Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Benim de 7 embriyomdan örnek alındı. Pgt için. Kaliteleri hakkında bilgim yok. 3bb ve 2bb ne demek acaba bilgisi olan cevaplayabilir mi
Hayırlı olsun canım güzel güzel sonuçlarla gelsinler inşallah İzlediğim videolarda sayı olarak gösterilen sanırım içindeki sıvı miktarıyla ilgili gün geçtikçe artan birseydi . Harflerde ilki embriyonun iç kalitesini gösteriyor ikinci dış kalitesini . Kalite olarak aynı bb olması 3bb daha iyi 2 bb den . Bunu onlar mı söyledi 3bb yi 2bb ? Bana harf sayı söylemediler artık doktor randevusuna gidince sorucam

Bana da söylemediler canım ama burada duymuştum 5aa falan diye. O yüzden sordum. 3bb ve 2bb dedi canım sıkıldı. İyi dedi ama her şeye iyi diyorlar bence moralimizi yükseltmek için. Psikoloji de önemli bu süreçte bu yüzden size sordum

En iyisi 5aa ama bunlar sadece görüntü şekil olarak gördükleri şey . Sağlıklı olup olmadıklarının çok göstergesi de değil aslinda. Mesela 3aa 5bb den daha iyi olabiliyor biraz karışık baya bir şey izledim bunla ilgili ama hala kafam karışık

İyi dedilerse iyidir canım güvenmek lazım embriyologlara. Sadece gördükleri şeye göre bir isim veriyorlar çok bir şey ifade etmiyor aslında. Kötü olursa zaten olasılığınız az diye söylüyorlarmış

Hayırlısı artık ya dua ediyorum sağlıklı olan bulunabilinsin

Zarif kuğu canım nasılsın, seni etiketlemek için bulamadım, yarın transferin olacak sanırım, bol şans dilerim :)))

Yok kuzum ben 6.gün yaptırdım ya 50.74 çıkmıştı yükseldi mi diye bakmak için gidicem hastaneye birde ilaç yazdırmak için kese için erken değil mi yaa daha onları hiç bilmiyorum

Rabbim sağlıkla ilerlemek nasip etsin inşallah iki gün sonra yeniden yaparsın

Yok kuzum ben 6.gün yaptırdım ya 50.74 çıkmıştı yükseldi mi diye bakmak için gidicem hastaneye birde ilaç yazdırmak için kese için erken değil mi yaa daha onları hiç bilmiyorum

Rabbim sağlıkla ilerlemek nasip etsin inşallah iki gün sonra yeniden yaparsın
Amin inşallah hepimize
Ben de hiçbir sey bilmediğim için sordum ama şimdi anladım
Şimdi doktorum yazdı. 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır, ondan 10 gün sonra da ultrasonda görünür hale gelir. Ona göre randevu al demiş. Yaşaya yaşaya öğrenicez artık

Kızlar ben öğrendim. Beta hcg 2000 ve üzeri olursa karın ultrasonundan kese görünüyormuş. Keseden 10-15gün sonra da kalp atışına çağırıyorlarmış. Hcg 2günde yaklaşık 2 katına çıkıyor. Benim cumartesi 479/pazartesi 911. Yani hesaplayıp ona göre gidebilirsiniz kese kontrolüne

Ben sağlık çalışanıyım. Tempodan dolayı rapor aldım. Kalp atışını duyana kadar gitmicem sonrası nasip artık. Uzun süre ayakta kalma ya da uzun süre oturmak zararlı ben ikisini de yapıyorum o yüzden riske atmak istemedim sonuçta bu benim hakkım ve kolay bulmadım bu minnağı

Canım senntransferden bir kaç gn snra e2 ve progrsteron bktrdın mı hatrlymsn

Ben gonasi vurulmadım onun yerin progestan fitil ve proluton iğne (3güne 1) kullandım. 4 mayısta transfer oldum. İlaçlarıma aynen devam ettim. 15 mayısta hcg verdim. Pozitifi gördüm. Bugün dr aradım ilaçlara aynen devam dedi.

Ay ne kadar güzel. Kaçıncı günde 911 cıktı peki? Sizin 2 gün sonra 2000 olacak zaten

Transferden sonra prpgrsteron baktıran var mı arkdşlar benim düşmüş progrsteron değerim ekstra iğne verdi moralim bozuldu
Canım senntransferden bir kaç gn snra e2 ve progrsteron bktrdın mı hatrlymsn
4 mayısta transfer oldum. 15mayısa kadar tahlil yapmadım eve yolladı doktor. 15 mayısta hcg ve progestan baktırdım. Progestan >40 yazıyordu. Doktor gayet iyi ilaçlara aynen devam bi hafta sonra ultrason dedi.

Doktorunuza mutlaka sorun, her gebelik farklı. Bazı arkadaşlarım okula gelmeye devam etti bazıları izne ayrıldı doktor tavsiyesine göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…