- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #2.861
Opuya kadar 5000 TL. Opudan sonra ve transferden sonra ( opu -transfer arası 3 gün) 1600 TL su ana kadar. 12. gün sonuca kadar yetecek gibi. Gebelik olursa , kalp atışına kadar ilaçlara devam dedi.Kızlar transfer öncesi ve sonrası iğneleriniz ne kadar tuttu fiyat olarak toplam?
Bende bugün 1de transfer oldum 3 te çıkardılar nasıl geçti canım inşallah hayırlı güzel geçer sürecimizBende bugün saat 11 de transfer oldum. Hastane evime 5 dakika ama saat 5 e kadar yatırıp öyle taburcu edeceklermis
Transferin nasıl geçti canım ben baya idrara sıkışıktım zorlandım birazcıkBende bugün saat 11 de transfer oldum. Hastane evime 5 dakika ama saat 5 e kadar yatırıp öyle taburcu edeceklermis
Böyle bişey hiç duymadım beni transferden sonra 2 dk bile yatırmadılar idrarım içim sonda bile takmadılar kalkıp çişimi yaptım bi bildikleri vardır dedim bu ikinci denemem transferin üçüncü günündeyim ilkinde çok dikkat ettim dikkat ettikçe stres oldum bence biraz teslim olmak gerekBenim de haftaya transfer var nasipse. İlla klozet mi kullanmak gerekli acaba çok kafama takılıyor, benim evimde klozet yok da
Transfere kadar kullandığım ialç iğne vs 5500 tuttu bnm eğer gebelik oluşursa yine kullanmaya devam edilickmişKızlar transfer öncesi ve sonrası iğneleriniz ne kadar tuttu fiyat olarak toplam?
Doktor öyle sölemedi bana ama intrnette araştırınca bazı doktorlar öneriyor klozeti takma kafana canım eğr ki doktor da klozet diyorsa intrnette sandalye tuvaletler var onlardan alablrsn çok pahalı değillerBenim de haftaya transfer var nasipse. İlla klozet mi kullanmak gerekli acaba çok kafama takılıyor, benim evimde klozet yok da
Pazartesi kontrol var gidince sorucam canım artık öyle yaparım ben deDoktor öyle sölemedi bana ama intrnette araştırınca bazı doktorlar öneriyor klozeti takma kafana canım eğr ki doktor da klozet diyorsa intrnette sandalye tuvaletler var onlardan alablrsn çok pahalı değiller
Ben de olamadım hala sanırım normal geldiği zamanda gelicekAdet olamayınca bi de bu yolu deneyim dedim canım
İnşallah canım ama ne bilim ya kalp görmeyince insan rahatlayamiyor yahu. Kızımda 5 hafta 4 gunlukken alttan görmüşlerdi ama bu ikiz olunca ben de ısrar etmedim dra. Ne olur ne olmazAlttan sakın baktırma kimse önermiyor düşük olabiliyormuş. Maşallah Allah bebişleri kucağına almayı da nasip etsin
Acaba adet olana kadar günde bir bardak adaçayı içsek bir zararı olur mu ?Ben de olamadım hala sanırım normal geldiği zamanda gelicek
Emin değilim canım yanlış yönlendirmeyeyim... ben de yeşil çay falan içiyorum ama her gün değil yani aradaAcaba adet olana kadar günde bir bardak adaçayı içsek bir zararı olur mu ?
Canım embriyo güzel çözündu rahimde iyi durumdaydı embriyologda doktorumda çok güzel ve başarılı bir transfer olduğunu söylediler artık biz elimizden geleni yaptık takdir allaha kaldı hayırlısı olur inşallah hepimiz hakkinda. Idrar sıkışıklığı ilk transferde de benim için kabus olmuştu çünkü ben yatarak sürgüye imkansız yapamıyorum o yüzden bu transferden sonra sondayla mesaneyi boşalttılar. Transferden sonra odaya alındım bi 5 saat kalkmadan yattım sonra kalkıp tuvalete gittim ve giyinip eve geldim.Bide ben idrara baya sıkışıktım ultrason ilerde bastırsıklaeı için
Transferin nasıl geçti canım ben baya idrara sıkışıktım zorlandım birazcık
10 bin çok değil mi raporsuz mu buİğne artı hap hepsi 10 bin civarı tuttu.
Ben sürüye yaptım mecburenCanım embriyo güzel çözündu rahimde iyi durumdaydı embriyologda doktorumda çok güzel ve başarılı bir transfer olduğunu söylediler artık biz elimizden geleni yaptık takdir allaha kaldı hayırlısı olur inşallah hepimiz hakkinda. Idrar sıkışıklığı ilk transferde de benim için kabus olmuştu çünkü ben yatarak sürgüye imkansız yapamıyorum o yüzden bu transferden sonra sondayla mesaneyi boşalttılar. Transferden sonra odaya alındım bi 5 saat kalkmadan yattım sonra kalkıp tuvalete gittim ve giyinip eve geldim.
İğneler+ ilaçlar 7.000 civarı tuttu benim canım. Bir önceki tedavimde (Mart ayında) daha az tutmuştu, bu sefer biraz daha fazla tuttu.Kızlar transfer öncesi ve sonrası iğneleriniz ne kadar tuttu fiyat olarak toplam?
Raporlu fiyatı mı 7000 bin tuttu canm devlette mi bu dediklerinİğneler+ ilaçlar 7.000 civarı tuttu benim canım. Bir önceki tedavimde (Mart ayında) daha az tutmuştu, bu sefer biraz daha fazla tuttu.
Ayrıca tüp bebek ücreti de mi ödediniz 7000 haricindeRaporlu fiyatı mı 7000 bin tuttu canm devlette mi bu dediklerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?