Sagol bitanem enerji verdin bana cokvtesekkurederimİnşallah tamamen kaybolur. Ve insallah bebişlerin seninledir. Çok haklısın ne olursa olsun kanamanın psikolojisi kötü. Ama bence bugün bitecek. Güzel sonucunu tekrar alırsınBizi de haberdar edersin canım
Günaydın bu tutunma kanaması olmayanda hamile olan varmı 5.gün embriyosu 48saatte tutunurmuş ben hiç bişey hissetmiyorum henüz
Aile hekimliğinde yapar canım. Ama test dahildir benceAnladım canım bugün asistana soracağım ben de bu konuda bilgi vermediler
Sagol bitanem enerji verdin bana cokvtesekkurederim
Bulamadım yahu kaç çıkmış değerin kız ne güzel haberler peşpeşe inşallah kucağınıza da alalım sagsalim
Ahahahha bende oyleyim hatta yumurta toplamada doktor ogleden slnra dollenmesi icin koyucaz dedi ordan saymaya basladim oglen 3 gibi 7 gunluk embriyom oluyo hahahaBen transfer gününüde sayıyorumDondurmuyorlar ya gelişimi devam ediyor ki 1 saati bile sayarım
Hayırlı olsun inşallah şimdiden . Doktorunuz kontrole çağırmıştır sizi muayene olunca tekrardan dozunu ayarlayacaktırMerhaba inşalah hayırlısıyla Allah hepimizin gönlüne göre verir bende bu gün başladım tup bebek tedavisine benim Dr da bana gonel f 9000 verdi ama ben yanlışlıkla 2 doz uyguladım bilgisi olan arkadaşlar yardımcı ola biliriimi tedeavimi etkileri şimdiden çok teşekkür ederim
Kızlar kızlar kızların karnındaki fasülyeler günaydın herkesebir bilmecem var çocuklar kızlar pantolon giyiyor musunuz? Sizce zararı olur mu ? Sevgili fasülyeler rahatsız hissediyor musunuz oo burası 3 kişi daha alır problem yok mu diyorsunuz
CANIM TESTİM CUMARTESİ GÜNÜ.HEM HASTANEDE YAPTIRIRSAM DOKTORUMA DA GÖSTERİRİM SONUCUAile hekimliğinde yapar canım. Ama test dahildir bence
CUMARTESİ YAZICAKTIMMMCANIM TESTİM CUMA GÜNÜ.HEM HASTANEDE YAPTIRIRSAM DOKTORUMA DA GÖSTERİRİM SONUCU
Günaydın canımm.En bol pantolonumu giyiyorum beli lastikliKızlar kızlar kızların karnındaki fasülyeler günaydın herkesebir bilmecem var çocuklar kızlar pantolon giyiyor musunuz? Sizce zararı olur mu ? Sevgili fasülyeler rahatsız hissediyor musunuz oo burası 3 kişi daha alır problem yok mu diyorsunuz
Aynen ben de o günü sayıyorum. Yatmadı ya canım yumurtalar da çalıştı hep o süreçteAhahahha bende oyleyim hatta yumurta toplamada doktor ogleden slnra dollenmesi icin koyucaz dedi ordan saymaya basladim oglen 3 gibi 7 gunluk embriyom oluyo hahaha
Konuş tatlım orda olduğunu hissetmek çok guzelBen konuşamıyorum yaAy ben ondan da korkuyorum
Tedavinin başından beri elbise etek elbise etek ay dedim arkadaşım karnı çıkana kadar eski kıyafetleri o dar pantolon taytları giydi sana ne oluyorCanim ben giyiyorum, yüksek bel giyiyorum karnımı sıkmasın diye bilmiyorum gerek var mi ama o kadar dikkat etmeye kendimce böyle bir önlem aldim
Anladım canım. Yani hastanede yaparlar o zaman bence.CANIM TESTİM CUMARTESİ GÜNÜ.HEM HASTANEDE YAPTIRIRSAM DOKTORUMA DA GÖSTERİRİM SONUCU
Beli lastikliGünaydın canımm.En bol pantolonumu giyiyorum beli lastikli
Günaydın canım ben ise gitmek için mebcur giyiyorum hem de oyle bol falan da deilKızlar kızlar kızların karnındaki fasülyeler günaydın herkesebir bilmecem var çocuklar kızlar pantolon giyiyor musunuz? Sizce zararı olur mu ? Sevgili fasülyeler rahatsız hissediyor musunuz oo burası 3 kişi daha alır problem yok mu diyorsunuz
3 günüm kaldı çokk heyecanlıyım daha şimdidenAnladım canım. Yani hastanede yaparlar o zaman bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?