Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

P pisipisim ben iğnelere başladım 7.gündeyim yumurtalarım beklediğinden yavaş gelişmiş iğneyi 3 e çıkardı yarın yine kontrolum var. Ne zaman opu olur ne zaman transfer olur taze mi donmuş mu hiç bişey bilmiyorum dr bunların bilgisini size ne zaman verdiler ?

Canim bende bugun transfer oldum ama bu belirtiler henuz bende olmadi, dualarim seninle saglikla kucagina almani diliyorum iyi düşün iyi olsun
Karın bel ağrısı normal dediler ama yinede insan takılıyor işte herşeyeteşekkür ederim hayırlı haberleri beraber alırız umarım taze mi dondurulmuş embriyomu senin ki

Benim de bugün 4.günüm. Hicbirsey hissetmiyorum devamlı internetten bir şeyler okuyorum, nasıl geçecek vakit bilmiyorum. Güzel haberler alalım insallah

Benim en son beş iğneye kadar çıkmıştı. Reglin 2.günü tedaviye başladık. 12.gün opu oldu 17.gün transfer yapıldı. sen bi sonraki kontrolünde tahmini ne zaman yapabiliriz opuyu diye sor. Transferde de doktorların bi standartları oluyor benimki bi aksilik olmadıkça hep 5.gün yapıyormuş. Tüp bebek hemşiresi bana çok yardımcı olmuştu abla gibi herşeyi soruyordum. Cep nosunu da vermişti

Evet bende genelde 11 12.gün diye gördüm burda ama birazda endişelenmedim değil herşeye hazırlıklı olmakta fayda var bide yumurta az olunca acaba kalcak mı kalmıcak mı korkuyorum yarın kontrolum var bakalım sorcam inşallah her şey yolunda gider eğer 12.gün olursa zaten yarın 8.gün olmuş olacak söylerler herhalde zaten 36 öncesinde zaten çatlama oluyor demi? İnşallah taze transfer yapar benimkide pcoslularda rahim dinlendirme oluyomuş daha çok öyle okudum ama bende yok ondan umudum var

Stres yapma olumlu düşün en başta bu çok önemli, ben hep eşimle bebişimiz geliyor falan diye konuşuyordum bu iğne bebiş için falan diye kendini motive etmeye çalış. Aklında soru işareti kalmadan herşeyi sor, not et. Opu yapılmadan önce sana diyorlar şu saatte şu iğneyi vurul şu saatte gel diye 2gün öncesinden biliyorsun opu saatini tarihini. Rahim dinlendirme olasılığını dr benimle ilk muayenede söylemişti ihtimal var diye sonra kontrole gittikçe gittikçe açıkladı kafamda oturdu herşey.

Ayy kızlar bugün 9. Gün yarın test vercem inş. Şiddetli bi şekilde bacaklarım ağrıyo kopacak sanki. kilometrelerce yürümüşüm gibi hissediyorum
Canım benim pozitifi hala ağrıyor hem kullandığımız ilaçların etkisi hem de inşallah bebişin etkisi bence

Son düzenleme:
İlk 48 saatte tutunuyormuş. Dikkat et bu süreçte. Bel ağrısı ve kasık ağrısı vardı bende regl gibi inşallah tutunma belirtisidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…