Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Bir kadın videoda anlatıyordu transferden çıkıp 4.kattaki evine merdivenle çıkmış sonucu da pozitif, sen güzel düşün hiç birşey olmaz Allah’ın izniyle
İnşallah canım ya, bahanesi tabi bunlar kısmette ne varsa o, doktor böyle vurgulayınca bi tedirgin oldum, yavaş yavaş çıkacağım artık

Benim evim 3. Kat ben merdiven çıktım ve pozitif hatta 3 gün yattıktan sonra her gün indim çıktım hiç kafanıza takmayın zaten bana verdikleri kağıtta merdiven çıkmak öksürmek gibi şeylerin transfer üzerinde etkisi olmadığı yazıyordu

Yaa evet aslında ben de şaşırdım doktor merdiven inip çıkma diyince, hatta 3 gün dinlenip işe giderim diye de düşünüyordum, 1 hafta dedi.. ilk gün yavaş yavaş çıkacağım, zaten dediğiniz gibi maşallah pozitif olan çok. Bir sorun olmayacaktır diye umut ediyorum, herşeyde kendimi kısıtlamaktan da çok bunalırım

Bitanem ben de çıktım, bizde asansör var ama kat aralarında duruyor, yarım katı öyle çıktım, yavaş yavaş çıktım sen de dinlene dinlene yavaş yavaş çık. Transferden sonra da merkezde mümkün olduğunca yat.

Öyle yapacağım canım.. yarım saat dinlenirsin merkezde dedi doktor ama herkes daha çok yat diyor, kalmak istiyorum dicem ben de

Ben inip çıkmadım ama minik minik adımlarla çıkarsın kafana takma canım hiç.

Merhaba kızlar, Mayıs ayı tüp bebek yaptırnlardan biri de benim, Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın :))) 2 yumurtam vardı, dün toplandı..Pazartesi Transferim var, 1 embriyom tutmuş....
Ayyy Benim de iğnelerin 7. Günü . Ne zaman toplar acaba . Taze transfer mi dondurulmuş mu olacak belli değil. Bir an önce olsun istiyorum. Kalınlık 8 buçuktu. Sizin rahim duvarı kalınlığınız kaçtı acaba transferde. Bu arada pozitifi görmüşsünüz hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallahhhh

Öyle yapacağım canım.. yarım saat dinlenirsin merkezde dedi doktor ama herkes daha çok yat diyor, kalmak istiyorum dicem ben de
Benide 5 saat yastıksız ayaklarım yüksekte yatırdılar tuvalete dahi kalkmama izin vermediler sürgü verdiler altima ama onada yapamadım sonda ile boşalttılar mesaneyi

Benim ilk denememde transferden eve geldiğimizde elektrikler kesikti 4. Kata yürüyerek çıkmıştım pozitif olmuştu yavaş yavaş çıkın bişey olmaz Allah’ın izniyle

Benide 5 saat yastıksız ayaklarım yüksekte yatırdılar tuvalete dahi kalkmama izin vermediler sürgü verdiler altima ama onada yapamadım sonda ile boşalttılar mesaneyi
Bende ne sürgü ne sonda transfer oldu hemen çataldan indirdiler odaya yürüdüm WC ye girdim 10 dk eşim işlemleri hallederken uzandım sonrada geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…