- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.757
- 248
- Konu Sahibi Sade frappe
-
Hayırlı olsun tedavinizBenimde pazartesi Rahim kalınlığı kontrolüm var 10 gündür kullanıyorum estrofem
İlk 4 gün 2 tane içtim
Sonraki 4 gün 3 adet içtim
Şimdi günde 4 adet içiyorum
Ben adetin ilk günü başladım. 12 gün kullanıp kontrole gidiyorum. Hayırlısı ile pazartesi transfer günümü alırım sanırım
Ayy bende pijama falan mı alsam diyordum bir ped götürürüm birde iç çamaşırı ne olur ne olmaz dualarınıza talibim rabbim herkese sağlıklı kaliteli embriyolar nasip etsin güael sonuçlar alalım inşallahHiç birşeye gerek ekstra olarak. Zaten soyunuyırsunuz o yüzden sadece ped alırsın benim kanamam olmadı ama her ihtimale karşı almıştım yanıma
Hemde çokk daha önceden ameliyat oldum ama bu çok farklı bir durum yumurtalar sağlıklı mı değil birçok soru dolanıyor kafadaBen de bilmiyorum ne yazık ki. Eminim bilenler detaylıca yazar. Heyecanlı mısınız?
Herşey güzel olacak merak etmeyin, sizin için hayırlısı ne ise o olsunHemde çokk daha önceden ameliyat oldum ama bu çok farklı bir durum yumurtalar sağlıklı mı değil birçok soru dolanıyor kafada
Sağlıkla gelirler inşallah ikizlerinKızlar transferimi oldum bugün 2 adet 5. Gün embriyosu inşallah tutunurlar bu sefer
İlaç başladın mı peki yoksa 5.gün gittiğinde mi verecek ilaçları acaba? ben de bu akşam regl oldum da yarın arayacağım randevu için.Sağlıkla gelirler inşallah ikizlerinBenim embriyolar da donduruldu transfer için reglimi bekliyordum. Bu gün regl oldum 5. gün çağırdı doktorum rahim duvarına bakıp transfer günü belirleyecek. Transfer işlemi sırasında ağrı oluyor mu?
Teşekkür ederim inşallahSağlıkla gelirler inşallah ikizlerinBenim embriyolar da donduruldu transfer için reglimi bekliyordum. Bu gün regl oldum 5. gün çağırdı doktorum rahim duvarına bakıp transfer günü belirleyecek. Transfer işlemi sırasında ağrı oluyor mu?
Genel tüm kapanma boyunca çalışıyor merkezler tedavisi devam ediyor diye yazı veriyorlar. Doktorunuza bir sorun adetinizin bayrama denk geleceğini açık mı diye? Açıksa onların vereceği izinle gidebilirsinizKızlar benimde adeti, bayrama Denk gelecek herhalde ya , doktor çalışıyor mu çalışmıyor mu bilmiyorum.Yani nasıl denk geliyor anlayamıyorum.Birde şu tam kapanmadan dolayı eşim diyor ne gerek var aceleye iziniyle felan uğraşacağız Haziran'da başlayalım diyor off bende ne güzel Mayıs'ta başlayacaktım
Doktorunuzla konuşun bence de açık olur, size izin kağıdı yazar. Ertelememiş olursunuzKızlar benimde adeti, bayrama Denk gelecek herhalde ya , doktor çalışıyor mu çalışmıyor mu bilmiyorum.Yani nasıl denk geliyor anlayamıyorum.Birde şu tam kapanmadan dolayı eşim diyor ne gerek var aceleye iziniyle felan uğraşacağız Haziran'da başlayalım diyor off bende ne güzel Mayıs'ta başlayacaktım
izin kağıdıyla gitmeniz hiç sorun olmuyor. Hatta randevunuz olduğuna dair hastaneden mesaj geliyorsa onu bile göstermeniz yetiyor diye biliyorum. Benimde 20sine denk geliyor. Aynı başlıcak tedavimizKızlar benimde adeti, bayrama Denk gelecek herhalde ya , doktor çalışıyor mu çalışmıyor mu bilmiyorum.Yani nasıl denk geliyor anlayamıyorum.Birde şu tam kapanmadan dolayı eşim diyor ne gerek var aceleye iziniyle felan uğraşacağız Haziran'da başlayalım diyor off bende ne güzel Mayıs'ta başlayacaktım
Ya transferi olmuşsuuuınGenel tüm kapanma boyunca çalışıyor merkezler tedavisi devam ediyor diye yazı veriyorlar. Doktorunuza bir sorun adetinizin bayrama denk geleceğini açık mı diye? Açıksa onların vereceği izinle gidebilirsiniz
Henüz bir ilaç kullanmıyorum. Doktorum hiç ilaçtan bahsetmedi sadece adetin 5. Günü gel rahim kalınlığına bakacağım ve transfer günü belirleyeceğim dedi. Herkeste farklı oluyor sanırım.İlaç başladın mı peki yoksa 5.gün gittiğinde mi verecek ilaçları acaba? ben de bu akşam regl oldum da yarın arayacağım randevu için.
Transferde ağrı sızı olmuyor bu arada beni sadece taktığı o muayene aleti rahatsız etmişti biraz ama zaten çok kısa süren bir işlem
Evet canım dün olduumm darısı bekleyenlerin başına inşallahYa transferi olmuşsuuuınçok sevindim. Bende seni merak ediyordum. İkiz bebişler geliyor desene
Çok var canım okuduğumuz moralini bozma sakınKızlar ya progestom 1, 67 çıktı dr taze transfer önermedi çok moralim bozuldu dondurulmuş embriyoyla hamilelik yaşayan var mı
Hep taze transfer diye konuşmuştuk böyle alınca üzüldüm biraz ama vardır bir hayır tabi kiÇok var canım okuduğumuz moralini bozma sakın
Anladım canım ben de gece adet oldum bugun aradım randevu almak için yarın çalışmıyorlarmış 1mayıs diye benim de hep böyle günlere denk gelir zatenHenüz bir ilaç kullanmıyorum. Doktorum hiç ilaçtan bahsetmedi sadece adetin 5. Günü gel rahim kalınlığına bakacağım ve transfer günü belirleyeceğim dedi. Herkeste farklı oluyor sanırım.
Raporu fakültede mi çıkarttırdınız peki?Rapor kabul ediliyor. Ben de raporlu yaptırıyorum. İlaçlarım 2 bçk tuttu. Diğer işlemlerde 7 bin küsür tutacak .
Gözün aydın canım çok çok güzel haberler gelsin inşallahEvet canım dün olduumm darısı bekleyenlerin başına inşallahValla ikizmi olur bilemiyorum gönlümden geçen ikiz hem kardeş olayını düşünmeyiz bir taşla iki kuş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?