Kizlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum dün sonucumun negatif çıktığını söylemiştim 3 mayista transferim olmuştu bana 17 mayis tahlil gunu verdiler araya bayram tatili girdigi icin tedavi olduğum dr bayramda abd ye gitti ve benim test günümde yoktu bugün çalışmaya başladı dün testi yaptırdım 3 saat beklettiler sorduğumda başka bi dr ilgilenecek dediler sonra asistanı ve bi hemsire sonucumun negatif oldugunu söylediler iste teselli konuşması falan o an zaten kimsenin söylediğini duymuyorsun icinde yaşadığın bambaşka
dr a bilgi vericez sizi tekrar aricaz moral motivasyon icin dediler dün dr bi hastasının olumlu sonucunu paylaşmış asistanı fotoğraf atmış bu saate kadar beni kimse aramadı yani mutsuzluktan ve üzüntüden mi böyle düşünüyorum sizce bana dönüş yapıp sonuc olumsuz ama şundan dolayi olabilir yada merak etme falan filan biseyler söylemesi yada 2 kelime whatsaptan bari bisey yazması gerekmez mi ben mi çok beklenti içindeyim
onca masraf etmişim korkularim, milyon tane soru cevapsız kafamda soyle bi düşünce var bana dönüş yapmazsa hic aramiyim başka bi dr a başka bi yere sonraki tedavide devam edeyim gibi düşüncelere giriyorum hata mi ederim ne yapmalıyım