- 30 Mart 2021
- 327
- 496
- 53
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #3.501
Gebelik aşısı nedir?Ben yaptırdım pazartesi günü bana transferin de ayni bu şekilde olacak denildi. Bir acı ağrı hissetmedim :)
Spor yapabilirsin, özellikle zıplamalı kardiyoAnladım canımlar o zaman heyecan yapmadan beklicem sıcak duş, adaçayı biraz hareket belki söktürür başka önerileriniz varsa alırım
Aynı şey bende de var. Biz de iki aya taşınacağız.nereye belli de değil. Nasıl olur hamile kalırsam kafamda sürekli o dönüyorvalla bende onu düşünüyorum neyspacagız diye önümüzdeki ay tasınacagım esya topluyorum agır işleri yaptım baya ama yinede kafama takılıyo gebelik olursa ne yapacagım diye
Hayırlı olsunnn darısı başımızaArkdşlar 14.gün test sonucum 1853 çıktı
Ben kullanıyorum yaklaşık 14 gündür. Bugün kontrolüm vardı 31 i transfer tarihi kan sonuçlarım çıkınca haber vericeklermiş yarın şuanki ilaçlarıma ilavelere başlayacağım inşallahkızlar bu süreçte kan sulandırıcı ECOPİRİN kullanan varmı
Civan perçemi hemen söktürüyordu benimkini yakınında aktar varsa dene benceAnladım canımlar o zaman heyecan yapmadan beklicem sıcak duş, adaçayı biraz hareket belki söktürür başka önerileriniz varsa alırım
Ay hadi gözün aydın darısı kucağına almaya inşallahArkdşlar 14.gün test sonucum 1853 çıktı
Ben ENOX kullanıyorumkızlar bu süreçte kan sulandırıcı ECOPİRİN kullanan varmı
Keşke tedavin başlamadan önce sorsaydın canım ben bi ay öncesinden herşeyi sormuştum. Bana çift koyuyoruz dedikleri için o merkezi tercih etmiştim mesela. Gerçi bir tanesi kaldı buna da şükürHastanenin kesin kuralıymış canım koymadılar 2 tane yasım 27 henüz embriyolar kaliteli olduğu için ilk deneme de tek olur dediler. Bende itiraz edemedimaslında hep beraber büyürler kardeşide olur canım bilmiyorum yaşında varmıs. İkizlerin tutma olasılığı daha fazla. Doktorun bi bildiği vardır eminim ki. Zaten ikisinin tutma olasılığı olmuyor bazen
Ben coraspin kullanıyorum.kızlar bu süreçte kan sulandırıcı ECOPİRİN kullanan varmı
Benim doktorum tamamen söküldüğü günü ilk gün kabul ediyorKızlar günaydın . Dün akşam hafif pembe lekelenmem vardı . Bu sabah koyu akıntı gibi lekelenme oldu sonra hafif kan geldi tam sökülemedim ama . Belli kesilir gelmez . Şuan adetin 1. Günü sayılıyor mu ? Eski doktorum tam sökülmeden saymıyordu benim bazen 3-4 gün böyle akıntı gibi geldiği olabiliyordu . Sizin doktorlar nasıl ilk gün saydılar ? Ona göre randevu alicam yada beklicem
Son kontrolüm de yapıldı bana %5 %10 şans arttıyormuşGebelik aşısı nedir?
Peki hangi durumlarda yapılıyor acaba yani mesela benim ilk tüp bebek denemem ben bunu istesem yaparlar mı yoksa doktor mu karar veriyorSon kontrolüm de yapıldı bana %5 %10 şans arttıyormuş
Evet çift embriyo kondu inş ikizdirmaşallah çokta yüksek çıkmış çift transfermi sizin
Kaçıncı gün emriyosuydu?
Gec tutunmadır belkı kacıncı gunuBi arkdşmn sonucu 6.2 çıktı ya yükselmez mi ordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?