- 9 Temmuz 2013
- 906
- 987
- 323
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #3.101
Anladım canım yapacak birşey yok ozaman göbek alanı geniş farklı farklı yerlerden vuracağız artikAynen öyle oluyor sonradan çıkıyor acısı ama bir sonraki doza kadar geçiyor nerdeyse, iğneyi çıkarınca bi süre hafifçe bastırıyorum pamukla başka da birşey yapmıyorum ben
İnşallah canım ya, bahanesi tabi bunlar kısmette ne varsa o, doktor böyle vurgulayınca bi tedirgin oldum, yavaş yavaş çıkacağım artıkBir kadın videoda anlatıyordu transferden çıkıp 4.kattaki evine merdivenle çıkmış sonucu da pozitif, sen güzel düşün hiç birşey olmaz Allah’ın izniyle
Yaa ne güzel maşallahBenim de evim 5. Katta asansör yok, transfer sonrası bende yürüyerek çıktım. Çok şükür pozitif
İğne bölgesi şu şekilde canım, mavi alandan istediğin noktaya iğneyi yapabilirsin.Anladım canım yapacak birşey yok ozaman göbek alanı geniş farklı farklı yerlerden vuracağız artik
Benim evim 3. Kat ben merdiven çıktım ve pozitif hatta 3 gün yattıktan sonra her gün indim çıktım hiç kafanıza takmayın zaten bana verdikleri kağıtta merdiven çıkmak öksürmek gibi şeylerin transfer üzerinde etkisi olmadığı yazıyorduKızlar kontrolden geldim şimdi, çok şükür artık haftaya cumartesi yapıyoruz transferitek embriyo transfer edilecek. Bu hafta estrofrm ve progestan fitil, ikisi de günde 3 defa, 2 günde bir climara patch. Transferden sonra oksapar, coraspirin ve 4 günde bir proluton iğne. 1 hafta işe gitme, ilk 3-4 gün merdiven inip çıkma dedi.. ama bizim apartmanın asansörü yok, 2. Kattayız. Transfer dönüşü ne olacak bilmiyorum Normalde kafama takmıyorum ama şimdi böyle söyleyince tedirgin oldum, bişi olmaz yavaş yavaş çıkarsın bi seferlik dedi.. ilk gün merdiven inip çıkan oldu mu, pozitif arkadaşlar?
Sağol canım banada doktorum bu şekilde tarif etti bu alan içinde istediğin yere yapabilirsin dediİğne bölgesi şu şekilde canım, mavi alandan istediğin noktaya iğneyi yapabilirsin.
Yaa evet aslında ben de şaşırdım doktor merdiven inip çıkma diyince, hatta 3 gün dinlenip işe giderim diye de düşünüyordum, 1 hafta dedi.. ilk gün yavaş yavaş çıkacağım, zaten dediğiniz gibi maşallah pozitif olan çok. Bir sorun olmayacaktır diye umut ediyorum, herşeyde kendimi kısıtlamaktan da çok bunalırımBenim evim 3. Kat ben merdiven çıktım ve pozitif hatta 3 gün yattıktan sonra her gün indim çıktım hiç kafanıza takmayın zaten bana verdikleri kağıtta merdiven çıkmak öksürmek gibi şeylerin transfer üzerinde etkisi olmadığı yazıyordu
Anladım sizin sıkıntınız nedir? Sizde ya da eşinizde var mı sıkıntıYok benim 3. Denemem oldugu için 2 embriyo transferi yapıldı. Normalde ilk 2 denemede 1 den fazlası yasak. Ama koyan yerlerde varmış.
Benim daha yeni igneye başladık 2.gün henüzKaç tane emryo varsa hepsi aynı anda transfer mi yapıyor acaba
Bitanem ben de çıktım, bizde asansör var ama kat aralarında duruyor, yarım katı öyle çıktım, yavaş yavaş çıktım sen de dinlene dinlene yavaş yavaş çık. Transferden sonra da merkezde mümkün olduğunca yat.Kızlar kontrolden geldim şimdi, çok şükür artık haftaya cumartesi yapıyoruz transferitek embriyo transfer edilecek. Bu hafta estrofrm ve progestan fitil, ikisi de günde 3 defa, 2 günde bir climara patch. Transferden sonra oksapar, coraspirin ve 4 günde bir proluton iğne. 1 hafta işe gitme, ilk 3-4 gün merdiven inip çıkma dedi.. ama bizim apartmanın asansörü yok, 2. Kattayız. Transfer dönüşü ne olacak bilmiyorum Normalde kafama takmıyorum ama şimdi böyle söyleyince tedirgin oldum, bişi olmaz yavaş yavaş çıkarsın bi seferlik dedi.. ilk gün merdiven inip çıkan oldu mu, pozitif arkadaşlar?
Öyle yapacağım canım.. yarım saat dinlenirsin merkezde dedi doktor ama herkes daha çok yat diyor, kalmak istiyorum dicem ben deBitanem ben de çıktım, bizde asansör var ama kat aralarında duruyor, yarım katı öyle çıktım, yavaş yavaş çıktım sen de dinlene dinlene yavaş yavaş çık. Transferden sonra da merkezde mümkün olduğunca yat.
Ben inip çıkmadım ama minik minik adımlarla çıkarsın kafana takma canım hiç.Kızlar kontrolden geldim şimdi, çok şükür artık haftaya cumartesi yapıyoruz transferitek embriyo transfer edilecek. Bu hafta estrofrm ve progestan fitil, ikisi de günde 3 defa, 2 günde bir climara patch. Transferden sonra oksapar, coraspirin ve 4 günde bir proluton iğne. 1 hafta işe gitme, ilk 3-4 gün merdiven inip çıkma dedi.. ama bizim apartmanın asansörü yok, 2. Kattayız. Transfer dönüşü ne olacak bilmiyorum Normalde kafama takmıyorum ama şimdi böyle söyleyince tedirgin oldum, bişi olmaz yavaş yavaş çıkarsın bi seferlik dedi.. ilk gün merdiven inip çıkan oldu mu, pozitif arkadaşlar?
Beni 3saat hareketsiz sırt üstü yatırmışlardı yastıksızÖyle yapacağım canım.. yarım saat dinlenirsin merkezde dedi doktor ama herkes daha çok yat diyor, kalmak istiyorum dicem ben de
Bende pko vardı sadece canımAnladım sizin sıkıntınız nedir? Sizde ya da eşinizde var mı sıkıntı
İnşallah yakın zamanda güzel haber alırsınız. sağlı kla kucağınıza almayı rabbim nasip etsin inşallahBende pko vardı sadece canım
Ayyy Benim de iğnelerin 7. Günü . Ne zaman toplar acaba . Taze transfer mi dondurulmuş mu olacak belli değil. Bir an önce olsun istiyorum. Kalınlık 8 buçuktu. Sizin rahim duvarı kalınlığınız kaçtı acaba transferde. Bu arada pozitifi görmüşsünüzMerhaba kızlar, Mayıs ayı tüp bebek yaptırnlardan biri de benim, Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın :)))2 yumurtam vardı, dün toplandı..Pazartesi Transferim var, 1 embriyom tutmuş....
Benide 5 saat yastıksız ayaklarım yüksekte yatırdılar tuvalete dahi kalkmama izin vermediler sürgü verdiler altima ama onada yapamadım sonda ile boşalttılar mesaneyiÖyle yapacağım canım.. yarım saat dinlenirsin merkezde dedi doktor ama herkes daha çok yat diyor, kalmak istiyorum dicem ben de
Benim ilk denememde transferden eve geldiğimizde elektrikler kesikti 4. Kata yürüyerek çıkmıştım pozitif olmuştu yavaş yavaş çıkın bişey olmaz Allah’ın izniyleKızlar kontrolden geldim şimdi, çok şükür artık haftaya cumartesi yapıyoruz transferitek embriyo transfer edilecek. Bu hafta estrofrm ve progestan fitil, ikisi de günde 3 defa, 2 günde bir climara patch. Transferden sonra oksapar, coraspirin ve 4 günde bir proluton iğne. 1 hafta işe gitme, ilk 3-4 gün merdiven inip çıkma dedi.. ama bizim apartmanın asansörü yok, 2. Kattayız. Transfer dönüşü ne olacak bilmiyorum Normalde kafama takmıyorum ama şimdi böyle söyleyince tedirgin oldum, bişi olmaz yavaş yavaş çıkarsın bi seferlik dedi.. ilk gün merdiven inip çıkan oldu mu, pozitif arkadaşlar?
Bende ne sürgü ne sonda transfer oldu hemen çataldan indirdiler odaya yürüdüm WC ye girdim 10 dk eşim işlemleri hallederken uzandım sonrada geldikBenide 5 saat yastıksız ayaklarım yüksekte yatırdılar tuvalete dahi kalkmama izin vermediler sürgü verdiler altima ama onada yapamadım sonda ile boşalttılar mesaneyi
Bir süre yasak oluyor kadının orgazmında kasılma da oluyor ya o da bebeğe zarar verebilir sen uzak dur birazPozitif çıkan anne adaylarımız size sorum var. İlişki için doktorlarınız ne dedi sizlere merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?