- Konu Sahibi Sade frappe
- #2.761
Yaa çok üzüldüm Rabbim hayırlısını versin inşallah,, Kısmet değilmiş hayırlısı olsunBenim sonucum negatif maalesef kizlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa çok üzüldüm Rabbim hayırlısını versin inşallah,, Kısmet değilmiş hayırlısı olsunBenim sonucum negatif maalesef kizlar
Anladım canm bakalım insallah pozitifleri görürüzBurda yazan bir çok arkadaş kasık agrisindan bahsediyor, ilac yan etkileri de olabilir. Benim ilk 3 gün hafif hafif hissettirdi ama bugün bir şey yok . Bir de ben çok su içiyorum, yarım saatte bir wc deyim
Çay, kahve , abur cubur yasak. Uzanıyordum hep arada minik ve yavaş adımlar atıyordum. Klozet kullanmak lazımmış. Kabız olmayacaksın kesin kuru kayısı kefir falan tüket. En az 3 litre su ve dinlenme. Benim böyleydiAy canım inşallah 3 gün yatak istirahati verdi lavabo ve yemek için kalkıyorum bunlar için bile tedirginim inşallah sıkıntı olmaz yine de dikkat ettiğiniz bir durum oldu mu başka
Benm de doktorum 3 gün yatacaksın dedi. Bugün 3.günüm ayaklandım çorba falan yaptım yürüdüm evde kasıklarıma ağrı girdi ama anlamadımAy canım inşallah 3 gün yatak istirahati verdi lavabo ve yemek için kalkıyorum bunlar için bile tedirginim inşallah sıkıntı olmaz yine de dikkat ettiğiniz bir durum oldu mu başka
Sağol canım 12 gün yattın mı sürekliÇay, kahve , abur cubur yasak. Uzanıyordum hep arada minik ve yavaş adımlar atıyordum. Klozet kullanmak lazımmış. Kabız olmayacaksın kesin kuru kayısı kefir falan tüket. En az 3 litre su ve dinlenme. Benim böyleydi
Maşallah darısı başımızaKızlar doktordan geliyorum. 4 mayıs transfer 15mayıs hcg:479 17 mayıs hcg:911 21 mayıs hcg:6900 . Kesemiz göründü. Çift embriyo konulmuştu tek kese görünüyor. Çok şükür. Allah sağlıkla kucağıma almayı da nasip etsin. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin amin
Transferden 5 gün önce 11 mm Di çok iyi demişti 5gün sonra trasfer oldum ama bünyeden bünyeye değişen birşey bu bence sizinde kalınlaşacakTransfer olan arkadaşlar, transfere karar verildiğinde rahim kalınlığınız neydi? 7,2 ölçtü bugün doktorum, clemara fort başlattı, beklediğimizden biraz ince dedii.. haftaya cumartesiye planlıyır transferi, kalınlaşır mı yeterince acaba o zamana kadar
Amin insallah canım. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin insallahAnladım canm bakalım insallah pozitifleri görürüz
Benim de haftaya transfer var nasipse. İlla klozet mi kullanmak gerekli acaba çok kafama takılıyor, benim evimde klozet yok daÇay, kahve , abur cubur yasak. Uzanıyordum hep arada minik ve yavaş adımlar atıyordum. Klozet kullanmak lazımmış. Kabız olmayacaksın kesin kuru kayısı kefir falan tüket. En az 3 litre su ve dinlenme. Benim böyleydi
Bana hemşire normalede oturabilirsin dedi ben girdim yani çok şükür pozitif oldu hatta trasferden sonrada girdim yer tuvaletine merkezde yani mikrop olmasın diye sorun olacağını sanmam ama yine de sorarsınız hemşirenizeBenim de haftaya transfer var nasipse. İlla klozet mi kullanmak gerekli acaba çok kafama takılıyor, benim evimde klozet yok da
Hayırlı olsun çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar doktordan geliyorum. 4 mayıs transfer 15mayıs hcg:479 17 mayıs hcg:911 21 mayıs hcg:6900 . Kesemiz göründü. Çift embriyo konulmuştu tek kese görünüyor. Çok şükür. Allah sağlıkla kucağıma almayı da nasip etsin. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin amin
Transferden 6 gün önce 7.1 mmdi ben transfer oldum aynı siizn gibi climara başladı doktorum, ama okuduğum kadarıyla zaten 7 mm üzerini yeterli buluyorlar transfer için ki sizin de transfer gününe kadar daha artar kalınlığınızTransfer olan arkadaşlar, transfere karar verildiğinde rahim kalınlığınız neydi? 7,2 ölçtü bugün doktorum, clemara fort başlattı, beklediğimizden biraz ince dedii.. haftaya cumartesiye planlıyır transferi, kalınlaşır mı yeterince acaba o zamana kadar
İlk 3 gün yatmıştım sonrasında yine evdeydim izin aldım işten. Bir saat uzandım yarım saat yürüdüm yavaş tempoda işlerimi hallettim evi düzenledim falan. Ağır kaldırmadım, yükseğe uzanmadım, eğilmedim. Bir de ben normalde günlük duş alırım bu süreçte haftada bir aldım. Tuvalette çok fazla oturmadım. Bu kadarSağol canım 12 gün yattın mı sürekli
Amin inşallah Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin aminHayırlı olsun çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bana hemşire öyle söylemişti, normal wcye oturma ilk üç gün diye. Neden bilmiyorumBenim de haftaya transfer var nasipse. İlla klozet mi kullanmak gerekli acaba çok kafama takılıyor, benim evimde klozet yok da
Amin inşallah Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin aminMaşallah darısı başımıza
Amin Allah gönlünüze göre versin. Bol bol dinleninGünaydınlar şuan hastanedeyim bugün ikinci transferim olacak inşallah bu sefer sonu güzel olur Bugün transferi olan arkadaşlarım inşallah hepimiz için güzel başarılı bir transfer olur dualarım hepimiz için
Hayırlı olsun canımmGünaydınlar şuan hastanedeyim bugün ikinci transferim olacak inşallah bu sefer sonu güzel olur Bugün transferi olan arkadaşlarım inşallah hepimiz için güzel başarılı bir transfer olur dualarım hepimiz için
Dualarım seninle Allah nasip etsin insallahGünaydınlar şuan hastanedeyim bugün ikinci transferim olacak inşallah bu sefer sonu güzel olur Bugün transferi olan arkadaşlarım inşallah hepimiz için güzel başarılı bir transfer olur dualarım hepimiz için