Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Hangi merkez burası canım?

Transfer olan arkadaşlar kabızlık problemi yaşadınız mı? Kayısı incir yiyorum ama pek fayda etmedi bana, Duphalac kullanabilirsin demişti doktorum almamıştım ama kullanan var mi?
Ben kabızlık çok yaşıyorum ama bişey kullanmadım bol su bide çok hareketsiz kalmayın bence bi kaç güne dengelendi kuru kayısı da yedim ama bi iki tane falan bende çokta gaz olmuştu o yüzden herşeyi korkarak yiyorum

İlk gün sorun yaşamadım ama sonra çoğunlukla yattım o yüzden olabillir diye düşündüm ben de suya kayısı koyup bekletiyorum şimdi fayda etmezse yarın şurup alırım artık

Gonal 450 kullanınız mı buzdolabın da mı saklanıyor hemşire farklı söyledi tüpün yarısını açılınca koy dedi doktor yumurta rafinda sakla dedi kafam karıştı

Evet haklısın canım yaş kaç senin birde sen gonal kullandın mı saklama koşulu nasıl hemşire farklı söyledi doktorum farklı jafam karıştı bu arada teşekkür ediyorum inşallah

İlk gün sorun yaşamadım ama sonra çoğunlukla yattım o yüzden olabillir diye düşündüm ben de suya kayısı koyup bekletiyorum şimdi fayda etmezse yarın şurup alırım artık
Bende yaşadım kabızlık günde bi kere kullanıyorum ben. Zehra boranın kabızlık için zeytinyaglı incirli kayısı karışımı var ondan yapıcam ben.iyi geliyormuş.

Hiç böyle bir uygulama duymadım çok saçma gerçekten. Gün gün bildiriliyor, kaçı döllendi, kaci 3. Güne geldi, kaçı 5. güne .

Aaa... e sen yurtdışına bu yüzden gitmemiş miydin, yani Allah korusun 5. güne gitmeyen yumuşlerin olmasa boşa mı bekliceksin orda.. Çok garipmiş... Bilinmezlik daha zor.. Kaç yumiş toplandı peki?
Neyse ki 5 gün daha bekiyecem canım, ama hiç bireyden habersiz. Ordaki hemşire durumumu gördü, dedim böyle olmaz ki bari söyle kaç yumurta toplandı diye, gizli gizli 4-5 tane toplandı dedi.

benim de bugun sol tarafta bi batma var ama çok değil bacağa falan vurmuyor öyle. Belirti aramaya çalışmıyorum ama inşallah iyiye işarettir
Belirti aramak pek mantıklı değil ama insan kendini tutamıyor Çok kaptırmadan iyi şeyler düşünerek bekleyelim bakalım. İnşallah biz ve bekleyen herkese güzel haberi almak nasip olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…