- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #2.721
InşallahKan verin direk çıkarinşallah bebekleriniz sizinledir
Benim de umutlarim o yonde, guzel dileklerin icin coook tesekkur ediyorumCanım Rabbim en hayırlı zaman da nasip etsin ben hep böyle dua ettim inşallah sende bu güzel duyguları en güzel zamanda yaşayacaksın
Karın bel ağrısı normal dediler ama yinede insan takılıyor işte herşeyeCanim bende bugun transfer oldum ama bu belirtiler henuz bende olmadi, dualarim seninle saglikla kucagina almani diliyorum iyi düşün iyi olsun
Benim de bugün 4.günüm. Hicbirsey hissetmiyorumKızlarrr bu test gününü beklemek ne zormuş yahuu!
Daha transferimin 3.günündeyim düşünmeye başladımilk 2 gün ağrım vardı kasıklarda şuan hiçbişi yok. Benmle gün sayan kimler nasıl geçiyor zamanınız valla ben evde kafayı yedim de
Benim en son beş iğneye kadar çıkmıştı. Reglin 2.günü tedaviye başladık. 12.gün opu oldu 17.gün transfer yapıldı. sen bi sonraki kontrolünde tahmini ne zaman yapabiliriz opuyu diye sor. Transferde de doktorların bi standartları oluyor benimki bi aksilik olmadıkça hep 5.gün yapıyormuş. Tüp bebek hemşiresi bana çok yardımcı olmuştu abla gibi herşeyi soruyordum. Cep nosunu da vermişti
Pozitifi görürsün inşallah. İdrar testi yapmışmıydınAyy kızlar bugün 9. Gün yarın test vercem inş. Şiddetli bi şekilde bacaklarım ağrıyo kopacak sanki.kilometrelerce yürümüşüm gibi hissediyorum
İnşallah hayırr yapmadım üzülürüm kendimi erkenden yıpratırım diye. KorkuyorumPozitifi görürsün inşallah. İdrar testi yapmışmıydın
Bence varKızlar ne dersiniz? Sizce gebelik var mı?
9. Gün normal kaset testi.
Hepsi aynı, ışık yanıltmasın diye başka başka yerlerde çektimBence varHepsi aynı test mi?
Evet bende genelde 11 12.gün diye gördüm burda ama birazda endişelenmedim değil herşeye hazırlıklı olmakta fayda var bide yumurta az olunca acaba kalcak mı kalmıcak mı korkuyorum yarın kontrolum var bakalım sorcam inşallah her şey yolunda gider eğer 12.gün olursa zaten yarın 8.gün olmuş olacak söylerler herhalde zaten 36 öncesinde zaten çatlama oluyor demi? İnşallah taze transfer yapar benimkide pcoslularda rahim dinlendirme oluyomuş daha çok öyle okudum ama bende yok ondan umudum varBenim en son beş iğneye kadar çıkmıştı. Reglin 2.günü tedaviye başladık. 12.gün opu oldu 17.gün transfer yapıldı. sen bi sonraki kontrolünde tahmini ne zaman yapabiliriz opuyu diye sor. Transferde de doktorların bi standartları oluyor benimki bi aksilik olmadıkça hep 5.gün yapıyormuş. Tüp bebek hemşiresi bana çok yardımcı olmuştu abla gibi herşeyi soruyordum. Cep nosunu da vermişti
Evet var yarın sabah hem kan vermeye gidin rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin dualarınızda bizleri de unutmayınKızlar ne dersiniz? Sizce gebelik var mı?
9. Gün normal kaset testi.
Amin insallahEvet var yarın sabah hem kan vermeye gidin rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin dualarınızda bizleri de unutmayın
Stres yapma olumlu düşün en başta bu çok önemli, ben hep eşimle bebişimiz geliyor falan diye konuşuyordum bu iğne bebiş için falan diye kendini motive etmeye çalış. Aklında soru işareti kalmadan herşeyi sor, not et. Opu yapılmadan önce sana diyorlar şu saatte şu iğneyi vurul şu saatte gel diye 2gün öncesinden biliyorsun opu saatini tarihini. Rahim dinlendirme olasılığını dr benimle ilk muayenede söylemişti ihtimal var diye sonra kontrole gittikçe gittikçe açıkladı kafamda oturdu herşey.Evet bende genelde 11 12.gün diye gördüm burda ama birazda endişelenmedim değil herşeye hazırlıklı olmakta fayda var bide yumurta az olunca acaba kalcak mı kalmıcak mı korkuyorum yarın kontrolum var bakalım sorcam inşallah her şey yolunda gider eğer 12.gün olursa zaten yarın 8.gün olmuş olacak söylerler herhalde zaten 36 öncesinde zaten çatlama oluyor demi? İnşallah taze transfer yapar benimkide pcoslularda rahim dinlendirme oluyomuş daha çok öyle okudum ama bende yok ondan umudum var
Canım benim pozitifi hala ağrıyor hem kullandığımız ilaçların etkisi hem de inşallah bebişin etkisi benceAyy kızlar bugün 9. Gün yarın test vercem inş. Şiddetli bi şekilde bacaklarım ağrıyo kopacak sanki.kilometrelerce yürümüşüm gibi hissediyorum
İlk 48 saatte tutunuyormuş. Dikkat et bu süreçte. Bel ağrısı ve kasık ağrısı vardı bende regl gibi inşallah tutunma belirtisidirMerhaba kızlar bende bugün transfer oldumDualarınıza talibim 2. Denemem..opuda 8 yumurta toplandı 6 sına işlem yapıldı ancak 1 tanesi yaşayabildi oda benimle olacak inşallah..bel ağrısı karın ağrısı ateş basması var umarım bunlar bebeğimin kendine yer bulma çabalarıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?