- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
Bendede var yaa gece hayatta kalkmazdım gece bile uyanıyorumBir şey daha sorcam kızlar ben ilk günden beri sık idrara çıkıyorum. Evet eskiye nazaran çok su içiyorum ama merak ettim Sizde de var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendede var yaa gece hayatta kalkmazdım gece bile uyanıyorumBir şey daha sorcam kızlar ben ilk günden beri sık idrara çıkıyorum. Evet eskiye nazaran çok su içiyorum ama merak ettim Sizde de var mı ?
Benimde kasıklarımda ara ara batma varkizlar sonunda bir isaret yasadim kahverengi lekelenme olmus az once ilk kez
bu arada denize yazilanlara katiliyorum bu grup hem okumus hem feminist
BU batma nasıl Birşey tarif eder isin be de oyle bişey hissediyorum ama acaba benm hissettiğim seni. Dediğin mi bilemedimBenimde kasıklarımda ara ara batma var
Canimmm guzel haberlerin olsun insallahhhkizlar sonunda bir isaret yasadim kahverengi lekelenme olmus az once ilk kez
bu arada denize yazilanlara katiliyorum bu grup hem okumus hem feminist
Aynen yawrum 1 saati bulmuo tuvalete gidislerimBir şey daha sorcam kızlar ben ilk günden beri sık idrara çıkıyorum. Evet eskiye nazaran çok su içiyorum ama merak ettim Sizde de var mı ?
Ya az önce annemede anlatmaya çalıştım ama çok başarılı olamadım aman boşverelim tutunmuştur o minnoşlarBU batma nasıl Birşey tarif eder isin be de oyle bişey hissediyorum ama acaba benm hissettiğim seni. Dediğin mi bilemedim
Tamam o zamanYa az önce annemede anlatmaya çalıştım ama çok başarılı olamadım aman boşverelim tutunmuştur o minnoşlar
İnşallah canımm🏵Ayy var işte herşeyin zamanı inşallah gelsin bu bebişler ☺
aynen canım. Ay dedim idrar yolu enfesiyonu olmayayım. Bir kere olmustum böyle wc den çıkamıyordum. Ne bileyim aklıma geldi. Ehvam ehvam üstüneBendede var yaa gece hayatta kalkmazdım gece bile uyanıyorum
Yemekte ne vareve geldim hala kendimi tutuyorum kahverengilik tekrarlanirsa test yapicam simdi kafa dagitmak icin yemek yapayim bari
allah razı olsun canım benımCanim butun dualarim sennle benmde 4 tane vardi stres olma buyurler hersy guzel olcak allahin izniyle
inşallah cancagızımInsallah kaliteli olur hepsi döllenir ve gelişir canim
canım ben senı hatırladım. ekimde miydi aralıkta mı unuttum o zaman aynı gun yumurtalarımız toplanmıstı sanırm. senın dondurulup sonra transfer olacaktı. :) benım o seferde tek yumurta olmustu ve maalesefd tutmamıstı. umarım sımdı olur kuzum. hepimizin kucagı dolar ınsallah.Canım tabikide dualarımız seninle. Rabbim ol der ve olur. 1 tane olsun kaliteli olsun. Kucağını doldursun inş
Canım benim de öyleydi. Basta dört denildi sonra beş. Sonra 8 tane toplandı. Çok sevinmiştim ama önemli olan döllenmesi. Sadece biri döllenebildi. Gerisinin bir önemi kalmadı. Umarım sağlıkla döllenir ve gelişirler.kızlarr iğnenin 8. günündeyim 4 tanecik yumurtam varmıs ama daha tam büyümediler 11-8 arasında degısıyor boyutlar. opu ne zaman olacak hıc bılmıyorum.ınsallah yumurtalarım kalıtelı olur dua istyorum sızden
ayy kuzum cok sagol moral oldun bana. cok yavas buyuyorlar. oncekınde 9 gun ıgne olup 11. gun toplanmıstı ama sımdı 9 gun olsada daha 11 mm evet bende olumlu dusunecegım.Canim benimde 5 vardi onemli olan kalitesi benim de yavas buyuduler ama hepsi dollenmis ben cok aglamistim ama hic uzme kenrini
cok haklısın canım. umarımmm :) ama nıyeyse bu kez cok umutluyum.Canım benim de öyleydi. Basta dört denildi sonra beş. Sonra 8 tane toplandı. Çok sevinmiştim ama önemli olan döllenmesi. Sadece biri döllenebildi. Gerisinin bir önemi kalmadı. Umarım sağlıkla döllenir ve gelişirler.
Yemekte ne var