Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Bende ikiz çocuktan korktuğumdan, Allahın izniyle tek embriyo transferi olmak istiyorum. Yarın opu işlemim var.
Ama baksana olacağın önüne geçilemiyor Sağlıcakla kucağına Al 3 ünü de inşallah
Hikayeni eşime anlattım, Allah yardımcısı olsun diyor

Evet orası da var ama telefon sürekli elimde bakmadan edemiyorum bu iyi değil ama işte
Bende aynıyım maalesef. Opu öncesi banada normalden farklı bi iğne verdi doktor. O zaman baya araştırmıştım. Ama bak opu oldu geçti ben stres yaptığımla kaldım. Ki senin durumunda direk ben örneğim yani 18. Gün oldum hiç bi sıkıntı olmadı. İçini ferah tut

Sanırım en korktuğum opu ve embriyo olup kalıcak mı diye az olunca bide sizinde yavaş büyüdü o zaman kaç mm olunca opu yapılıyor?

Ben de dra gittim bugün kızlar. 2 kese göründü. 1 mayista transfer oldum. Alttan bakmayacağım haftaya tekrar gel kalplerine bakalım dedi Dr. İkisi de 12mm ve yolk saclarini görüyorum dedi.
Alttan sakın baktırma kimse önermiyor düşük olabiliyormuş. Maşallah Allah bebişleri kucağına almayı da nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…