• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Cuma günü yapıcam ama eşimle ilgili bu konuda birtakım sıkıntılarımıZ var biraz da ondan bu üzüntüm
Canım:(( kimse kimsenin neler yaşadığını bilemez elbette neyin sorun olduğunu da bilmiyorum ama senin canın ortada bütün o işlemler o ilaçlar sana yapılıyor. Herkes ister olsun. Hele bu kadar eziyet çektikten sonra. Inşallah pozitiftir. Dur bakalım dualarımız seninle inşallah güzel sonucu alırsın...

Cuma günü yapıcam ama eşimle ilgili bu konuda birtakım sıkıntılarımıZ var biraz da ondan bu üzüntüm
Yukarıdaki yazım yarım kalmış. Sanki her şey kesinmiş gibi olmuş yazım. Hiç bir şey kesin değil henüz. Demek istediğim bizim için zaten yeterince zor. Görmezden gelmeye çalış. Onu düsünme şimdi. İnşallah pozitif haberler alırız...

Çok sağol canım teşekkür ederim gördüm çok şükür şimdi kalp atışını bekliyoruz. :anneadayı: Ay herseferinde bi bekleme ya ondan sonra da doğumu bekle :KK48: doktor tarih verir vermez yaptım takvimi. :KK9:Kız gör gör harika şeyler bunlar ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :dua::dua::dua:
Amin inşallah rabbim herkese versin çok güzel duygular

Yukarıdaki yazım yarım kalmış. Sanki her şey kesinmiş gibi olmuş yazım. Hiç bir şey kesin değil henüz. Demek istediğim bizim için zaten yeterince zor. Görmezden gelmeye çalış. Onu düsünme şimdi. İnşallah pozitif haberler alırız...
Bilmiyorum bir ümit var mı ama çok çok zor . Eşim kalın kafalı ve evliliği buna bağlayan beni suçlayan bir adam. O kadar hevesli o kadar olacak gözlüyle bakıyor ki Cuma günü tüm bunlarla nasıl başa çıkarım bilmiyorum . İnşallah bir mucize olur

Yarın sabah inşallah gorcem randevuyu o zamana verdi sonra test fln yapcz dedi bebek için aç gel ne testi ki acaba bilmiyorum sen illa 10nda mi gitcen
Yok canım ben 30mayısa randevu aldım. Kese görmeye gidicem inşallah. Senin doktor bekli beta yapacaktır yeniden yada kontrol amaçlı tüm tahlillerini isteyecektir. Ben dün sağlık ocağında tüm tahlillerimi yaptırdım. Bu gün de son kez beta verdin 6597 çıkmış. Bundan sonra daha da yaptırmam herhalde

Bir umut var mı dersiniz
Canım ne olur umutsuzluğa düşme sen kendini ve bebişini düşün.Kocana bunla ilgili bi açıklama yapmak zorunda değilsin.Sen şuan en hassas dönemindesin kendine değer ver.Unutma her zaman için hayırlısını iste.Kocana gelince çok sinirlendim bişey demicem

Yok canım ben 30mayısa randevu aldım. Kese görmeye gidicem inşallah. Senin doktor bekli beta yapacaktır yeniden yada kontrol amaçlı tüm tahlillerini isteyecektir. Ben dün sağlık ocağında tüm tahlillerimi yaptırdım. Bu gün de son kez beta verdin 6597 çıkmış. Bundan sonra daha da yaptırmam herhalde
Yok beta bitti bizim artık bebek için testler yapcaz dedi bilemedim aç gel dedi özellikle. Valla bayramdan önce görelim keseleri rahat etsin icimiz

Bilmiyorum bir ümit var mı ama çok çok zor . Eşim kalın kafalı ve evliliği buna bağlayan beni suçlayan bir adam. O kadar hevesli o kadar olacak gözlüyle bakıyor ki Cuma günü tüm bunlarla nasıl başa çıkarım bilmiyorum . İnşallah bir mucize olur
Ne olursa olsun. Can veren biz değiliz ki. Ah işte malesef olabiliyor canım. Çok fena sınanır da her şey için çok geç olur. Çevrede aslında o kadar bol örneği var ki. Allah korusun inşallah nasip olsun. Belli olmaz hiç canım. Sonradan çıkan da çok kişi duyduk.

Back