Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Hayırlı olsun tedaviniz demek herkesin tedavi şekili farklı :) sanırım bana da 3.günü baslatacak estrofemi bakalım :) tez zamanda pozitifi görürüz insallah

Hiç birşeye gerek ekstra olarak. Zaten soyunuyırsunuz o yüzden sadece ped alırsın benim kanamam olmadı ama her ihtimale karşı almıştım yanıma
Ayy bende pijama falan mı alsam diyordum bir ped götürürüm birde iç çamaşırı ne olur ne olmaz dualarınıza talibim rabbim herkese sağlıklı kaliteli embriyolar nasip etsin güael sonuçlar alalım inşallah

Kızlar transferimi oldum bugün 2 adet 5. Gün embriyosu inşallah tutunurlar bu sefer
Sağlıkla gelirler inşallah ikizlerin Benim embriyolar da donduruldu transfer için reglimi bekliyordum. Bu gün regl oldum 5. gün çağırdı doktorum rahim duvarına bakıp transfer günü belirleyecek. Transfer işlemi sırasında ağrı oluyor mu?

Reactions: bbg
İlaç başladın mı peki yoksa 5.gün gittiğinde mi verecek ilaçları acaba? ben de bu akşam regl oldum da yarın arayacağım randevu için.
Transferde ağrı sızı olmuyor bu arada beni sadece taktığı o muayene aleti rahatsız etmişti biraz ama zaten çok kısa süren bir işlem

Kızlar benimde adeti, bayrama Denk gelecek herhalde ya , doktor çalışıyor mu çalışmıyor mu bilmiyorum.Yani nasıl denk geliyor anlayamıyorum.Birde şu tam kapanmadan dolayı eşim diyor ne gerek var aceleye iziniyle felan uğraşacağız Haziran'da başlayalım diyor off bende ne güzel Mayıs'ta başlayacaktım

Teşekkür ederim inşallah Hayır hiç ağrı olmuyor bir aparat yerleştiriyor ondan sonrasını anlamıyorsunuz zaten sonrasında hafif kasık ağrısı oluyor o kadar.. sizin de hayırlısı olsun inşallah :))

Genel tüm kapanma boyunca çalışıyor merkezler tedavisi devam ediyor diye yazı veriyorlar. Doktorunuza bir sorun adetinizin bayrama denk geleceğini açık mı diye? Açıksa onların vereceği izinle gidebilirsiniz

Doktorunuzla konuşun bence de açık olur, size izin kağıdı yazar. Ertelememiş olursunuz

izin kağıdıyla gitmeniz hiç sorun olmuyor. Hatta randevunuz olduğuna dair hastaneden mesaj geliyorsa onu bile göstermeniz yetiyor diye biliyorum. Benimde 20sine denk geliyor. Aynı başlıcak tedavimiz

Genel tüm kapanma boyunca çalışıyor merkezler tedavisi devam ediyor diye yazı veriyorlar. Doktorunuza bir sorun adetinizin bayrama denk geleceğini açık mı diye? Açıksa onların vereceği izinle gidebilirsiniz
Ya transferi olmuşsuuuın çok sevindim. Bende seni merak ediyordum. İkiz bebişler geliyor desene

Kızlar ya progestom 1, 67 çıktı dr taze transfer önermedi çok moralim bozuldu dondurulmuş embriyoyla hamilelik yaşayan var mı

Henüz bir ilaç kullanmıyorum. Doktorum hiç ilaçtan bahsetmedi sadece adetin 5. Günü gel rahim kalınlığına bakacağım ve transfer günü belirleyeceğim dedi. Herkeste farklı oluyor sanırım.

Henüz bir ilaç kullanmıyorum. Doktorum hiç ilaçtan bahsetmedi sadece adetin 5. Günü gel rahim kalınlığına bakacağım ve transfer günü belirleyeceğim dedi. Herkeste farklı oluyor sanırım.
Anladım canım ben de gece adet oldum bugun aradım randevu almak için yarın çalışmıyorlarmış 1mayıs diye benim de hep böyle günlere denk gelir zaten Sonraki gün de pazar ancak pazartesiye kalıyor ama 4.gün muayene için geç olmaz mi dedim ben de.. doktora yazdım bekliyorum bakalım

Evet canım dün olduumm darısı bekleyenlerin başına inşallah Valla ikizmi olur bilemiyorum gönlümden geçen ikiz hem kardeş olayını düşünmeyiz bir taşla iki kuş olur
Gözün aydın canım çok çok güzel haberler gelsin inşallah taze transfer mi oldu dondurulmuş mu? ben araları çok fazla takip edemedim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…