Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Aradımı canım doktorun benıde haberdar et ıns devam etmesın ıkımızınde
Canım şimdi aradı rengini miktarını sordu çok açık kahverengi ve sadece sildiğimde peceteye gelecek kadar dedim coraspini kesmemi istedi diğer ilaçlara aynen devam dedi. Progestan fitil bazen kahverengi leke şeklinde geri gelebiliyor dedi tutunma yada yerleşme kanaması olabilir mi dedim tabi oda bi ihtimal ama ümitlendirmek istemiyorum dedi yarın öğlen tekrar ara durumu tekrar değerlendirelim artış varmı veya durdumu diye

Anladım canım ıns gelmez artık devam etmez

Kızlar bu kullandığımız vitaminlere hamilelik olunca da devam ediyor muyuz? Ben supralife kullanıyorum uzun zamandır gebelik testine kadar da devam dedi doktorum, suan elimdeki bitmek üzere tekrar alsam mı bilemedim malum epey pahalı bunlar boş yere almayayım

Anladım canım ıns gelmez artık devam etmez
Insan tedirgin oluyor şimdide durmadan tuvalete gidip bakasım varhergun olan bel bacak ve adet ağrısı gibi ağrım bugun yok diyordum ama oda başladı az önce rabbim hayırlara çıkarsın inşallah sen ne durumdasın gorustunmu doktorunla lekelenmede artış veya koyulasma varmı

Cok haklısın canın bende aynıyım korku cok oluyo adet agrısına benzeyen agrılar bended e oluyo sabah koyulastı dun dha acıktı nokta kdar kırmızı gelmıstı mesaj attım ama donmedı daha doktorun canın beklıyorum ıns tutma lekesıdır devam etmez ıkımızınde

Yaa ama sakın uzulme bak geç olsun güç olmasın sonucu güzel olsun yeter ki bi de biliyosun her şeyin bi sebebi var
Ya üzülmedim canım sıkıldı sadece belirsizlik kötü. Hani dese iki ay sonra olacak kesin kafamı ona göre ayarlıcam şimdi aradılar kan sonuçlarım iyi çıkmış yarın tekrar çağırıyor belki başlayabilirmişiz . Bugün çok yoğun kanamam var o görüntü belki kaybolur dedi

Kanamanız varsa arayıp bilgi verin mutlaka doktorunuza. o, zaten size gidip gitmemeniz gerektigini söyler. Inşallah her sey yolundadir

Inşallah canım benim biraz bugün ağrılar arttı ama bakalım inşallah tutunmaya işarettir.

Canım bana doktorum ıkınmanın kesinlikle yasak olduğunu söylemişti.Sana söylemediler mi?

Harika bi haber bu hadi bakalımm

Canim hadi gozun aydin ben 3.gun gittim ve ilaca basladim herkesin hikayesi baska biliosun hayirli olsun insallah tekrardan FlyingHummingbird canimcim sen de doktora gitmissin okudum simdi cok sukur degerlerin iyi cikmis insallah baslarsin sen de ama hersey de bi hayir vardir canini sikma lutfen ben de basladim ama ya corona olursam korkusu geldi hersey iptal olur yani o yuzden akisina birakmakta fayda var yarinda soylersin bakalim ne dicek doktor, bu arada benim de normale gore uc gun cok ama cok kanamam oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…