Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Eklerim tabi ama öncelikle tabloda yer alan bazı bilgileri doldurabilmeniz için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Taze-dondurulmuş transfer ve kacıncı gün embriyosu transferi edilecegi bilgilerine ulaştıgınızda tekrardan yazın bana olur mu? Etiketleme bildirimlerinin ikisi geliyorsa on tanesi gelmiyor o yuzden bilgilendirme yaparken özelden mesaj atarsanız daha garanti olur.

İdrarın birikmesi gerekiyor etkiler çizgiyi canım. O yüzden sabah uyanıp ilk idrarla yapın diyorlar. Uyumayı denemelisin en azından 5 saat kalsın idrarın . Su içmene gerek yok vucut onu biriktirir zaten
Aaa etkıler mı o ben saat bası gttım dogerını oyle yapayım barı saate baktım tutamadım ıkıydı gttım yaptım ucte yıne gelmıs yıne bosalttım en son 4de yaptım soyledgın ıyı oldu canım

Kızlar günaydın . Dün akşam hafif pembe lekelenmem vardı . Bu sabah koyu akıntı gibi lekelenme oldu sonra hafif kan geldi tam sökülemedim ama . Belli kesilir gelmez . Şuan adetin 1. Günü sayılıyor mu ? Eski doktorum tam sökülmeden saymıyordu benim bazen 3-4 gün böyle akıntı gibi geldiği olabiliyordu . Sizin doktorlar nasıl ilk gün saydılar ? Ona göre randevu alicam yada beklicem

Tam sökülünce gel dıyordu canım sokukmeden rahım duvarı atamıyo saymamıstı benım bı kez basıma geldı sokulemeden gıttım saymadı sokturucu verdı

Günaydın canım benim doktorumda tam sökülmeden saymıyor nezaman tam sökülürsem ozaman 1.gün olarak hesapliyor

Tam sökülünce gel dıyordu canım sokukmeden rahım duvarı atamıyo saymamıstı benım bı kez basıma geldı sokulemeden gıttım saymadı sokturucu verdı
Günaydın canım benim doktorumda tam sökülmeden saymıyor nezaman tam sökülürsem ozaman 1.gün olarak hesapliyor
Anladım canımlar o zaman heyecan yapmadan beklicem sıcak duş, adaçayı biraz hareket belki söktürür başka önerileriniz varsa alırım

benide eklermisiniz listeye yaşım 27 varikosel , transfer tarihi 28 mayıs kısa periyodlu dondurulmuş embriyo 5. gün embriyosu çift transfer olacak

Kızlar, pozitif sonucu alanlar , şu an hayatınıza nasıl devam ediyorsunuz? Sürekli yatarak mı? Ben dün bir saat falan yürüdüm sonra içime bir kurt düştü. Doktorunuz ne dedi sizlere?
valla bende onu düşünüyorum neyspacagız diye önümüzdeki ay tasınacagım esya topluyorum agır işleri yaptım baya ama yinede kafama takılıyo gebelik olursa ne yapacagım diye

Tamamdır, teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…