- 24 Şubat 2019
- 685
- 654
- 23
Predictor early aldım ama çıkar mı ki
Bilmiyorum ki canim ben 10. Günde eczaneden 6tlye uyduruk bi test aldim, silik çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Işte o benim şimdi meraklıbekleyis ne olur ne olur ne olur acemi şansı olsun. Embriyom olsun bebiş off bilmiyorum bir tanecik yumurtam döllendiği için çok korkuyorum. Hem şu an için hem de yine gerek olursa (ne olur olmasın) gelecekteki olası tedavi için
Amin canım ya öyle diyorlar da 8 yumurtadan 1 tanesi sadece döllendi. Üstelik kalitesi iyi olsa doktorum kesin söylerdi diyorum. Sormadım ben de. Ay bilmiyorum kieskisi gibi değil ilaçların bile içerikleri daha etkinmiş kullanılan teknolojilerde zira öyle.
sen içini ferah tut
herşey çok güzel olacak #subliminalmesajlı
Sonuç negatif8. gün
Sonuç negatif
Demin yaptım sonuç hüsranaa yaptın mı senin kaçıncı gün embriyosu ve transferinin kaçıncı günü??
Canım ben hastanede çalışıyorum hemde özel sigortalar biriminde poliçede teminatın varsa özel sağlık sigortası tetkikleri karsilio bilgin olsun, tek yapman gereken kadın doğum polikliniğine muayene kaydı açtırıp tetkikleri yaptırmakben de ondan aldım maşallah 35 TL.
geçen pazar günü de bir özel hastanede iğne vurdurucam her seferinde 15 TL alıyorlar
yazık deskteki görevli üzüldü bana zaten masraflı bir tedavi bir de şimdi bir iğne için 15 TL alacağız sizden dedi
benim sözde hiçbir işe yaramayan özel sigortam da var ama tüpbebek tedavisi kapsam dışı şaka gibi.
3.gün embriyosu 20 Mayıs’ta transfer olmuştumDemin yaptım sonuç hüsran
Ahh 6. Günde ben bile gaza geliyorum ✌✌Çok fena gaza geliyorum ama çok korkuyorum
3.gün embriyosu 20 Mayıs’ta transfer olmuştum
Hiç bir şekilde çıkmadı ama hiçCanim üzülme daha idrara karismamistir. Bi de sabah ilk idrarla yapınca daha net cikiyormus
Olsun canım umutsuzluğa kapılma, zaten erken olduğunu biliyoruz, biraz daha sabirHiç bir şekilde çıkmadı ama hiç
az önce tıp merkezini aradım sabah 9-10 gibi verince akşam 5 gibi çıkar dediKızlar klinikte yada tıp merkezinde yaptırınca kaç saatte çıkıyo sonuç çok merak ettim
Hiç ümidim kalmadı biliyor Musun Cuma günü kan tahlili yaptırıcam eşime nasıl anlatıcam bu durumu bilmiyorumCanim üzülme daha idrara karismamistir. Bi de sabah ilk idrarla yapınca daha net cikiyormus
Ama varsa az da olsa çıkması gerekmez miydiOlsun canım umutsuzluğa kapılma, zaten erken olduğunu biliyoruz, biraz daha sabir
Canım öyle olsa doktorlar sence bilmiyor mu hiç. Demek ki kesinleşmiyor. Onlar dahi emin olamıyor. Hele 3.gün embriyosu ise biraz daha zaman ver kendine. Bir iki gün sonra kan tahlili yap.Ama varsa az da olsa çıkması gerekmez miydi
Bir de lütfen asıl acı çeken bu kadar ilaca müdahaleye katlanan sensin. Elbette eşler için de zor ama. Kendi acını yaşa sadeceHiç ümidim kalmadı biliyor Musun Cuma günü kan tahlili yaptırıcam eşime nasıl anlatıcam bu durumu bilmiyorum
2 saate kalmaz çıkar özel klinik ya da laboratuvar ise diye düşünüyorum.Kızlar klinikte yada tıp merkezinde yaptırınca kaç saatte çıkıyo sonuç çok merak ettim
Canım ben hastanede çalışıyorum hemde özel sigortalar biriminde poliçede teminatın varsa özel sağlık sigortası tetkikleri karsilio bilgin olsun, tek yapman gereken kadın doğum polikliniğine muayene kaydı açtırıp tetkikleri yaptırmak
3.gün embriyosu 20 Mayıs’ta transfer olmuştum
Ama varsa az da olsa çıkması gerekmez miydi
Cuma günü yapıcam ama eşimle ilgili bu konuda birtakım sıkıntılarımıZ var biraz da ondan bu üzüntümCanım öyle olsa doktorlar sence bilmiyor mu hiç. Demek ki kesinleşmiyor. Onlar dahi emin olamıyor. Hele 3.gün embriyosu ise biraz daha zaman ver kendine. Bir iki gün sonra kan tahlili yap.