• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Işte o benim şimdi meraklıbekleyis 😂 ne olur ne olur ne olur acemi şansı olsun. Embriyom olsun bebiş 😊 off bilmiyorum bir tanecik yumurtam döllendiği için çok korkuyorum. Hem şu an için hem de yine gerek olursa (ne olur olmasın) gelecekteki olası tedavi için :KK43:

eskisi gibi değil ilaçların bile içerikleri daha etkinmiş kullanılan teknolojilerde zira öyle.

sen içini ferah tut

herşey çok güzel olacak #subliminalmesajlı :KK48:

eskisi gibi değil ilaçların bile içerikleri daha etkinmiş kullanılan teknolojilerde zira öyle.

sen içini ferah tut

herşey çok güzel olacak #subliminalmesajlı :KK48:
Amin canım ya öyle diyorlar da 8 yumurtadan 1 tanesi sadece döllendi. Üstelik kalitesi iyi olsa doktorum kesin söylerdi diyorum. Sormadım ben de. Ay bilmiyorum ki :KK17:

Predictor early aldım ama çıkar mı ki

ben de ondan aldım maşallah 35 TL.
geçen pazar günü de bir özel hastanede iğne vurdurucam her seferinde 15 TL alıyorlar
yazık deskteki görevli üzüldü bana zaten masraflı bir tedavi bir de şimdi bir iğne için 15 TL alacağız sizden dedi
benim sözde hiçbir işe yaramayan özel sigortam da var ama tüpbebek tedavisi kapsam dışı şaka gibi.

ben de ondan aldım maşallah 35 TL.
geçen pazar günü de bir özel hastanede iğne vurdurucam her seferinde 15 TL alıyorlar
yazık deskteki görevli üzüldü bana zaten masraflı bir tedavi bir de şimdi bir iğne için 15 TL alacağız sizden dedi
benim sözde hiçbir işe yaramayan özel sigortam da var ama tüpbebek tedavisi kapsam dışı şaka gibi.
Canım ben hastanede çalışıyorum hemde özel sigortalar biriminde 🤭🤭 poliçede teminatın varsa özel sağlık sigortası tetkikleri karsilio bilgin olsun, tek yapman gereken kadın doğum polikliniğine muayene kaydı açtırıp tetkikleri yaptırmak

Hiç ümidim kalmadı biliyor Musun Cuma günü kan tahlili yaptırıcam eşime nasıl anlatıcam bu durumu bilmiyorum
Bir de lütfen asıl acı çeken bu kadar ilaca müdahaleye katlanan sensin. Elbette eşler için de zor ama. Kendi acını yaşa sadece
Kızlar klinikte yada tıp merkezinde yaptırınca kaç saatte çıkıyo sonuç 🙄 çok merak ettim
2 saate kalmaz çıkar özel klinik ya da laboratuvar ise diye düşünüyorum.

Canım ben hastanede çalışıyorum hemde özel sigortalar biriminde 🤭🤭 poliçede teminatın varsa özel sağlık sigortası tetkikleri karsilio bilgin olsun, tek yapman gereken kadın doğum polikliniğine muayene kaydı açtırıp tetkikleri yaptırmak

aa bunları bilmiyorum araştırıcam hepsini sağol canım benim

3.gün embriyosu 20 Mayıs’ta transfer olmuştum

transfer günlerimiz aynı ama sen iki gün geriden geldiğini düşün

Ama varsa az da olsa çıkması gerekmez miydi

üzülme hiç erken henüz

Canım öyle olsa doktorlar sence bilmiyor mu hiç. Demek ki kesinleşmiyor. Onlar dahi emin olamıyor. Hele 3.gün embriyosu ise biraz daha zaman ver kendine. Bir iki gün sonra kan tahlili yap.
Cuma günü yapıcam ama eşimle ilgili bu konuda birtakım sıkıntılarımıZ var biraz da ondan bu üzüntüm

Back