Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

ha yani normal değilmi bu pek kafama yatmıyoda kan sulandırıcı özellikle ilk aylar doktorum hep kullanacaksın dedi bana
Ben ekstra kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum oksapar. Bi arkadaşım gebeyken covid geçirdi o da kullanıyor şuan 5 aylık hamile. Bence covidden dolayı veriyorlar bize

Kızlar bugün yazmıştım pazartesi transferim olacaktı. Ancak progestron geçen hafta 0.3 tü bugün 5.1 çıktı
Transferim iptal oldu.1 in altında olmadan pozitif sonuç alamıyoruz dediler.

Arkadaşlar merhaba cuma günü opu sonra da taze transfer yapılacak nasipse aranızda taze transfer olan var mı nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz ?
Opu yapıldıktan bir gün sonra seni arıyorlar diyorlar ki atıyorum 10 yumurtan var 8i döllendi. Sizi yine arayıp bilgilendireceğiz sonra bi de bu aramadan 3 gün sonra arıyorlar atıyorum 5 tane kaldı yarın şu saatte gel transferini yapalım diye. Benim böyle oldu, bazı arkadaşları her gün arayıp bilgilendirmişler. Benim 4 kalmıştı 2 transfer ettik 2 dondurduk.

Sizin 3.gün embriyosu mu o zaman ? Opu transfer arası ilaç kullandınız mı ? Ve sizin pozitifti diye hatırlıyorum 12.gün kan verdiniz ya bebek o zaman kaç haftalık olmuş oluyor. Çok soru sordum kusura bakmayın lütfen hepsi meraktan

Kızlar transfer günü dahil bu gün 7. Günüm. Bu gün kasıklarımda biraz fazla ağrı hissettim. Sol kasığım çekiliyor ağrısı bacağıma vuruyor biraz fazla ağrı hissediyorum neden olabilir acaba. Tecrübeli arkadaşlar fikir beyan edebilir mi. doktoruma danışmana gerek var mı bilmiyorum.

5.gün embriyosu
29 nisan opu
4 mayıs transfer
Opu ile transfer arası augmentin, deltacotril(kortizol), folbiol, d vitamini, progestan fitil, proluton 3güne 1 iğne kalçadan ve estrofem 3x1 şeklinde. Coraspin ve oksapara da transfer sonrası aynı gün başladım.
Ne zaman tahlil verirsen ver en son adet tarihinden hesaplanıyor.
15 mayısta tahlil verdim ama son adet 18 nisan yaklaşık 4 hafta oldu yani İstediğin herşeyi sorabilirsin

Çok teşekkür ederim

Sinir stres yok demek ki Bir de çok yormamamız gerekiyor heralde kendimizi Ben bir tek yemek yapıyorum.
Aynen öyle. Ben gün içinde sürekli ayaktayım ve hep hareket halindeyim. Ara ara ağrı giriyor uyarı veriyor bence O an oturamazsam da dua okuyorum içimden biraz olsun rahatlıyorum

Ben ekstra kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum oksapar. Bi arkadaşım gebeyken covid geçirdi o da kullanıyor şuan 5 aylık hamile. Bence covidden dolayı veriyorlar bize
Kullandığımız ilaçların ciddi pıhtı yaratma olasılığı olduğu için, kan pıhtılaşması sorunu da hem düşüğe sebep olabilip hem de annenin hayatını tehlikeye sokabileceğinden bütün tedavilerde kan sulandırıcı iğne veya hap veriyorlar canım, covidden dolayı diil- ama oksapar covid tedavisinde de kullanılıyor evet. Trombofoli testi problemli çıkanlar-yani genetik pıhtılaşma sorunu olanlar bütün hamilelikleri boyunca hatta doğumdan sonraki birkaç ay daha kullanıyor bu ilaçları..

Kızlar bugün yazmıştım pazartesi transferim olacaktı. Ancak progestron geçen hafta 0.3 tü bugün 5.1 çıktı
Transferim iptal oldu.1 in altında olmadan pozitif sonuç alamıyoruz dediler.
Üzüldüm senin adına, beklemek zor oluyor biliyorum. Ama hayırlısı buymuş demek ki negatif almaktan daha iyidir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…