Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Selam bende dün polip ameliyati oldum aksam çıkardılar korkulacak bisey yok Şuan ıyi sayılırım arada krap giriyor okadar tup bebek yaptıracağım haziranda hayirliaiyla

Canım senin taze transfer genelde dondurulmuş transferde veriliyor

Kızlar benim transferimin bugün 6.günü sabah lavaboda kendimi sildigimde çok açık kahverengi leke vardı pecetede doktorumu aradım miktarını rengini sordu ve coraspini bırak progestan estrofem ve prolutex iğneye devam et yarın tekrar konuşalım dedi. Akşam az önce lavaboya gittiğimde camasirima bulaşmamış ama peceteye sildiğimde renk pembeye dönmüştü çok endişelendim şimdi tutunma belirtisimi yoksa adetmi oluyorum ama bu ilaçları kullanırken de adet olurmuyuz ki bilgisi olan bu durumu yaşayanlar lütfen bilgi verirmisiniz

Ben aşılama yapıldığında progestan içiyordum günde üç kez, bebe asprini içiyordum. Beta Hcg 6.8 mi neydi, gebelik yeni başlıyordu. Renkli akıntı geldi ve daha sonra regl oldum. Progestana rağmen oldum. Sağlıksız gebelik olduğunda vücut kendimi korumak için atıyor. İlaç içmenin regli engellediğini sanmıyorum.
Bu bana olan, birçok kişide hafif kanama oluyor sıkıntı yaşanmıyor. Merak etmeyin kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok,olabildiğince sakin kalmaya çalışın şu an kendiniz için yapabileceğiniz en iyi şey bu

Tutma lekesıdır canım cıft embrıyomu kondu

Ilk transferimde hiç böyle olmadı 12.gün test yaptım negatif cikti ilaçları bıraktım 1 hafta içinde adet oldum. Bu ikinci transferimdi bu şekilde oldu daha 6.gündeyim ne pozitif olduğu belli ne negatif böyle oluncada can sıkıyor ister istemez
Tutma lekesıdır canım cıft embrıyomu kondu
5.gün tek embriyo canım inşallah dediğin gibi tutunma lekesidir öyle ümid etmek istiyorum

Bence tutunma lekesı ıkı hamılelık gecırdım ıkısındede yasadım canım ıdrar testı yaptınmı hatırlayamadım yapsana

12.haftya kadar sulu pembe leke kahve keke karısık geldı korkma kesılecektır ıns ıkı uc gune panık yapma canm

Bence tutunma lekesı ıkı hamılelık gecırdım ıkısındede yasadım canım ıdrar testı yaptınmı hatırlayamadım yapsana

12.haftya kadar sulu pembe leke kahve keke karısık geldı korkma kesılecektır ıns ıkı uc gune panık yapma canm
Yok canım daha 6.gün çok erken diye test yapmadım. Benimde 1 kızım var 7 yaşında ona hamileykende 4 aya kadar ara ara kanamam hep olmuştu buda öyle olacak diye çok endişeliyim bu lekelenmede olunca iyice korktum aynı şeyleri yaşayacağım diye

Bırde bol su tuket canım

Ben varım canım bugün 6. günüm. Hiçbir belirtim yok. Heyecan, endişe ve içimdeki tarif edilmez neşeyle gün sayıyorum. Hepimiz için de dua ediyorum. Bana doktorum 1 haziranda test yaptır dedi.
Bende de durumlar aynı Allah razı olsun canım inşallah mutlu haberlerimizi vermekte kısmet olur

Estrofem ne işe yarıyor canım? Bana sadece progestan iğne ve folik asit verdi. Estrofem hangi süreçte kullanılıyor? Adetten transfere kadar mı?
Canım rahim kalınlaşması içinmiş o da bir çeşit hormon göreceğiz bakalım ne noluyor senin zaten taze olcağı için kontrol altındasın herşeyin normal akışında ilerliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…