Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Günaydın canım ben ise gitmek için mebcur giyiyorum hem de oyle bol falan da deil malum bu süreçte 1-2 kilo aldim yine de girebiliyorum pantolonların icine, inşallah bisey olmaz
Canım hamile olan arkadaşlara bakıyorum dar filan demeyip baya büyüyene kadar karınları giyiyorlar eski kıyafetlerini. bence de sorun yoktur gibi. Ben rahatlık olsun diye hep giydim etek elbise filan sıkıldım ondan da sizlere sorayım dedim.

Günaydın canım ben ise gitmek için mebcur giyiyorum hem de oyle bol falan da deil malum bu süreçte 1-2 kilo aldim yine de girebiliyorum pantolonların icine, inşallah bisey olmaz
Ben de aynen ise klasik dar pantolon giyiyorum. O kadardan bir sey olacagini hic sanmiyorum.
Boyu 1 mm olan bir yavrucak o elbet kendine bir yer bulur :)

Ben 3 tane içiyorum 1 prednol folik asit vitamin progestan da 3 tane 1 tane de corasprin
Akradaşlar merhaba bende Allah nasip ederse tedaviye başlayacagım çok korkuyorum kullandıgınız ilaçlar iğneler neler merak edıyorum maliyet ne kadar tutuyor yaşayanlardan öğrenmekte fayda var inşallah su ana kadar transfer olan hepinizin bebişeri tutmustur. biz bebek isteyenlere yuce rabbim fazla aratmasın nasip etsin anne olmayı aminnn

Selam canim ben devlet raporlu yaptim. 1000 tl ilaclar tuttu 750 tl de hastaneye verdim ama dwvlet hastanesi tabi

Masallah bikisiden negatif haber geldi diger herkes pozitif be guzel topic acmisim ne guzel haberler aldik insallah kalan bikac kisiuiz bizde pozzitifle doldururuz buralari
İnşallah canım ya burada konuşmak dertleşmek o kadar iyi geldi ki anlatamam
Hepimiz hayırlısıyla güzel haberi alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…