- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #3.361
Merhaba hayırlı olsun. bende dün 5. Gün transferi oldum. Dün yattım ama bugün yavaştan yavaştan normal hayatıma dönmeye başladım mecburen. Çünkü bi çocuğum daha var oda tedaviyle oldu onda da sürekli yatmamistim. Rabbim hakkımızda hayırlısıni nasip etsin.Kızlar merhabalar
Bende dün transfer oldum.
6.gün dondurulmuş embriyo transferi
Sizler transfer süresince nelere dikkat ettiniz? Ne kadar dinlenilmeli? Çok yatmak mı yoksa arada kalkıp yürümekmi lazım ilk günler¿
Bilgilendirirseniz sevinirim
Herkese sabırlı bekleyişler, sonunda pozitifli haberler dilerim
Biz bir hastaneden başka bir hastaneye taşırken bile stres olmuştuk. Çok sarsmayın sallanmasın dediler. Bacaklarınızın arasında tutun arabada sabit dursun ama patlarsa yanarsınız demişlerdiArkadaşlar size muhteşem bir soru ile geldim
Dondurulmuş embriyolar uçakla farklı bir şehre taşınabilir mi? Duyan bilen var mı?
En fazla ne kadar süre yolculuk yapabilir?
Teşekkür ederim şimdiden
Gözün aydın canım Allahım sağlıkla kucağına aldırsın inşallahKızlarrr sonucum çıktı.. Hamileyimmm... Beta 335 :)))
Aman yarabbi, patlayan embriyolar mı? Yeni bir fobi eklendi şu anBiz bir hastaneden başka bir hastaneye taşırken bile stres olmuştuk. Çok sarsmayın sallanmasın dediler. Bacaklarınızın arasında tutun arabada sabit dursun ama patlarsa yanarsınız demişlerdi
Ben de sorunun cevabını çok merak ettim şu an
Ayyyy ne güzellllKızlarrr sonucum çıktı.. Hamileyimmm... Beta 335 :)))
Yok patlayabilecek olan şey içine koydukları tüp -196 dereceydi galiba. Ben de taşımadan önce internette gezinirken bir haberde taşınırken yere düşürdüklerini ve embriyoların parçalandığını okuyup korkmuştumAman yarabbi, patlayan embriyolar mı? Yeni bir fobi eklendi şu an
Ay hadi gözün aydın darısı kucağına almaya inşallahKızlarrr sonucum çıktı.. Hamileyimmm... Beta 335 :)))
Bende pcos başlangıcı var eşimde sperm kalitesi ve hızı düşükBen de aynı şekilde başladım çarşamba gitcem kontrole siz de ya da eşiniz de varmıydı problem merak ettim aynı dozda başlamışız.
Hay masallah insallah sonuna kadar hersey güzel devam etsin canmKızlarrr sonucum çıktı.. Hamileyimmm... Beta 335 :)))
Hayırlı mubarek olsun canım darısı bıze olsun ısnKızlarrr sonucum çıktı.. Hamileyimmm... Beta 335 :)))
Hayırlı olsunKızlarrr sonucum çıktı.. Hamileyimmm... Beta 335 :)))
İnşallah yakın zamanda güzel haberler alırız.Bende pcos başlangıcı var eşimde sperm kalitesi ve hızı düşük
Çok sevindim size demiştim hislerim kuvvetlidir diye hayırlı olsunKızlarrr sonucum çıktı.. Hamileyimmm... Beta 335 :)))
umarım canım hepimiz güzel haberler alırızp
İnşallah yakın zamanda güzel haberler alırız.
Canım daha bilmiyorum aslında kadın doğumcu rapor yazıyormuş bende haftaya gidicem ya cuma sabah bi gidip sorucam sağlık ocağına haber veririm yine10 günde bir yazılmasını sistem kabul ediyor o zaman, bu iyi haber. Ben de aile hekimine gidip bir sorayım, şimdiye kadar hep kendim aldım bu aefer yazdıracağım çok fazla ilaç gidiyor günde 3’er 5’er içince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?