- 9 Mayıs 2021
- 2.248
- 2.725
- 83
- 32
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #3.421
İnşallah pozitiftir erken bakmışsın canım, biraz daha bekle. İçine sinmeyince hiçbir şeyden keyif alamıyorsun anlıyorum seni. Sistemleri de gerçekten saçmaymış bu arada sinir olmakta haklısın. Gününde test ver o güne kadar da olumlu düşünmeye çalışArkadaşlar merhaba Adana başkentte bu ayın başında 2. Tüp bebek tedavim başladı pek doğru bulmadığım içime sinmeyen bi tedaviydi sizlerle paylaşmak istiyorum.benim eşimde sperm sorunu var sayımız 1 milyonun altında.tedaviye adetimin 3. Günü başladık doktor beni opuya kadar sadece bir kez kontrole çağırdı ilk canımı sıkan nokta buydu.yani direk opu gününü söyledi onu da son anda yaptığı kanda progestreron seviyesinden dolayı bir gün erkene çekti.bizde sperm sorunu olduğu için cinsel perhiz süresi çok önemli erkene çektiler ve bizim perhiz süresi 2 gün oldu oysaki bizim cinsel perhiz süremiz 4-5 gün olmalıydı bu nedenle opu günü normalden çok daha az sperm çıktı dolayısıyla daha az ve kalitesiz embriyolar oluştu.opu sırasında anestezinin de etkisiyle doktora baya saydırmışım bu yüzden.neyse en son bir adet 4bb embriyo transfer edildi.transferde ayrı bi canım sıkıldı çünkü transfer oldu çataldan iki hemşire hemen indirdi belki 1 dk bile durmadım hastanenin içindeki lavaboda çişe gitmek zorunda kaldım çünkü sürgü veya sonda getirmediler ve bugün 6. Günüm bhcg 1.6 çıktı sizce bunlara bağlamalı mıyım sonucu. Sonuçta içime hiçbişey sinmemişti psikolojik olarakta negatif olmuş olabilir yorumlarınızı çok merak ediyorum
Ben nürnbergde yasiyorum canim peki sen? Insallah hepimize nasip olur ..Merhaba canım, ben de Almanya da yaşıyorum. Sen ne taraftasın?
Yolun açık olsun bu süreçte, inş tedavin iyi gider. Forumda Fransa da olan bir arkadaşımız vardı, o da TR de yaptırdı, şimdi hamile, darısı sana :)
Niye söylemiyorlar anlamiyorum.. Anlamicagimizi saniyorlar heraldeBu 4. Denemem 3 farklı yerde denedim ve hiç birinde embriyo kalitesiyle ilgili tek bişey söylemediler sordugum halde iyimi nasıl diyorum ne cok iyi ne çok kötü dediler her seferindeaa ba olayına asla girmediler
Ilk iki gün dinlenin diyorlar. Cok yatmakda iyi degilmis kan dolasimdan dolayi diye duydum yani . Ve saglikli beslenmekde önemliymisKızlar merhabalar
Bende dün transfer oldum.
6.gün dondurulmuş embriyo transferi
Sizler transfer süresince nelere dikkat ettiniz? Ne kadar dinlenilmeli? Çok yatmak mı yoksa arada kalkıp yürümekmi lazım ilk günler¿
Bilgilendirirseniz sevinirim
Herkese sabırlı bekleyişler, sonunda pozitifli haberler dilerim
Dokorun dediğinin dışına çıkma Allah emeğini boşa çıkarmasın hem gözün aydın hem geçmiş olsunKızlar çook sağolunSonucum 7.günümde 131 çıktı. Kanamam devam etti doktorum full yatacaksın ve progesteronu 100 mg iğneye çıkaracaksın dedi. Aspirini kestirdi. 2 gün sonra tekrar kan vermemi istedi. Ağrım oluyor kanamam devam etti biraz daha .
doktorum yapılacak baska tedavi türü yook suan yat sürekli stres yapma mesaneni sürekli bosalt dedi. İçim biraz olsun rahatladı bchg yi görünce rabbim hepimize evlatlarımızı bağışlasın
Hayirli olsun canmKızlar çook sağolunSonucum 7.günümde 131 çıktı. Kanamam devam etti doktorum full yatacaksın ve progesteronu 100 mg iğneye çıkaracaksın dedi. Aspirini kestirdi. 2 gün sonra tekrar kan vermemi istedi. Ağrım oluyor kanamam devam etti biraz daha .
doktorum yapılacak baska tedavi türü yook suan yat sürekli stres yapma mesaneni sürekli bosalt dedi. İçim biraz olsun rahatladı bchg yi görünce rabbim hepimize evlatlarımızı bağışlasın
Ben yaptırdım pazartesi günü bana transferin de ayni bu şekilde olacak denildi. Bir acı ağrı hissetmedim :)
Amin canımmm Allah razı olsun sağolasın tek duam o suandaHayirli olsun canminsallah beta yükselerek devam eder
Ya ben hiç yatamadımIlk iki gün dinlenin diyorlar. Cok yatmakda iyi degilmis kan dolasimdan dolayi diye duydum yani . Ve saglikli beslenmekde önemliymisve havuc suyu yardimci oluyormus nekadar dogru billmiyorum
Yok kuzum dedikleri gibi hiç aramadılarAyseee1987 canım nasılsın var mı bir haber ?
Canim bir bilgim yok ignelerle ilgili ama agri yapiyor kalcadan olanlar die soyluyodu kizlar. Hayirlisi bak az kalmis insallah saglikla gelisiyodurYok kuzum dedikleri gibi hiç aramadılar
Cuma sabahı transfer için gideceğim ama ne olup bitecek, embriyo var mı yok mu, transfer olacakmı Allaha kaldı. Progestan 50 mg iğne kullanıyorum kalçadan, İğne yapılan yerlerim Fena ağrıyor bu normalmi ya bu kadar ağrıması?
Sen ne yapıyorsun?
Geçmiş olsun evet iğne çok ağrı yapıyor sonrasında. Ptesi yaptırdım daha yeni ağrısı hafiflemeye başlamıştı ki yarın tekrar iğnem varYok kuzum dedikleri gibi hiç aramadılar
Cuma sabahı transfer için gideceğim ama ne olup bitecek, embriyo var mı yok mu, transfer olacakmı Allaha kaldı. Progestan 50 mg iğne kullanıyorum kalçadan, İğne yapılan yerlerim Fena ağrıyor bu normalmi ya bu kadar ağrıması?
Sen ne yapıyorsun?
İyi çok sevindim bende şimdi gidiyorum inşallah bir aksilik çıkmazBen yaptırdım pazartesi günü bana transferin de ayni bu şekilde olacak denildi. Bir acı ağrı hissetmedim :)
Hakkında hayırlısı olsun insallahİyi çok sevindim bende şimdi gidiyorum inşallah bir aksilik çıkmaz
Rahim kalınlığın kaçtı? Bir de senin cuma günüydü değil mi transferin?
Aminnn inşallahHakkında hayırlısı olsun insallahtransferim cumartesi günü. rahim kalınlığımı iyi buldu hoca transfer için uygun dedi Senin için hepimiz için herşey yolunda gitsin insallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmasin
Ne kusuruAminnn inşallah
Allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hangi ilaçları kullanıyorsun şimdi?
Kusura bakma çokca soru soruyorum ama peşinden geliyorum
Ne kusuruburda bunları paylasmak için varız
Günde 4 kez estrofem devam ediyorum
3 günde bir proluton kalçadan iğne
Günde 4 kez lutinus fitil
Folik asitbenim suan için böyle test gününe kadar bunlarla devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?