Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Benim pek birseyim yok. Kendimi dinleyince hafif kasık bölgem agriyor gibi geliyor. Beni bu süreçte en çok zorlayan sabah akşam 2 şer tane lutinus vajinal tablet koymak, koyarken agri oluyor.
Vajinal tabletim yok ama iğnem var benide iğne zorluyor canım. Transferden hemen sonra ağrım basladı benm hala devam ediyo

Kesinlikle öyle olacağı varsa dağda bayırda da oluyor . Önemli olan stres yapmamak kafada bitiyor hersey

Evet ben de aynı sekilde 10dk masada sonra sedyeye alındım 1 saat yattım sonra wc ye gittim hastane çıkısına kadar ve taksiden inip eve kadar yürüdüm heralde 100 adım atmısımdır yavasca. Suanda da yatıyorum full. 3 gün yatacaksın dedi doktorum. Arabada oturma kısmı kafama takıldı ama birşey olmaz insallah dua edicez artık çok sağol bilgiler için ,

Kesinlikle öyle olacağı varsa dağda bayırda da oluyor . Önemli olan stres yapmamak kafada bitiyor hersey
Aynen öyle ve bazı şeyler elimizde değil, elimizde olmayan şeylere bu kadar stres yapmak bize zarar veriyor ben öncekilerde kendimi çok yıprattım resmen 10 yıl yaşlandım her düşükte ama bunda her şeye hazırım Yine üzüleceğimi ağlayacağımı biliyorum belki yine hayal kırıklığı olacak belki de sevinicem ama elimde değil Her şey Allah’tan

Eğer pozitif çıkarsa en erken cevap almış anne adayı olacaksın hadi inşallah
İnşallah amin inşallah ben 3. Gün idrarda pozitifi gören okudum
Ovitrelle kullanıldığında 12 gün içinde silik çift çizgi çıkabiliyor. Daha önce başıma gelmişti.
Ovitrelle kullanıldığında 12 gün içinde silik çift çizgi çıkabiliyor. Daha önce başıma gelmişti.
Kullanmadım öyle bi iğne kanda baktırdım bugün çok şükür pozitif hayırlısıyla devamı gelir

Allah sabır versin. Bence doğru bir davranış değil. Kötü hissetmekte haklısınız Ben tekrar güvenemezdim böyle bir durumda. Sizin doktorunuz kim?

İnşaallah tutunur bebeğiniz size Rabbim bu çektiğiniz acıların karsılığını versin insallah. Hiç ummadığınız anda bu sefer olur umarım

Merhaba arkadaşlar İnşallah rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın, evlat sevgisini bize de tattırsın inşallah. Ben 13 Mayıs günü ilk embriyo transferimi oldum Koç üniversitesi hastanesi Barış bey yaptı işlemi ve Mayıs ayının 24’ünde kan tahlili yaptırmam söylendi ama bugün 5. Gün ve ben dayanamayıp idrar tahlili yaptım (erken gebelik testinden) sonuç negatif çıktı birde normal adet sancılarıma benzer ara ara ağrım oluyor ama onun dışında sağ kaşığımda da batma hissi var sanırım adet olacağım, epey bir moralim bozuldu açıkçası.

Hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırsınız. Merak etmeyin hiç bir şey olmaz. O tutunacaksa otursanız da yatsanız da tutunacak. Merdiven çıkmanın, yürümenin zaten hiç bir zararı yok. Bana verdikleri kağıtta yazıyordu. İçinizi ferah tutun.

Çok erken yapmışsın canım. 4-5 günde tutunup, bhcg salgılamaya başlıyor. İcini ferah tut, gününü bekle. Allah hepimize nasip etsin insallah

Merhaba neye göre karar veriliyor acaba kac gün sonra olacağı ? Rahmin kalınlaşma süresine bakıp ona göre mi tahmin ediliyor ? Bende adetimi bekliyorum ama tahminen kafamda hesaplamak istiyorum
Amin amin insallah5.gün embriyosu bir tane 5aa kalite denildi. Çok mu yüksek çıkmış acaba??
Yok canım degere takılma kac cıkmıstı unuttm okumusumdur ılla ama belkı ıkızdır artıs guzel olsunda ıns yukseklı onemlı degıl benımde 4embrıyom bugun cozuldu ıns benımkılerde en ıyı kalıtede olur aenınmasallah en ıyı kalıtede

Çok erken yapmışsınız şu an zaten pozitif çıkmaz. Doktorunuzun dediği tarihte direkt kan testi verin hiç kalbinizi bozmayın.

Hayırlı olsun canım donmus embrıyo mu kondu kac tane kondu kalıtesı neydı acaba

Belırtılere takılma canım kac gun embrıyosu kac tane ve ne kalıteydı acaba

Benim de doktorum Barış Bey, 10 Mayıs günü transfer olmuştu. Daha çok erken bence hemen moralinizi bozmayın

Ay hiç bilemiyorum abartmaz normalde ama 3 gün yatacaksın full dedi . Ben de zavallıca yürüdüğüm adımların hesabını yapıyorum sonradan söylediği için yürümüş bulundum bir kere
Madem o kadar önemliymiş en başından söyleseymiş keşke, boşu boşuna anne adayını da strese sokuyor. Valla demin de konusu geçti burda, bu doktorlar hic hasta psikolojisinden anlamıyor; sıfırrr neyse artık bundan sonrasını yatarak geçirin madem, öncesi için bir sorun teşkil edecegini sanmıyorum açıkçası. Neticede tempolu koşturmadınız; kafanıza hiç takmayın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…