Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Gonal 450 kullanınız mı buzdolabın da mı saklanıyor hemşire farklı söyledi tüpün yarısını açılınca koy dedi doktor yumurta rafinda sakla dedi kafam karıştı
Kullandım canım ama onun iki türlüsü var, biri buzdolabında biri oda sıcaklığında saklanabiliyordu.Ben oda sıcaklığında saklanabilenden almıştım.

Evet haklısın canım yaş kaç senin birde sen gonal kullandın mı saklama koşulu nasıl hemşire farklı söyledi doktorum farklı jafam karıştı bu arada teşekkür ediyorum inşallah
Yaş 44 canım. Gonalf iki türlüsü var, biri buzdolabında biri oda sıcaklığında saklanıyor.

Yurt dışındayım şu an eşim iranlı hem ailesini ziyarete geldik hem tüp bebek denememizi ilk burada yapalım dedik.
İran Tahran= Erfan Hastanesi (özel)
Canım burda arıyorlar laboratuvardan onun için şaşırdım. Kaç tane döllendi ilk gün onu soyluyorlar, sonra da üçüncü gün hariç her gün arıyorlar dondurana kadar veya transfere kadar.

Koyulaşma var canım gözün aydın
Teşekkür ederim canım, yarın yinelicem testi bakalım neler olacak :)
Evet 2 tane transfer edildi. Kan testim perşembe ama çarşamba vericem bakalım heyecan dorukta Senin kaçıncı günün
o zaman ikiz olma ihtimali çok fazla :) Benim 13. günüm. ben de salı kan vericem :) İnşallah güzel sonuçlar alırız :)
Neyse ki 5 gün daha bekiyecem canım, ama hiç bireyden habersiz. Ordaki hemşire durumumu gördü, dedim böyle olmaz ki bari söyle kaç yumurta toplandı diye, gizli gizli 4-5 tane toplandı dedi.
Aa gizliymiş... çok enteresan cidden. Dünyanın hangi ülkesine gidersen git bunu belirtiyorlar, çok şaşırdım. Neyse ki 5 tane toplanmış :)
Yurt dışındayım şu an eşim iranlı hem ailesini ziyarete geldik hem tüp bebek denememizi ilk burada yapalım dedik.
İran Tahran= Erfan Hastanesi (özel)
O zaman sadece tüp bebek süresinde orda kalmıcaksınız, sanırım biraz daha fazla ..

B
Transfer olan arkadaşlar kabızlık problemi yaşadınız mı? Kayısı incir yiyorum ama pek fayda etmedi bana, Duphalac kullanabilirsin demişti doktorum almamıştım ama kullanan var mi?
Ben sabahları 3 4 kuru kayısı yiyorum üzerine 1 bardak ılık su kabızlık yaşamadım bide meyve olarakta yaş kayısı yiyorum gün içinde ilaca gerek duymadım şimdilik sende öyle dene canım blki görürsün faydasını

Canım burda arıyorlar laboratuvardan onun için şaşırdım. Kaç tane döllendi ilk gün onu soyluyorlar, sonra da üçüncü gün hariç her gün arıyorlar dondurana kadar veya transfere kadar.
Biliyorum canım hatta günde 2-3 kere arayıp bilgi veren merkezler var, zaten bu yüzden çok şaşkınım.

Evet canım eşim 2 yıldır gelmemişti memleketine, özlemişti, ilk gelirken 2 ay kalırız diye belirledik. Daha 1 ay olmadı. Bakalım hayırlısı. Kısmet canım.

Ben de kayısıyla geçiriyorum genelde böyle zamanları ama şimdilik işe yaramadı bugun yarın da deneyeceğim bakalım

Transfer olan arkadaşlar kabızlık problemi yaşadınız mı? Kayısı incir yiyorum ama pek fayda etmedi bana, Duphalac kullanabilirsin demişti doktorum almamıştım ama kullanan var mi?
Beybi kabak ve havuç günlük tüket. Sabah önce su sonra kefir yarım saat sonra kahvaltı yap. Çorba içebilirsen kahvaltıda iç baya bağırsak çalıştırıyor. Kabaklı mercimekli yemek var 2güne 1 onu yiyorum sarımsaklı yoğurt döküp baya güzel çalıştırıyor. En az 15-20 bardak su iç o da baya çalıştırıyor. Günlük 6 bin adım at en az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…