Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Aynı şey bende de var. Biz de iki aya taşınacağız.nereye belli de değil. Nasıl olur hamile kalırsam kafamda sürekli o dönüyor
valla bnde herşey bir anda cıktı mardine tasınacagız biz ağır işlerimi hallettim transferden önce sadece çamaşırlar ve oturarak yapacagım işler kaldı insanlar işe felan gidiyo sonuçta bişey olmaz inşallah olursa

Pozitif haberi alanlar karın ağrısı arada sizi de yokluyor mu?
Bende de arada oluyor canım. Hatta geçen akşam eşime sinirlenip yattım. Sabaha kadar karnım ağrıdı, 2-3defa kalktım yataktan. Bir şey oluyor diye korktum. Bir daha hiçbir şeye sinirlenmemeye karar verdim

Ben kullanıyorum yaklaşık 14 gündür. Bugün kontrolüm vardı 31 i transfer tarihi kan sonuçlarım çıkınca haber vericeklermiş yarın şuanki ilaçlarıma ilavelere başlayacağım inşallah
ben kan tahlili felanda istemiyor doktor anlamadım neye göre kullanıyorum

Peki hangi durumlarda yapılıyor acaba yani mesela benim ilk tüp bebek denemem ben bunu istesem yaparlar mı yoksa doktor mu karar veriyor
Bana egitim hemşirem bahsetmişti bu aşıdan ıstege bağlı durumunuza bağlı. 1000 tl verdim
Isterseniz doktorunuza danışın benımde ilk denemem insallah hakkımızda hayırlısı olur

Canimcim hadi gozun aydin benim 1.gun pembe peceteye kan gelir sonrada asla sokulemem 2.gun en yogun gunum olur ama ben oldu saydim doktorda oyle saydi yani kendini en iyi sen bilirsin bu konuda

Kızlarrr sonucum çıktı.. Hamileyimmm... Beta 335 :)))
Ayy o kadaar sevindim ki günlerdir size bakıyodum noldu diye 10 mayıstı sanırm transfer gununuz .Cunku tüp bebek yaptırma nedenlerimz aynı bende de tek tup hasarlı abeliyatla baglanacak ve amh 0.51 sizde kaç yumurta toplandı kaçı dollendi ? ay o kaddar mutlu oldum allah saglıkla sıhhatle kucagınıza almayı nasip etsin inşallah

Ben mardinde yaşıyorum gelin gelin çok güzeldir mardin jandarma mı eşiniz tayin ile mi geliyorsunuz

Arkadaşlar merhaba cuma günü opu sonra da taze transfer yapılacak nasipse aranızda taze transfer olan var mı nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz ?

Bende de arada oluyor canım. Hatta geçen akşam eşime sinirlenip yattım. Sabaha kadar karnım ağrıdı, 2-3defa kalktım yataktan. Bir şey oluyor diye korktum. Bir daha hiçbir şeye sinirlenmemeye karar verdim
Sinir stres yok demek ki Bir de çok yormamamız gerekiyor heralde kendimizi Ben bir tek yemek yapıyorum.

Benim 3.denemem olduğu için 2 tane koydular yaşım 35 başlardan beri ben de hep 2 isterdim ama sağlık bakanlığı prosedürü gereği koyamıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…