- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.176
- 248
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #2.841
Bende ikiz çocuktan korktuğumdan, Allahın izniyle tek embriyo transferi olmak istiyorum. Yarın opu işlemim var.Merhaba bugün kalp atışına gittim. İkisininde kalbini duydum erimemiş canlanmış. Doktor kalp atışı birinin iyi değil 10 gün sonra tekrar gel dedi. Tabi iki transfer için baya yüklendim yasal değil yaptığınz falan. Zaten doktordanda çok memnun değildim ordan çıktım farklı doktora gittim. Alttan baktı 2 kese göründü. Birinde iki bebek birinde tek. :) Üçüz hamileymişim şuan ne yapacağımı şaşırdım. İkiye nasıl olacak derken 3 oldular.
Hadi gözün aydın canımBen de dra gittim bugün kızlar. 2 kese göründü. 1 mayista transfer oldum. Alttan bakmayacağım haftaya tekrar gel kalplerine bakalım dedi Dr. İkisi de 12mm ve yolk saclarini görüyorum dedi.
Evet orası da var ama telefon sürekli elimde bakmadan edemiyorum bu iyi değil ama işteYok ben pko yum . Ohss riskinden dolayı bekledik. Benim bi önceki baska drda yine 17. Gün olmuştu. Hiç kafaya takmayın. Tüp bebek tedavisi görüp buraya yazmayan binlerce kadın vardır biz sadece ufak bi kısmını görüyoruz.
Yarım saat sonra 2 saatlik yolculuğa çıktık. Fitil filan kullanıyomusunuz? Enfeksiyon riskine karşı dr önermeyebilir. Ama her dr un görüşü farklı oluyorArkadaşlar, transfer olduktan sonra ne zaman yolculuk yapılabilir? 2 - 3 saat kadar mesafe. Bir de denize girme gibi bir yasak var mı?
Ben henüz transfer olmadım. Olduktan sonra gitmek istiyorum, onu planlamaya çalışıyorum. Teşekkür ederim yanıtınız içinYarım saat sonra 2 saatlik yolculuğa çıktık. Fitil filan kullanıyomusunuz? Enfeksiyon riskine karşı dr önermeyebilir. Ama her dr un görüşü farklı oluyor
Bende aynıyım maalesef. Opu öncesi banada normalden farklı bi iğne verdi doktor. O zaman baya araştırmıştım. Ama bak opu oldu geçti ben stres yaptığımla kaldım. Ki senin durumunda direk ben örneğim yani 18. Gün oldum hiç bi sıkıntı olmadı. İçini ferah tutEvet orası da var ama telefon sürekli elimde bakmadan edemiyorum bu iyi değil ama işte
Sanırım en korktuğum opu ve embriyo olup kalıcak mı diye az olunca bide sizinde yavaş büyüdü o zaman kaç mm olunca opu yapılıyor?Bende aynıyım maalesef. Opu öncesi banada normalden farklı bi iğne verdi doktor. O zaman baya araştırmıştım. Ama bak opu oldu geçti ben stres yaptığımla kaldım. Ki senin durumunda direk ben örneğim yani 18. Gün oldum hiç bi sıkıntı olmadı. İçini ferah tut
Sizin ilk tedavimiSanırım en korktuğum opu ve embriyo olup kalıcak mı diye az olunca bide sizinde yavaş büyüdü o zaman kaç mm olunca opu yapılıyor?
Ay maşallah darısı başımıza ben de pazartesi gideceğimBen de dra gittim bugün kızlar. 2 kese göründü. 1 mayista transfer oldum. Alttan bakmayacağım haftaya tekrar gel kalplerine bakalım dedi Dr. İkisi de 12mm ve yolk saclarini görüyorum dedi.
EvetSizin ilk tedavimi
Hayırlısıyla pozitifi görürsünüz inşallah
Adet olamayınca bi de bu yolu deneyim dedim canımBana 4 gün sonra demişlerdi canım
İnşallah rabbim isteyen herkese verir umarım kimseye aratmasınHayırlısıyla pozitifi görürsünüz inşallah
5 saatlik mesafedeydim dr beni bi gün yatırdı.Arkadaşlar, transfer olduktan sonra ne zaman yolculuk yapılabilir? 2 - 3 saat kadar mesafe. Bir de denize girme gibi bir yasak var mı?
İğne artı hap hepsi 10 bin civarı tuttu.Kızlar transfer öncesi ve sonrası iğneleriniz ne kadar tuttu fiyat olarak toplam?
Alttan sakın baktırma kimse önermiyor düşük olabiliyormuş. Maşallah Allah bebişleri kucağına almayı da nasip etsinBen de dra gittim bugün kızlar. 2 kese göründü. 1 mayista transfer oldum. Alttan bakmayacağım haftaya tekrar gel kalplerine bakalım dedi Dr. İkisi de 12mm ve yolk saclarini görüyorum dedi.
Bende bugün saat 11 de transfer oldum. Hastane evime 5 dakika ama saat 5 e kadar yatırıp öyle taburcu edeceklermisArkadaşlar, transfer olduktan sonra ne zaman yolculuk yapılabilir? 2 - 3 saat kadar mesafe. Bir de denize girme gibi bir yasak var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?