Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

İnşallah pozitiftir erken bakmışsın canım, biraz daha bekle. İçine sinmeyince hiçbir şeyden keyif alamıyorsun anlıyorum seni. Sistemleri de gerçekten saçmaymış bu arada sinir olmakta haklısın. Gününde test ver o güne kadar da olumlu düşünmeye çalış

Ben nürnbergde yasiyorum canim peki sen? Insallah hepimize nasip olur ..

Tedaviye yeni başlayan, transferi yaklaşan arkadaşlar Allah hepinize kolaylık sabır versin. Allah isteyen herkesin kucaklarını ikişer ikişer doldursun Pozitifi gören arkadaşlar sizin de darısı kucağınıza almaya inşallah
Arkadaşlar benim midem kötü ne yapıcam bilmiyorum. Şimdiden böyleyse vay halimize Midemde kazan kaynıyor, yemek yemekten soğudum günde 2 öğüne düştüm o da çorbanın içine ekmek doğrama şeklinde.
Benim gibi olan var mı?

Bu 4. Denemem 3 farklı yerde denedim ve hiç birinde embriyo kalitesiyle ilgili tek bişey söylemediler sordugum halde iyimi nasıl diyorum ne cok iyi ne çok kötü dediler her seferinde aa ba olayına asla girmediler
Niye söylemiyorlar anlamiyorum.. Anlamicagimizi saniyorlar heralde benimde suan 4. denemem yani artik ister istemez herseyi detaili billiyoruz anliyoruz yani . Hayirlisi ya bi yandanda en son iki tane iyi kalite koydular oda kimyasal gebelik oldu hersey allahdan allah isterse olur rabbim büyük

Ilk iki gün dinlenin diyorlar. Cok yatmakda iyi degilmis kan dolasimdan dolayi diye duydum yani . Ve saglikli beslenmekde önemliymis ve havuc suyu yardimci oluyormus nekadar dogru billmiyorum

Kızlar çook sağolun Sonucum 7.günümde 131 çıktı. Kanamam devam etti doktorum full yatacaksın ve progesteronu 100 mg iğneye çıkaracaksın dedi. Aspirini kestirdi. 2 gün sonra tekrar kan vermemi istedi. Ağrım oluyor kanamam devam etti biraz daha .
doktorum yapılacak baska tedavi türü yook suan yat sürekli stres yapma mesaneni sürekli bosalt dedi. İçim biraz olsun rahatladı bchg yi görünce rabbim hepimize evlatlarımızı bağışlasın

Dokorun dediğinin dışına çıkma Allah emeğini boşa çıkarmasın hem gözün aydın hem geçmiş olsun

Hayirli olsun canm insallah beta yükselerek devam eder

Ilk iki gün dinlenin diyorlar. Cok yatmakda iyi degilmis kan dolasimdan dolayi diye duydum yani . Ve saglikli beslenmekde önemliymis ve havuc suyu yardimci oluyormus nekadar dogru billmiyorum
Ya ben hiç yatamadım normalde hareketli biriyim
Sürekli yatmak çok sıkıcı ya. Şimdilik emily in paris dizisini seyrediyorum,arada meryem suresini açip dinliyorum,balkona çıkıp oksijenimi aliyorumsaglikli beslenme☑
suyunuda deneyimliycem,
Tesekkür ederimm

Ayseee1987 canım nasılsın var mı bir haber ?
Yok kuzum dedikleri gibi hiç aramadılar
Cuma sabahı transfer için gideceğim ama ne olup bitecek, embriyo var mı yok mu, transfer olacakmı Allaha kaldı. Progestan 50 mg iğne kullanıyorum kalçadan, İğne yapılan yerlerim Fena ağrıyor bu normalmi ya bu kadar ağrıması?
Sen ne yapıyorsun?

Canim bir bilgim yok ignelerle ilgili ama agri yapiyor kalcadan olanlar die soyluyodu kizlar. Hayirlisi bak az kalmis insallah saglikla gelisiyodur ben de dun gittim doktora transfer icin ilac icmeye basladim iste bakalim haftaya sali kontrolum var gorecegiz

Geçmiş olsun evet iğne çok ağrı yapıyor sonrasında. Ptesi yaptırdım daha yeni ağrısı hafiflemeye başlamıştı ki yarın tekrar iğnem var

İyi çok sevindim bende şimdi gidiyorum inşallah bir aksilik çıkmaz
Rahim kalınlığın kaçtı? Bir de senin cuma günüydü değil mi transferin?
Hakkında hayırlısı olsun insallah transferim cumartesi günü. rahim kalınlığımı iyi buldu hoca transfer için uygun dedi Senin için hepimiz için herşey yolunda gitsin insallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmasin

Aminnn inşallah
Allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hangi ilaçları kullanıyorsun şimdi?
Kusura bakma çokca soru soruyorum ama peşinden geliyorum

Aminnn inşallah
Allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hangi ilaçları kullanıyorsun şimdi?
Kusura bakma çokca soru soruyorum ama peşinden geliyorum
Ne kusuru burda bunları paylasmak için varız
Günde 4 kez estrofem devam ediyorum
3 günde bir proluton kalçadan iğne
Günde 4 kez lutinus fitil
Folik asit benim suan için böyle test gününe kadar bunlarla devam

Ne kusuru burda bunları paylasmak için varız
Günde 4 kez estrofem devam ediyorum
3 günde bir proluton kalçadan iğne
Günde 4 kez lutinus fitil
Folik asit benim suan için böyle test gününe kadar bunlarla devam

Transferden sonra başka ilaç vermiyorlar yani?
E2 ve progestan değerin kaç çıkmıştı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…