Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Merhaba kızlar, ben de geçtiğimiz hafta 2. tedavime başladım. Umarım bu sefer olur
Kendimden de kısaca bahsedeyim. Sorun sebepsiz infertilite. Benim değerlerim de eşimin değerleri de çok iyi, genel olarak da sağlıklı bir çiftiz ama bebek olmuyor

2 negatif aşılamam, 1 kimyasal tüp bebeğim var. Bu ay ikinci tedaviye başladık. Şimdilik 10 yumurtam görünüyor. Merional ve Cetrotide kullanıyorum. Büyük ihtimalle pazar veya pazartesi toplama olacak.

Bu ay benim de sizlerin de duası kabul olsun inşallah

Hadi hayırlısı canım, güzel haberlerini bekliyoruz. Folik asit ben folidoce kullanıyorum. Salı günü transfer mi var?
Canimcim amin insallah bende guzel haber vericem guzel merkezimizden kontrole cagirdi sali gunu tekrar ama anlamadigim ne zaman transfer olcak diye 20. Gun falan demedi bakalim kafam karisti biraz

Transfer oncesi diyosun dimii hadi bakalim zorlicaz kendimizi yemek konusunda hayirlisi artik insallah bende sevindirici haberi paylasirim haziranda
Transfer öncesi ve sonrası canım... Biraz pahalı oluyor bu menü ama nelere para vermedik, ilaçlar, takviyeler, iğne paralarını hiç bahsetmiyorum.. Bekliyorum güzel haberini :)

Transfer öncesi ve sonrası canım... Biraz pahalı oluyor bu menü ama nelere para vermedik, ilaçlar, takviyeler, iğne paralarını hiç bahsetmiyorum.. Bekliyorum güzel haberini :)
Dinlicem insallah kuzum balik hic sevmiyorum da zorluyoruz iste , digerleri hep yedigim seyler maddi manevi fiziki olarak ta zor bir surec kadin olarak ne kadar yipraniyoruz ama insallah sonu guzel olsun irtibati kesmeyelim kalp atisi kese icinde haberlerini bekliorum bende

Kızlar benim yarın kontrolüm var büyük ihtimal pazartesi de transferim olacak
Yarın rahimden neupogen 30luk kataterle verilecek var mı bu işlemi yaptıran?

@siyahpapa
Canım sana trasferden sonra asla ıkınmayacaksın demediler mi bana çıktığım gibi bunu söylediler kesinlikle ıkınmak yasak. Sende biraz dikkat et doktorla irtibat içinde ol ve yat dinlen sürekli

Canooo biz arka sıradakiler sonlara kaldık ama bizi de iyi bir notla mezun etceklermiş merak etmee

Kızlar yaa size bir sorum var ben 2 kez Kan verdim doktor yeterli dedi burada okudum 3 kez 4 kez veren arkadaşlarımız var yaptırsam mı bende birdaha acaba
İlk 397
İkinci 1014 çıkmıştı
Benim dr umda istemedi tek bi kere kan verdik 270 cıktı bida istemedi 10 gün sonraya randevu verdi ben de 2. 3. Testi yapanları gördükçe endişeye kapılıyorum ve randevu tarihim resmen gelmiyor transfer sonucunu beklemekten kötü böyle beklemek
Bu 4. Denemem 3 farklı yerde denedim ve hiç birinde embriyo kalitesiyle ilgili tek bişey söylemediler sordugum halde iyimi nasıl diyorum ne cok iyi ne çok kötü dediler her seferinde aa ba olayına asla girmediler

Canimcim amin insallah bende guzel haber vericem guzel merkezimizden kontrole cagirdi sali gunu tekrar ama anlamadigim ne zaman transfer olcak diye 20. Gun falan demedi bakalim kafam karisti biraz
Hangi gün mutlu sonuca ulastiracaksa o gün olsun, güzel haberler olsun benim taze transfer olduğu için dondurulmuş sürecini hiç bilmiyorum canimcim, ama dualarım seninle

Sade frappe beni de ekler misin?

Hadi hayırlı olsun, 1 gün erkene mi aldılar transferi, ne güzel progestan beni kötü yaptı bugün, mide bulantısı tansiyon düşüklüğü gibi.. böyle devam ederse işim zor..
evet cnm doktor oyle dedi haftasonuda gırıyorya biz farklı sehirden gideceğiz . yaa inan bende diyorum bana noluyo aynıları var bende sürekli depremmi oluyo dıyorum ayagımın altı kayıyo bulantıda yaptı dünden beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…