- 19 Ocak 2021
- 320
- 386
- 53
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #3.521
inşallah ama 14 güne göre baya yüksek değerin allah gönlüne göre versin ben de çok istiyorum çift transferi ama doktorum pek yanasmıyo yaş küçük ilk deneme vs diye sizin yas kaç acaba deneme sayınız ?Evet çift embriyo kondu inş ikizdir
kaçıncı gündeki değeri buBi arkdşmn sonucu 6.2 çıktı ya yükselmez mi ordan
ha yani normal değilmi bu pek kafama yatmıyoda kan sulandırıcı özellikle ilk aylar doktorum hep kullanacaksın dedi banaBen coraspin kullanıyorum.
evet ilk deneme unutmuşum onu yazmayı kbIlk denemeniz mi?
Not: arkadaşlar bilgileri eksiksiz girelim lütfen
5.gün
Kaçıncı gün emriyosuydu?
valla bnde herşey bir anda cıktı mardine tasınacagız biz ağır işlerimi hallettim transferden önce sadece çamaşırlar ve oturarak yapacagım işler kaldı insanlar işe felan gidiyo sonuçta bişey olmaz inşallah olursaAynı şey bende de var. Biz de iki aya taşınacağız.nereye belli de değil. Nasıl olur hamile kalırsam kafamda sürekli o dönüyor
Bende de arada oluyor canım. Hatta geçen akşam eşime sinirlenip yattım. Sabaha kadar karnım ağrıdı, 2-3defa kalktım yataktan. Bir şey oluyor diye korktum. Bir daha hiçbir şeye sinirlenmemeye karar verdimPozitif haberi alanlar karın ağrısı arada sizi de yokluyor mu?
ben kan tahlili felanda istemiyor doktor anlamadım neye göre kullanıyorumBen kullanıyorum yaklaşık 14 gündür. Bugün kontrolüm vardı 31 i transfer tarihi kan sonuçlarım çıkınca haber vericeklermiş yarın şuanki ilaçlarıma ilavelere başlayacağım inşallah
İnşallah bakalımvalla bnde herşey bir anda cıktı mardine tasınacagız biz ağır işlerimi hallettim transferden önce sadece çamaşırlar ve oturarak yapacagım işler kaldı insanlar işe felan gidiyo sonuçta bişey olmaz inşallah olursa
Bana egitim hemşirem bahsetmişti bu aşıdan ıstege bağlı durumunuza bağlı. 1000 tl verdimPeki hangi durumlarda yapılıyor acaba yani mesela benim ilk tüp bebek denemem ben bunu istesem yaparlar mı yoksa doktor mu karar veriyor
Evet canim dondurulmus. Estrofem kullaniyorum gunde uc kez su anlij bir de folik asit aldimSenin dondurulmuş transfer olacaktı değil mi canım, şu an hangi ilaçları kullanmaya başladın?
14.günkü değeri 6.2kaçıncı gündeki değeri bu
Canimcim hadi gozun aydinKızlar günaydın . Dün akşam hafif pembe lekelenmem vardı . Bu sabah koyu akıntı gibi lekelenme oldu sonra hafif kan geldi tam sökülemedim ama . Belli kesilir gelmez . Şuan adetin 1. Günü sayılıyor mu ? Eski doktorum tam sökülmeden saymıyordu benim bazen 3-4 gün böyle akıntı gibi geldiği olabiliyordu . Sizin doktorlar nasıl ilk gün saydılar ? Ona göre randevu alicam yada beklicem
Benim dün akşam ve bugün kasık ağrım var karnımda ağrıyor gibi ama baya hissediyorum kasık özellikle vuruyorPozitif haberi alanlar karın ağrısı arada sizi de yokluyor mu?
Ayy o kadaar sevindim ki günlerdir size bakıyodum noldu diye 10 mayıstı sanırm transfer gununuz .Cunku tüp bebek yaptırma nedenlerimz aynı bende de tek tup hasarlı abeliyatla baglanacak ve amh 0.51 sizde kaç yumurta toplandı kaçı dollendi ? ay o kaddar mutlu oldum allah saglıkla sıhhatle kucagınıza almayı nasip etsin inşallahKızlarrr sonucum çıktı.. Hamileyimmm... Beta 335 :)))
Ben mardinde yaşıyorum gelin gelin çok güzeldir mardin jandarma mı eşiniz tayin ile mi geliyorsunuzvalla bnde herşey bir anda cıktı mardine tasınacagız biz ağır işlerimi hallettim transferden önce sadece çamaşırlar ve oturarak yapacagım işler kaldı insanlar işe felan gidiyo sonuçta bişey olmaz inşallah olursa
Demek ki normal böyle hissetmemizBenim dün akşam ve bugün kasık ağrım var karnımda ağrıyor gibi ama baya hissediyorum kasık özellikle vuruyor
Sinir stres yok demek kiBende de arada oluyor canım. Hatta geçen akşam eşime sinirlenip yattım. Sabaha kadar karnım ağrıdı, 2-3defa kalktım yataktan. Bir şey oluyor diye korktum. Bir daha hiçbir şeye sinirlenmemeye karar verdim
Benim 3.denemem olduğu için 2 tane koydular yaşım 35 başlardan beri ben de hep 2 isterdim ama sağlık bakanlığı prosedürü gereği koyamıyolarinşallah ama 14 güne göre baya yüksek değerin allah gönlüne göre versin ben de çok istiyorum çift transferi ama doktorum pek yanasmıyo yaş küçük ilk deneme vs diye sizin yas kaç acaba deneme sayınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?