Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Ben artık öyle kendiliğinden hamile kalıp, sağlıklı gebelik geçirenleri görünce içimden "helal olsun" diyorum siz düşünün artık.
Kendinden gebe kalıp doğurabilmek ne büyük nimetmiş, zamanında böyle olacağını hüç düşünememiştim doğurmak gayet olağan doğanın gereği kendiliğinden bir süreç gibi gelirdi. Hakkımızda hayırlısı olsun Bizim de imtihanımız böyle

Yarın 5.günleri olacak 9embriyom var. Ama pgt yaptırıyoruz. Sağlıklı gelen sayısı önemli
merhaba bende sizin gibiyim perşembe günü 16 yumurtam toplandı 14 ü olgundu 12 si döllendi dün aradılar 7 tanesi güzel 2 si yavaş 2 si geriden geliyor dediler bakalım 5.güne kaç tane gelicek yarın belli olacak benim de ona göre pgt sizin bugün mu belli oluyor kaç tane genetiğe gideceği

Evet canım. Aramalarını bekliyorum ben de

Kızlar OPU’dan sonra doktor antibiyotik verdi mi size ? Fazla yumurtalıklar erisin diye lucrin depot iğnesi ve antibiyotik vermişti . Antibiyotik ağır geliyor galiba baya da içtim gerçi carsmabadan beri . Hala agrim geçmedi benim bazen azalıyor bazen yine hissediyorum

Ben de 3 gün antibiyotik kullandım. Başka bir şey vermediler. Bu sabah kanama oldu bende adet mi farklı bir şey mi anlayamadım. Şuan ağrım başladı. Galiba adet oldum randevu alıp gidicem. Pgt gelmeden başlatmaz sanırım doktor. Ben diğer adeti beklicem gibi duruyor. Sürecim uzayacak. Sağlıkla olsun da bekleyeyim

Tekrardan merhaba bugun doktorumla konustumda adet olmak falan hic onemli degilmis aslinda onemli olan rahmin kalinlasmasi suandada 9.5mm olmus cuma son kontrol var allah nasip edersede 29. Tranferim olucak bakalim

Hadi ya belki bekletmez canım bir görüş doktorunla da sonuçta adet olunca 20 gün sonra transfer oluyor o vakte kadar haliyle gelir sonuçlar hayırlısıyla . İyi düşünelim iyi olsun. Ben de sadece bir gün kahverengi akıntı geldi bir kere başka olmadı daha olmadım adet

Canim benim 29.mayis allah nasip ederse insallhh 3. Deneme 5. Gun dondurulmus embriyo olucak

İnşallah canım yaa

Tebrikler canım, Sağlıkla kucağına al inşallah :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…