Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Canım eşler sperm veriyor ya emriyo için kaçgün perhiz olması gerekiyor doktor birşey demedi

Ayyy ne güzel onu bende çok istiyorum ama şu korona yüzünden kursa gidemedim. Siz evde mi yapıyorsunuz?:))
Evet, kursa başladım normalde ama yasaklar gelince evde yapmaya başladım. Yasaklar gelecegini bilseydim bol bol kil alirdim ne güzel, yrn da bir kupalık kilim var sonra bitiyor

Reactions: bbg
Kızlar bende çok dikkat ediyordum 2 aydır tüp bebege başlayacağım diye şekeri neredeyse bırakmıştım paketli gıda tüketmiyordum vs, ama son 1 haftadır saldım çayıra...Önüme gelen herşeyi yiyorum tatlısı çikolatası.HAZİRANDA tüpe başlayacağım bir an önce Eski halime dönmem lazım ama bilmiyorum nasıl olacak ayrı bir stres var bu aralar

Be
Benimde 2. günüm bazen regl olacakmışım gibi sancım var gibi geliyor bazen hiç bisey hissetmiyorum sanki garip bi durum bende estrofem günde 4 tane, coraspin, prolutex iğne sabah aksam kullanıyorum transfer yapılan 2 yumurtadan başkada yok düşünmemeye çalışıyorum ama hep aklıma geliyor inşallah olumlu olur

Hayırlısı olsun inşallaahh güzel haberlerinizi alırız Aynen bende öyleyim ara ara kasık batmam oluyor çoğu zamanda hiç bişey hissetmiyorum. Bende düşünmemeye çalışsamda aklım hep ordaa

Insallah sizinde hayirli güzel sonuclar olur
Hayırlısı olsun inşallaahh güzel haberlerinizi alırız Aynen bende öyleyim ara ara kasık batmam oluyor çoğu zamanda hiç bişey hissetmiyorum. Bende düşünmemeye çalışsamda aklım hep ordaa

Reactions: bbg
Bende mayıs ayında tedaviye başlayacaktım ama şehirlerarası yasak geldi nasıl olacak bilmiyorum umarım 2 hafta sonra kalkar bu tedbir
Randevu alırsanız hastane size izin kağıdı gönderiyor onu e-devlete yükleyerek izin çıkartabilirsiniz ben o şekilde daha yeni gittim. Hem e devlet izin onayının hemde hastanenin gönderdiği belgenin çıktısını alın hiç bir sıkıntı olmuyor biz 3 çevirmeye girdik o şekilde.

Benim ilk denemem doktorumun verdiklerine uyuyorum erken değil demek ki hem fitil hemde iğne atıyorum yani 450 mg progestan alıyorum vucudum günlük
Rabbim hayırlısıla güzel haberler almamızı nasip etsin canım günde iki tane fitil bnde folikasite başladınmı canm

Raporu fakültede mi çıkarttırdınız peki?
Biraz geç oldu kusura bakmayın. Evet fakülteden çıkardım. 2 kere aşılama şartı var. 2 kere aşılama yaptırıyorsunuz sonra rapor çıkarılıyor tüp bebek için. 3 yıl evlilik şartı bar diye biliyorum ama yaşınız 35 den büyük ise yıla bakılmıyor. Ben de öyle oldu. 37 yaşındayım 2 yıllık evliyim raporum çıktı.

Rabbim hayırlısıla güzel haberler almamızı nasip etsin canım günde iki tane fitil bnde folikasite başladınmı canm
B12 alıyorum folik asit içinde var ekstra olarak almıyorum d vitamini alıyorum birde balık yağı işte. Amin canım amin cümlemize inşallah mayıs topiğimiz dolup taşsın inşallah

İlk defa duydum inşallah işe yarayan bir yöntemdir

Aaaa çok güzel yaa yaptığınız varsa görebilir miyiz?:)
Tabii ki görselleri ekledim; tabi bunlar daha fırınlanıp, boyanacak felan filan.

Eklentiler

• IMG_20210505_063846_496.jpg
    108,8 KB · Görüntüleme: 38
  • 16202734775438566364359762200984.jpg
    74,5 KB · Görüntüleme: 37
  • 20210426_175909.jpg
    99,4 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…