• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Bilmiyorum bir ümit var mı ama çok çok zor . Eşim kalın kafalı ve evliliği buna bağlayan beni suçlayan bir adam. O kadar hevesli o kadar olacak gözlüyle bakıyor ki Cuma günü tüm bunlarla nasıl başa çıkarım bilmiyorum . İnşallah bir mucize olur
Denizcim önemli olan senin ne hissettiğin, esin bile olsa hiç kimse senden önemli deil, farzedelim ki olmadı bu hepimiz için geçerli biz mı suçlu olcaz, boşversene güzelim kadına değer vermesini bilmeyen biriyse sen onun duygularını neden onemsiosun ki? Kusura bakma belki haksızlık ediyorum eşine ama bu süreçte senin psikolojin için uğraşmayan birine sen bu durumu anlatmak için nefes bile tuketme

Canım ne olur umutsuzluğa düşme sen kendini ve bebişini düşün.Kocana bunla ilgili bi açıklama yapmak zorunda değilsin.Sen şuan en hassas dönemindesin kendine değer ver.Unutma her zaman için hayırlısını iste.Kocana gelince çok sinirlendim bişey demicem
İnşallah bebeğim benimledir çok sağolun

kizlar sonunda bir isaret yasadim kahverengi lekelenme olmus az once ilk kez:KK17::KK17:

bu arada denize yazilanlara katiliyorum bu grup hem okumus hem feminist 👍🏻👍🏻👍🏻
Harikasınız kızlar sayenizde daha iyiyim gerçek hayatta konuşsam da kimse anlamaz . Ama burada beni anlayan insanlarla olmak konuşmak çok güzel. İyi ki varsınız 👏🙏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Bizde özelde başladık tedaviye. Açıkçası amh düşük olduğunu öğrenmeden önce. Üniversite hastanesinden bir prof ile konuştuk hem değerler nasıl niye olmuyor acaba diye ve aşılama yaptırmadan bu değerle tüp bebek raporu asla çıkmaz normal değerler dedi. Bu değerlerle sizin olur dedi 😬 oysaaa tedavi ile bile zor sonuç alacağım haberi gelecek bir zamanda kollarını açmış bekliyormuş. Amh düşüklüğünü şu anki doktoruma gidince telefonda öğrendim. Rezervin az tüp bebek yapalım dedi. Tamam dedim :) ee hasta olunca ikinci gün gel dedi. Tamam dedim :) Aksi gibi erkenden hasta oldum başlamış olduk. Hadi aksi demeyeyim inşallah tedaviden sonuç alacağım için olmuşumdur 😬 Bebeğim hadi anne sıkıldım artık demiştir 😁Bir daha da araştırmadık rapor doktor filan.
Ayy var işte herşeyin zamanı inşallah gelsin bu bebişler ☺️😂

Back