Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

ben hep pantolonluyum ama rahat kesimler giyiyorum

Kaç gün olmuştu senin bebeğim. Ben de hatlar baya karıştı kalabalıklaştıkça

benim bugün 8. günüm 20 mayıs 5. gün 2 tane 10 numara 5 yıldız transferim olmuştu :))

Hayırlı olsun cok sevindim.. Allah sağlıkla Ku ağına almayıda nasip ettin. Eeeee sonuc pozitif cıktığına göre bizim belirti sorularında katlanırsın inş varmıydo baştan sona hissettiğin seyler
Amin cnm inşallah.. katlanırım tabi cnm.. benim transferden önce de göğüslerim aciyoduve şişti o biraz azaldı ama devam etti.. bide göğsümün kahverengi kısmında yeşil damarlar görünmeye başladı..

saol bitanemm.İnşallah katlanır değerlerin güzelce.Belirtin var mıydı?bugün kaçıncı günün
Bugün 12. Günüm asıl test günüm perşembeydi cnm.. goguslerimdeki acı transferden önce fazlaydı sonra da vardı biraz azaldı ama hala devam ediyo bide yeşil damar belirdi kenarında.. bide transferden bu yana geceleri pek rahat uyuyamadım açıkçası şişkinlik vardı bende polikistik over olduğum icn içerdeki kalan yumurtaların da rahatsızlık verdiğini düşünüyorm..

ilaçlar kişiden kişiye ve burada gördüğüm kadarıyla doktora bağlı değişiyor 5gün ilaç kullananda var 10günde benim 1500 civarı tuttu.Kullandığım ilaçlar ilk başta gonal menopur cetrotide son günde gonapeptyl ve bir ilaç daha vardı adını unuttum. İnşallah ilk seferde bebişiniz olur

Ayyy bende istiyorum böyle güzel haberler verebilmek inşallah Allah kucağınada almayı nasip etsin

Ben evde eşimin pijamalarını giyiyorum bişeye sığamadım için yarın işe giderlerde lastikli pantolonlardan giyerim artık fasulye sıkışırmı bilmiyorum da ben sıkışıyorum

Ben evde eşimin pijamalarını giyiyorum bişeye sığamadım için yarın işe giderlerde lastikli pantolonlardan giyerim artık fasulye sıkışırmı bilmiyorum da ben sıkışıyorum
Bak o konuda haklısın ben sıkışıyorum. Zaten uyarı verdi beni bahane edip durma diye az önce pıt pıt bir şeyler oluyor karnıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…