Hangisinde rahat hissedeceksen onu giy canımBeli lastikliben de yok sanki. Ama hepsi yüksek beldir benim neyse giyeceğim karar verdim
Canım hamile olan arkadaşlara bakıyorum dar filan demeyip baya büyüyene kadar karınları giyiyorlar eski kıyafetlerini. bence de sorun yoktur gibi. Ben rahatlık olsun diye hep giydim etek elbise filan sıkıldım ondan da sizlere sorayım dedim.Günaydın canım ben ise gitmek için mebcur giyiyorum hem de oyle bol falan da deilmalum bu süreçte 1-2 kilo aldim yine de girebiliyorum pantolonların icine, inşallah bisey olmaz
Ben de aynen ise klasik dar pantolon giyiyorum. O kadardan bir sey olacagini hic sanmiyorum.Günaydın canım ben ise gitmek için mebcur giyiyorum hem de oyle bol falan da deilmalum bu süreçte 1-2 kilo aldim yine de girebiliyorum pantolonların icine, inşallah bisey olmaz
Dır dır dır ne konuştun be kadın. Senin gibi yatmıyoruz çalışıyoruz burda. Iyy bak hele bak ne yemişsin anacım sen. Löp löp yağ buralar "ımmm nereye yerleşsem acabaKonuş tatlım orda olduğunu hissetmek çok guzel
Ay hadi inşallahBende olmadi canim, olmayan baska cok kisi de okumustum merak etme
kızlar embriyo dondurma işlemi kaçıncı gün yapılıyor fikriniz var mı? benim 2. günde donduruyoruz dediler de okuduğum yorumlarda falan hep 5. güne kadar gelişim gözleniyormuş gibi anladım biraz kafam karıştı çok kaliteli gibi değil orta şeker ama sonuçta döllenme oldu ve donduruyoruz dediler, fikriniz varsa ve yazarsanız mutlu olurum
Bana da sormadılar ama 5.gune dondurdular
Kızlar kan testim çıkmış 97.56 inşallah hamileyim
Çok haklısın canım3 günüm kaldı çokk heyecanlıyım daha şimdiden
İlk test ücretsizmiş novaartta ama benimki bayrama geldiği için dışarda yaptırcamKan testi veren arkadaşlar tedavi gördüğünüz yerde mi test verdiniz yani verilen ücretin içinde mi gebelik testi?
İnşallah canımÇok haklısın canımama inşallah güzel haberler alacağız
Anladım canım sonuçlar güzel olsun da testi bir şekilde hallederizİlk test ücretsizmiş novaartta ama benimki bayrama geldiği için dışarda yaptırcam
Akradaşlar merhaba bende Allah nasip ederse tedaviye başlayacagım çok korkuyorum kullandıgınız ilaçlar iğneler neler merak edıyorum maliyet ne kadar tutuyor yaşayanlardan öğrenmekte fayda var inşallah su ana kadar transfer olan hepinizin bebişeri tutmustur. biz bebek isteyenlere yuce rabbim fazla aratmasın nasip etsin anne olmayı aminnnBen 3 tane içiyorum 1 prednol folik asit vitamin progestan da 3 tane 1 tane de corasprin
Kızlar kan testim çıkmış 97.56 inşallah hamileyim
Selam canim ben devlet raporlu yaptim. 1000 tl ilaclar tuttu 750 tl de hastaneye verdim ama dwvlet hastanesi tabiAkradaşlar merhaba bende Allah nasip ederse tedaviye başlayacagım çok korkuyorum kullandıgınız ilaçlar iğneler neler merak edıyorum maliyet ne kadar tutuyor yaşayanlardan öğrenmekte fayda var inşallah su ana kadar transfer olan hepinizin bebişeri tutmustur. biz bebek isteyenlere yuce rabbim fazla aratmasın nasip etsin anne olmayı aminnn
Canım tebrikler darısı başımıza bize de dua et olur muKızlar kan testim çıkmış 97.56 inşallah hamileyim
İnşallah canım ya burada konuşmak dertleşmek o kadar iyi geldi ki anlatamamMasallah bikisiden negatif haber geldi diger herkes pozitif be guzel topic acmisim ne guzel haberler aldik insallah kalan bikac kisiuiz bizde pozzitifle doldururuz buralari
Sağol cnm bnm o kadar mutlu oldum ki allahım herkese naip etsinAyyy caniiiim gözün aydin
Sagol cnm inşallah etmem mi ederim tabi.. allahım isteyen herkese nasip etsin sizde dua edin güzel katlanıp devam etsinCanım tebrikler darısı başımıza bize de dua et olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?