Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim canım. Darısı bizlere inşallahKızlar kan testim çıkmış 97.56 inşallah hamileyim
Hayırlı olsun canım kucağına aldığın günler de gelsin darısı bizlere olsunKızlar kan testim çıkmış 97.56 inşallah hamileyim
Bende tedaviye başlamak için hazırlık yapıyorum sen nerde yaptıracaksın merkez olarak bi kararın var mıAkradaşlar merhaba bende Allah nasip ederse tedaviye başlayacagım çok korkuyorum kullandıgınız ilaçlar iğneler neler merak edıyorum maliyet ne kadar tutuyor yaşayanlardan öğrenmekte fayda var inşallah su ana kadar transfer olan hepinizin bebişeri tutmustur. biz bebek isteyenlere yuce rabbim fazla aratmasın nasip etsin anne olmayı aminnn
Merhaba canım. Güzel duana önce inşallah diyorum ❣ Öncelikle hayırlı olsun senin içinde. Yaklaşık 9 10 gün kullandım iğneleri tedavi boyunca 5000 tl karar ödeme yaptım ben. Hâlâ da devam eden ufak tefek olabiliyor. Değişken bir durum. Benim sorunum amh düşüklüğü ilaçlar soruna göre değişebiliyor. Ama 3000 tl temiz gider diyorum ben.Akradaşlar merhaba bende Allah nasip ederse tedaviye başlayacagım çok korkuyorum kullandıgınız ilaçlar iğneler neler merak edıyorum maliyet ne kadar tutuyor yaşayanlardan öğrenmekte fayda var inşallah su ana kadar transfer olan hepinizin bebişeri tutmustur. biz bebek isteyenlere yuce rabbim fazla aratmasın nasip etsin anne olmayı aminnn
Canımmm tebrıkler,Allah tamamına erdirsin ,darısı tüm burdaki herkesin başına inşşKızlar kan testim çıkmış 97.56 inşallah hamileyim
Evt belirti helpppHayırlı olsun cok sevindim.. Allah sağlıkla Ku ağına almayıda nasip ettin. Eeeee sonuc pozitif cıktığına göre bizim belirti sorularında katlanırsın inş varmıydo baştan sona hissettiğin seyler
Çook haklısın canım. Amiin inşallah rahat hamileliklerimiz ve tabiki korkulu rüyam doğumlarımız olsun. Sağlıkla...Hamile kaldığını 6. Haftada falan ogrenenlere o kadar özeniyorum ki, stres yasamadan hoop hamile olduğunu öğreniyor her aşaması stresli kizlar, allah bize sabir versin. Pozitifi gördüm ama simdi de katlanacak mi diye stres yapıyorum sonra kese gorunucek mi sonra kalp atışı sonra daha farkli seyler. Insallah saglikla sorunsuz devam eder hepimizin süreci. Hamile kalmamiz zor oldu insallah hamilelik sürecimiz güzel devam eder
Takip ederizhergün bir yeni güzel haber wohoo bu şekilde instagram hesabı açıcam hergünbiryenigebelik
Kız naptin resmen gömdün beni o heyecanları tek tek bi yaşayalım nene olmaya çok varDoğan büyüyor bebeğim bir bakmışsın nene olmuşsun
Sağol cnm inşallah aminCanım hayırlı olsun Rabbim katlanmasini nasip etsin
Sağol cnm inşallahTebrik ederim canım. Darısı bizlere inşallah
Evt belirti helppp
Sağol cnm Amin inşallah duamdasinizHayırlı olsun canım kucağına aldığın günler de gelsin darısı bizlere olsun
Amin canım inşallah sağlıkla huzurla...Kız naptin resmen gömdün beni o heyecanları tek tek bi yaşayalım nene olmaya çok var
Ayyyyyyyy cokkk sevindimmm hayırlısı olsun canım darısı başımıza insallahhhhhKızlar kan testim çıkmış 97.56 inşallah hamileyim
Hoşgeldin dilek, aynı gün transferimiz olmuş, bende de pek bi belirti yok ama insan olsun istiyor güzel haberlerimiz olsun inşallahMerhaba kızlar, bir sessiz takipçi daha geldi En başından beri okuyorum gün gün, hamişlerin haberleri ile neşelenip umutlanıyorum. Bana da 22 Mayısta transfer yapıldı. 20 yumurta toplanmıştı, polikistik over olduğumdan sonrası da biraz sıkıntılı geçti. 2 adet 5.gün embriyosu transfer edildi. Ara ara bel ağrısı, karın ağrısı vs dışında hiçbişe hissedemiyorum Belirti arayıp durmak da yanlış tabi ama anlarsınız hepimiz aynı ruh halindeyiz şuan. Benim tahlil günüm 31 Mayıs, çok heyecanlıyım. İnşallah hepimiz güzel değerler, çift çizgiler görürüz