• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Canım tabikide dualarımız seninle. Rabbim ol der ve olur. 1 tane olsun kaliteli olsun. Kucağını doldursun inş
canım ben senı hatırladım. ekimde miydi aralıkta mı unuttum o zaman aynı gun yumurtalarımız toplanmıstı sanırm. senın dondurulup sonra transfer olacaktı. :) benım o seferde tek yumurta olmustu ve maalesefd tutmamıstı. umarım sımdı olur kuzum. hepimizin kucagı dolar ınsallah.

kızlarr iğnenin 8. günündeyim 4 tanecik yumurtam varmıs ama daha tam büyümediler 11-8 arasında degısıyor boyutlar. opu ne zaman olacak hıc bılmıyorum.ınsallah yumurtalarım kalıtelı olur dua istyorum sızden
Canım benim de öyleydi. Basta dört denildi sonra beş. Sonra 8 tane toplandı. Çok sevinmiştim ama önemli olan döllenmesi. Sadece biri döllenebildi. Gerisinin bir önemi kalmadı. Umarım sağlıkla döllenir ve gelişirler.

Gebelikte tüketmemen gereken besinler;

Pastörize edilmemiş süt ve süt ürünleri,
Az pişmiş yada çiğ et sakatatlar ve çiğ deniz ürünleri,
Katkı maddeli besinler,
Doktorunuzun önerdiği dışında bitki çayları
Az pişmiş ya da çiğ kabuklu deniz ürünleri
Az pişmiş ya da çiğ yumurta,
Sigara, alkol ve gazlı içecekler,
Çikolata, pasta, şekerleme, şerbetli tatlılar,
Dondurulmuş gıdalar, paketlenmiş ve işlenmiş besinler,
Açıkta satılan ürünler,
Koyu çay, kahve gibi kafeinli ürünler,
İyi yıkanmamış çiğ sebzeler tüketilmemelidir. Sebzeler yıkandıktan sonra sirkeli suda bekletilip öyle tüketilmelidir.

Diyetisyen arkadasimin tavsiyesi kizlar

Canım benim de öyleydi. Basta dört denildi sonra beş. Sonra 8 tane toplandı. Çok sevinmiştim ama önemli olan döllenmesi. Sadece biri döllenebildi. Gerisinin bir önemi kalmadı. Umarım sağlıkla döllenir ve gelişirler.
cok haklısın canım. umarımmm :) ama nıyeyse bu kez cok umutluyum.

Test tarihi 1 hazıran olan arkadaşlar ,aranızda idrar testı yapma cesaretınde bulunan var mı ? Beklesekmi 🤔

Back