Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

kızlar embriyo dondurma işlemi kaçıncı gün yapılıyor fikriniz var mı? benim 2. günde donduruyoruz dediler de okuduğum yorumlarda falan hep 5. güne kadar gelişim gözleniyormuş gibi anladım biraz kafam karıştı çok kaliteli gibi değil orta şeker ama sonuçta döllenme oldu ve donduruyoruz dediler, fikriniz varsa ve yazarsanız mutlu olurum

Hayırlı olsun inşallah şimdiden . Doktorunuz kontrole çağırmıştır sizi muayene olunca tekrardan dozunu ayarlayacaktır

Canim ben giyiyorum, yüksek bel giyiyorum karnımı sıkmasın diye bilmiyorum gerek var mi ama o kadar dikkat etmeye kendimce böyle bir önlem aldim

Hamile kaldığını 6. Haftada falan ogrenenlere o kadar özeniyorum ki, stres yasamadan hoop hamile olduğunu öğreniyor her aşaması stresli kizlar, allah bize sabir versin. Pozitifi gördüm ama simdi de katlanacak mi diye stres yapıyorum sonra kese gorunucek mi sonra kalp atışı sonra daha farkli seyler. Insallah saglikla sorunsuz devam eder hepimizin süreci. Hamile kalmamiz zor oldu insallah hamilelik sürecimiz güzel devam eder

Günaydın canımm.En bol pantolonumu giyiyorum beli lastikli

Canim ben giyiyorum, yüksek bel giyiyorum karnımı sıkmasın diye bilmiyorum gerek var mi ama o kadar dikkat etmeye kendimce böyle bir önlem aldim
Tedavinin başından beri elbise etek elbise etek ay dedim arkadaşım karnı çıkana kadar eski kıyafetleri o dar pantolon taytları giydi sana ne oluyor Bu kadar rahata alışmasın hem ağaç yaşken eğilir Ben de giyeceğim artık

Günaydın canım ben ise gitmek için mebcur giyiyorum hem de oyle bol falan da deil malum bu süreçte 1-2 kilo aldim yine de girebiliyorum pantolonların icine, inşallah bisey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…