- 9 Temmuz 2013
- 906
- 987
- 323
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #3.721
Canım şimdi aradı rengini miktarını sordu çok açık kahverengi ve sadece sildiğimde peceteye gelecek kadar dedim coraspini kesmemi istedi diğer ilaçlara aynen devam dedi. Progestan fitil bazen kahverengi leke şeklinde geri gelebiliyor dedi tutunma yada yerleşme kanaması olabilir mi dedim tabi oda bi ihtimal ama ümitlendirmek istemiyorum dedi yarın öğlen tekrar ara durumu tekrar değerlendirelim artış varmı veya durdumu diyeAradımı canım doktorun benıde haberdar et ıns devam etmesın ıkımızınde
Anladım canım ıns gelmez artık devam etmezCanım şimdi aradı rengini miktarını sordu çok açık kahverengi ve sadece sildiğimde peceteye gelecek kadar dedim coraspini kesmemi istedi diğer ilaçlara aynen devam dedi. Progestan fitil bazen kahverengi leke şeklinde geri gelebiliyor dedi tutunma yada yerleşme kanaması olabilir mi dedim tabi oda bi ihtimal ama ümitlendirmek istemiyorum dedi yarın öğlen tekrar ara durumu tekrar değerlendirelim artış varmı veya durdumu diye
Insan tedirgin oluyor şimdide durmadan tuvalete gidip bakasım varAnladım canım ıns gelmez artık devam etmez
Benim şimdilik annem-babam-kardesim ve doğal olarak eşim biliyorKızlar siz söylediniz mi herkese hamile olduğunuzu? Yoksa kalp atışını mı bekliyorsunuz?
Cok haklısın canın bende aynıyım korku cok oluyo adet agrısına benzeyen agrılar bended e oluyo sabah koyulastı dun dha acıktı nokta kdar kırmızı gelmıstı mesaj attım ama donmedı daha doktorun canın beklıyorum ıns tutma lekesıdır devam etmez ıkımızındeInsan tedirgin oluyor şimdide durmadan tuvalete gidip bakasım varhergun olan bel bacak ve adet ağrısı gibi ağrım bugun yok diyordum ama oda başladı az önce rabbim hayırlara çıkarsın inşallah sen ne durumdasın gorustunmu doktorunla lekelenmede artış veya koyulasma varmı
Ya üzülmedim canım sıkıldı sadece belirsizlik kötü. Hani dese iki ay sonra olacak kesin kafamı ona göre ayarlıcamYaa ama sakın uzulme bak geç olsun güç olmasın sonucu güzel olsun yeter ki bi de biliyosun her şeyin bi sebebi var
Kanamanız varsa arayıp bilgi verin mutlaka doktorunuza. o, zaten size gidip gitmemeniz gerektigini söyler. Inşallah her sey yolundadirKızlar lekelenme olmuş bende az önce wc de farkettim bugün kasıklarım çok ağrıdı hala devam ediyor aslında ufak ufak işte wc ye gittim progestan fitil yüzünden günlük ped takıyorum onunda gördüm az ama çok fazla değildi açık kahverengi tonunda hemen doktora mı gitmeliyim? Randevum 31 mayısta
Kızlar ben aslında tam 6 haftalık olduğumda almıştım randevu ama bu leke olunca yarın gidicem kese görmeye bakalım doktor söyler ne zaman geleceğimi
Aradım canım nasipse yarın bulunduğum ilde gidicem doktoraKanamanız varsa arayıp bilgi verin mutlaka doktorunuza. o, zaten size gidip gitmemeniz gerektigini söyler. Inşallah her sey yolundadir
İlk sen gidiyorsun aramızda kalp için. Hadi inşallah güzel haberlerinle gelllKızlar ben aslında tam 6 haftalık olduğumda almıştım randevu ama bu leke olunca yarın gidicem kese görmeye bakalım doktor söyler ne zaman geleceğimi
Inşallah canım benim biraz bugün ağrılar arttı ama bakalım inşallah tutunmaya işarettir.Cok haklısın canın bende aynıyım korku cok oluyo adet agrısına benzeyen agrılar bended e oluyo sabah koyulastı dun dha acıktı nokta kdar kırmızı gelmıstı mesaj attım ama donmedı daha doktorun canın beklıyorum ıns tutma lekesıdır devam etmez ıkımızınde
Kuzum kalp atışı duyulmaz ki daha 5+3 oluyorum yarınİlk sen gidiyorsun aramızda kalp için. Hadi inşallah güzel haberlerinle gelll
Canım bana doktorum ıkınmanın kesinlikle yasak olduğunu söylemişti.Sana söylemediler mi?Kızlar size danışmam gereken birşey var. Transferimin 5.gününde çok az kanamam gelmişti önce kırmızı sonra pembe 2 kere geldi bitti. Tutunmadır diye düşündüm. İdrar testim pozitif çıkıyor 2 gündür.
Bugün 7.günüm transferimin, afedersiniz wc'de ıkınırken birden ağrı girdi ve kanama geldi tekrardan rengi pembe şeklinde devam ediyor. Gidiyorum geliyorum hala geliyor 1 saattir böyle birşey yaşayan oldumu
İnşallah canım inşallah işarettir ağrılara takılma ağrılar artıp azalıyor benim deInşallah canım benim biraz bugün ağrılar arttı ama bakalım inşallah tutunmaya işarettir.
Harika bi haber bu hadi bakalımmYa üzülmedim canım sıkıldı sadece belirsizlik kötü. Hani dese iki ay sonra olacak kesin kafamı ona göre ayarlıcamşimdi aradılar kan sonuçlarım iyi çıkmış yarın tekrar çağırıyor belki başlayabilirmişiz . Bugün çok yoğun kanamam var o görüntü belki kaybolur dedi
İnşallah tez zamanda güzel haberler verirsin canımBenim şimdilik annem-babam-kardesim ve doğal olarak eşim biliyorKeseyi gördükten sonra kayinvalideme söylemesi için izin vericem
Merhaba, ben de bu cumartesi Genart’ta transfer olacağım. Transferiniz nasıl geçmişti, ne kadar yattınız? Biraz bahsedebilir misiniz?Evet prof iskender Başer kendi ofisi var. İşlemlerini genartta yapıyor
Canim hadi gozun aydin ben 3.gun gittim ve ilaca basladimFlyingHummingbird vee ben de bugün kırmzıları gördümm hastalığım yine saat kurmuş gibi tam zamanlı geldi bana pazartesiye randevu verdiler yani 4. Günde geliceksin dediler 4. Gün transfer hazırlığına başlıyoruz dediler ben hep 2. Gün sanıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?