine göre kişiden kişiye değişiyor. Aşılama yapılmıyor ise sizin de dediğiniz gibi direkt çukarırkar o zaman . Rapor çıkınca aklınız da olsun ilaç süresi 1 ay. 1 ay dolmadan ilaçları reçete edilmesi gerekiyor. Gideceğiniz yer söyler gerçi . İlgileniyorlar ama aklınızda olsunBenim amh yüzünden aşılama olmuyor yumurta rezervlerim çok az. O yüzden sanırım direkt çıkaracaklar
Oluşan embriyo sayısına göre sanırım karar verilir canım dert etme şimdiden güzel güzel gelişicekler öyle düşünAnladım canım evet bu durumda risk ama dediğin de doğru. zaten 5. güne gidemedikleri için benimki tutmuştu ama kimyasal olmuştu. ne yapar bilmiyorum şimdi bu durumda. kaç tane yumurta toplanacak ona göre belli olacak sanırım. senin ne kadar var test gününe?
Evet biraz geç istemiş. Benim 3. gün embriyolarında bile 12. gün çıkmıştı sonuç bence sen 10.gün kan ver belli olur diye düşünüyorumOluşan embriyo sayısına göre sanırım karar verilir canım dert etme şimdiden güzel güzel gelişicekler öyle düşünBenim 5 günüm kaldı ama 5. Gün olunca 10. Gün de test yaptırıyor bazı yerler bizimki 12. Gün istedii heycanlıyımmm
Amin inşallahne güzel yazmışsınız Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah
Çok teşekkür ederim canım aynen zaten normalde çok dikkat ederdim bende şu an prowomen, OMEGA 3 d vitamini kullanıyorumHazirana kadar vücudunuzu arındırın dediğiniz gibi paketli gıdalar aburcuburdan uzak durun şimdi sağlıklı beslenmeyi salacağınıza bayramda salarsınız bi kaç gün eşinizle tadını çıkarır sonra tekrar toparlama dönemine girersinizben daha önceden bilseydim tedaviden bi kaç ay önce arı sütü poleni ve inofolic kombi ye başlardım çok yorum okudum bunlarla alakalı çok sağlıklı yumurtalar çıkıyomuş benim embriyolar 3.gün embriyosu ama neden 5 veya 6.cı güne gitmesindi ki dimi günlükte kefir tüketin rahim dostu olduğu söylenir inşallah herşeyiniz su gibi yolunda akar sağlıkla
İnşallah herşey gönlünce olurÇok teşekkür ederim canım aynen zaten normalde çok dikkat ederdim bende şu an prowomen, OMEGA 3 d vitamini kullanıyorum
Slm canmm inşallah güzel haberleri alırsın. Ne yiyip içiyorsun. Özellikle dikkat ettiğn bisey var mı? Benm 5. Gün embriyosu. Salı günü transver oldumOluşan embriyo sayısına göre sanırım karar verilir canım dert etme şimdiden güzel güzel gelişicekler öyle düşünBenim 5 günüm kaldı ama 5. Gün olunca 10. Gün de test yaptırıyor bazı yerler bizimki 12. Gün istedii heycanlıyımmm
Kuzum hamile olan herkes diyor ki erken öğrenmek hiç iyi değil bu sefer artacakmı değerim diye düşünüyorsun artsa kalp atışını duymak için sürede uzamış olıyor arkadaşım diyor ki birdaha hamile kalırsam hemen test yapmıcam beklicem adetim 10 15 gün geçsin öyle YapıcamOluşan embriyo sayısına göre sanırım karar verilir canım dert etme şimdiden güzel güzel gelişicekler öyle düşünBenim 5 günüm kaldı ama 5. Gün olunca 10. Gün de test yaptırıyor bazı yerler bizimki 12. Gün istedii heycanlıyımmm
Prosedür böyle devletin verdiği 35 yaş altı 1 tane. Biz 2 tane istedik doktor yapamam dedi yaşım 30 olduğu içinkızlar peki aynı anda iki embriyo transferi istersek doktor tamam diyor mu ? bir yerde okumuştum 35 yaşından sonra 2, 35 yaşından önce sadece 1 embriyo transferine izin veriliyor diye .Siz ne biliyorsunuz bu konu ile ilgili ?
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Bir kez kimyasal gebelik geçirdim. Hamile olduğumu öğrendim, iki gün sonra düştü. Çoğu kişi fark etmiyormuş bile. Bazı şeyleri erken bilmemek lazım gerçekten. Mümkün olsa bana 9 ay geçsin ve desinler bak bu senin bebeğinKuzum hamile olan herkes diyor ki erken öğrenmek hiç iyi değil bu sefer artacakmı değerim diye düşünüyorsun artsa kalp atışını duymak için sürede uzamış olıyor arkadaşım diyor ki birdaha hamile kalırsam hemen test yapmıcam beklicem adetim 10 15 gün geçsin öyle Yapıcamben de ne gün yap derlerse o güne kadar beklemeyi düşünyorum. Test yaptırırsan elbette çıkar ama ne bileyim senin kararın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?