- 6 Eylül 2019
- 769
- 1.000
- 53
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #2.061
Eğer 2. Doz aşınız bu tarihe denk geliyorsa yaptırın derim transfere kadar kendinize gelirsiniz. Ama ilk doz aşınızsa ben yerinizde olsam ertelerdim yoksa 2. Dozunuz çünkü transfer sonrasına denk gelmiş olurTransfer hemen Olmaz diye tahmin ediyorum. Henüz reglmin 2. Günündeyim, yarın 3. Günü olacak ve hem aşı hem de doktor görüşmesi olacak. Transfer genelde reglin 20. Gününde olmuyor mu?
Net anlamak için soruyorum yoksa hemen değiştireceğim aşı randevusunu
2. Doz aşım. Tamam o zaman yarın yaptırayım anca kendime gelirim. Teşekkür ederimEğer 2. Doz aşınız bu tarihe denk geliyorsa yaptırın derim transfere kadar kendinize gelirsiniz. Ama ilk doz aşınızsa ben yerinizde olsam ertelerdim yoksa 2. Dozunuz çünkü transfer sonrasına denk gelmiş olur
Canım naptın test verdin mi ?Yarın vericem
Gözünüz aydın darısı başımıza , transferi ne zaman olmuştunuz ve kaçıncı gün embriyosuyduMerhabalar bende bugün kan testi yaptırdım sonucum 320 çıktı insallah herkesin sonuçları coooookk güzel çıkar
Bende 10 Mayıs’ta transfer oldum bende de olmuştu ilk günlerde canım , uyumaya çalış başka türlü geçmiyorArkadaslar merhaba,bende 10mayista transefer odlum 2tane 5.gun ebriyosu,bugun 7.gunum bende iki gundur bas agrisi var ,genelde regl oncesi olur herzman,ya acaba regl mi olacam diye endiselendim,sizlerde bas agrisi oluyormu,parol aldim dun ve bugun ,anlimin belli bir yero agriyor,estroferm yapiyo diye okumustum ama bilemedim
7 Mayıs 5.gün embriyosuGözünüz aydın darısı başımıza , transferi ne zaman olmuştunuz ve kaçıncı gün embriyosuydu
Sağlıcakla kucağınıza da alın inşallah7 Mayıs 5.gün embriyosu
Teşekkürler hepimizin kucakları dolsun insallhSağlıcakla kucağınıza da alın inşallah
Kaybınıza üzüldüm. Yazdıklarınız benim için çok değerli. Çok sağolun. İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.Kuzu benim 5aa bebeğin kalbi durdu ama 3 olan şu an kucagimda 2 yaşında Rabbim. Ol desin yeter
Ben daha hic test tapmadim,aklimdan geciyor ama vazgeviyorum tekrar,sol yanimda bi karisma oluyor benim genelde kasik degilde ust tarafta ne oldugunu anlayamadim,doktor 22mayis dedi test gunu ama normalde reglim 20mayis gorunuyor bilmiyorum valla,calisiyorum bende suan,sen hic test yaptin.mi ,insallah hayitli haberler alirizBende 10 Mayıs’ta transfer oldum bende de olmuştu ilk günlerde canım , uyumaya çalış başka türlü geçmiyorTest günün ne zaman bu arada , hiç test yaptın mı
Kan testi mi?Kizlar bugun test yaptırdım negatif ciktio kadar karmaşık hisler içindeyim ki anlatamam ağlayamıyorum da
Canım d vitamini ben senelerdir kullanıyorum belki 10 senedir . 7 den 70 e hamile , çocuk bebek herkesin kullanması gereken bir vitamin . Gönül rahatlığıyla kullan doktorunun verdiği dozda . Güneşten alamıyoruz kullanmamız şartD vitamini takviyesi kullanan var mı kızlar aranızda? Endokrin doktorum d vitamini verdi, hem de haftada 1 şişe.. tüp bebek doktorum vitamin almamı istemiyor dedim- bu alana çok hakim değildir, biz gebelik öncesi bunu önemsiyoruz dedi. Tsh’ım 3,94 çıkmıştı, ilacın dozunu arttırdı
Baş ağrısı benim estrofemi ilk kullandığımdan beri hep var maalesef, ağrı kesici almadan atlatmaya çalışıyorum.Arkadaslar merhaba,bende 10mayista transefer odlum 2tane 5.gun ebriyosu,bugun 7.gunum bende iki gundur bas agrisi var ,genelde regl oncesi olur herzman,ya acaba regl mi olacam diye endiselendim,sizlerde bas agrisi oluyormu,parol aldim dun ve bugun ,anlimin belli bir yero agriyor,estroferm yapiyo diye okumustum ama bilemedim
Çok az derken kaçtane canım? Bana bugün muayenede 6 folikül toplanacak gibi duruyor dediler. Az mı?Şimdi 25 aylık bir kızım var. Bi de 2 gün önce betahcg 474 çıktı cuma bir daha test vericemelonva dan sonra yumurtalar büyüyor o yüzden kasık ağrısı oluyor çok normal. Benim yumurtalarim çok az toplandığı için 2.kez toplama işlemi yapıldı. O yüzden 2 kere kullanmış oldum elonvayi. 5 sene önce bin beş yüz tlye almistim
Canım pko tarzı yazda kist gibi durumu olanda daha çok mu folikül gelişiyor? Böyle birşey var mı? Senden kaç tane toplandı? Hayırlısıyla eylülde sıkı sıkı tutunsunlar inşallah canım benimCanım günaydın evet canım ikimizinde hayırlı olsunben yumurtalar toplandı gelişimlerini takip ediyolar transferim Eylül ayında kistlerime baskılama yapıcakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?