- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #3.681
Ya mersindeki drumun makinesi harika. Kızım 9 haftalıkken kollar bacaklar hareketliydi kahkaha attık heyecandan. Ama antepteki drumun makinesi bence devletteki makineden farksız.Bence senin duyulur ya benim şuan 5+4 doktor ona rağmen pztsi çağırdı kalp atışı için. Alttan bakmak isteseler de baktırmam asla ya. Cihazı kaliteliyse rahat duyulur ben özele gidiyorum ondan devlet hastanesinde çalıştığım halde
Amin inşallah sırada kalp atışlarımız var. Ben ctesi gitcem. Geçen hafta ctesi keseleri ikisinin de 12mm Di.Evetüçümüz peş peşe güzel haberler alıyoruz Devamı gelsin
Aynen canım beraberiz inşallah sağlıkla kucaklarımıza da alırız
İmkanın varsa tabiii. Benim drum Ankarada ben antepte. O yüzden mecbur böyle oldu. Ama ameliyat olmaya ankaraya gittim. Dedim rahmimi de ameliyat ederken görür bişey varsa müdahale eder.Ben kararsızım aslında tüm evrelerimi bildiği için tüp bebek doktorunda doğum yapayım diyorum
İşte o da çok önemli.Ya mersindeki drumun makinesi harika. Kızım 9 haftalıkken kollar bacaklar hareketliydi kahkaha attık heyecandan. Ama antepteki drumun makinesi bence devletteki makineden farksız.
Sen 5 artı 4um dedin ya. Son adet tarihine uyumlu mu senin?Aynen canım beraberiz inşallah sağlıkla kucaklarımıza da alırızAllah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Tabi sen haklısın farklı il çok zor olur. Benimki aynı il canım.İmkanın varsa tabiii. Benim drum Ankarada ben antepte. O yüzden mecbur böyle oldu. Ama ameliyat olmaya ankaraya gittim. Dedim rahmimi de ameliyat ederken görür bişey varsa müdahale eder.
Ben de salı gideceğim hadi bakalım peş peşe duyalımAmin inşallah sırada kalp atışlarımız var. Ben ctesi gitcem. Geçen hafta ctesi keseleri ikisinin de 12mm Di.
Aynen ben adet tarihimle hesaplayıp gitmiştim. Doktor da benim hesapladığımla aynı şeyi söyledi uyumlu devam ediyor.Sen 5 artı 4um dedin ya. Son adet tarihine uyumlu mu senin?
Amin amin Allah herkese istediği zaman versin hem de hiç uğraştırmadan kimsenin kucağı boş kalmasınAynen canım beraberiz inşallah sağlıkla kucaklarımıza da alırızAllah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Şanslısın bu konuda ben muştayım tüp bebeğe diyarbakırda yaptım doğumu adanada yapcamTabi sen haklısın farklı il çok zor olur. Benimki aynı il canım.
Olsun canım sağlıkla doğsun da hiç önemli değil zaten tüp bebek olduğunu söylersen doktorlar da ona göre yaklaşırŞanslısın bu konuda ben muştayım tüp bebeğe diyarbakırda yaptım doğumu adanada yapcam
Tabi canım Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınOlsun canım sağlıkla doğsun da hiç önemli değil zaten tüp bebek olduğunu söylersen doktorlar da ona göre yaklaşır
Doktorun kım canım senınİmkanın varsa tabiii. Benim drum Ankarada ben antepte. O yüzden mecbur böyle oldu. Ama ameliyat olmaya ankaraya gittim. Dedim rahmimi de ameliyat ederken görür bişey varsa müdahale eder.
Minik kızım 26 aylık. Şu an bana diyor ki karnımda kardeş varBen de salı gideceğim hadi bakalım peş peşe duyalım
Peki adetin kaçıncı günü transfer olmuştun?Aynen ben adet tarihimle hesaplayıp gitmiştim. Doktor da benim hesapladığımla aynı şeyi söyledi uyumlu devam ediyor.
Ahaha çok iyiymiş sesli güldümMinik kızım 26 aylık. Şu an bana diyor ki karnımda kardeş varkardeşleri kendi karnında saniyor
Ankara'daki mi? İskender Başer canımDoktorun kım canım senın
Ozelde mı vanımAnkara'daki mi? İskender Başer canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?