saol bitanemm.İnşallah katlanır değerlerin güzelce.Belirtin var mıydı?bugün kaçıncı gününSagol cnm inşallah etmem mi ederim tabi.. allahım isteyen herkese nasip etsin sizde dua edin güzel katlanıp devam etsin
ben hep pantolonluyum ama rahat kesimler giyiyorumKızlar kızlar kızların karnındaki fasülyeler günaydın herkesebir bilmecem var çocuklar kızlar pantolon giyiyor musunuz? Sizce zararı olur mu ? Sevgili fasülyeler rahatsız hissediyor musunuz oo burası 3 kişi daha alır problem yok mu diyorsunuz
Kaç gün olmuştu senin bebeğim. Ben de hatlar baya karıştı kalabalıklaştıkça
Amin cnm inşallah.. katlanırım tabi cnm.. benim transferden önce de göğüslerim aciyoduve şişti o biraz azaldı ama devam etti.. bide göğsümün kahverengi kısmında yeşil damarlar görünmeye başladı..Hayırlı olsun cok sevindim..Allah sağlıkla Ku ağına almayıda nasip ettin. Eeeee sonuc pozitif cıktığına göre bizim belirti sorularında katlanırsın inş varmıydo baştan sona hissettiğin seyler
Kızlar kan testim çıkmış 97.56 inşallah hamileyim
Bugün 12. Günüm asıl test günüm perşembeydi cnm.. goguslerimdeki acı transferden önce fazlaydı sonra da vardı biraz azaldı ama hala devam ediyo bide yeşil damar belirdi kenarında.. bide transferden bu yana geceleri pek rahat uyuyamadım açıkçası şişkinlik vardı bende polikistik over olduğum icn içerdeki kalan yumurtaların da rahatsızlık verdiğini düşünüyorm..saol bitanemm.İnşallah katlanır değerlerin güzelce.Belirtin var mıydı?bugün kaçıncı günün
Bugün 12. Günüm asıl test günüm perşembeydi cnm.. goguslerimdeki acı transferden önce fazlaydı sonra da vardı biraz azaldı ama hala devam ediyo bide yeşil damar belirdi kenarında.. bide transferden bu yana geceleri pek rahat uyuyamadım açıkçası şişkinlik vardı bende polikistik over olduğum icn içerdeki kalan yumurtaların da rahatsızlık verdiğini düşünüyorm..
[/QUOT
Benimde göğüslerim çok acıyo bu gece sağa sola dönerken bile hissettim.Benim adetten önce de ağrıdığı için belirti olarak görmüyorum.Hepimiz için hayırlısı olsun fazla da belirtilere takılmak istemiyorum
ilaçlar kişiden kişiye ve burada gördüğüm kadarıyla doktora bağlı değişiyor 5gün ilaç kullananda var 10günde benim 1500 civarı tuttu.Kullandığım ilaçlar ilk başta gonal menopur cetrotide son günde gonapeptyl ve bir ilaç daha vardı adını unuttum. İnşallah ilk seferde bebişiniz olurAkradaşlar merhaba bende Allah nasip ederse tedaviye başlayacagım çok korkuyorum kullandıgınız ilaçlar iğneler neler merak edıyorum maliyet ne kadar tutuyor yaşayanlardan öğrenmekte fayda var inşallah su ana kadar transfer olan hepinizin bebişeri tutmustur. biz bebek isteyenlere yuce rabbim fazla aratmasın nasip etsin anne olmayı aminnn
[/QU
Ayyy bende istiyorum böyle güzel haberler verebilmek inşallah Allah kucağınada almayı nasip etsinAmin cnm inşallah.. katlanırım tabi cnm.. benim transferden önce de göğüslerim aciyoduve şişti o biraz azaldı ama devam etti.. bide göğsümün kahverengi kısmında yeşil damarlar görünmeye başladı..
AhahahahahahahahahDır dır dır ne konuştun be kadın. Senin gibi yatmıyoruz çalışıyoruz burda. Iyy bak hele bak ne yemişsin anacım sen. Löp löp yağ buralar "ımmm nereye yerleşsem acaba" dedi kendisi
Inşallah verirsin cnm inşallahAyyy bende istiyorum böyle güzel haberler verebilmek inşallah Allah kucağınada almayı nasip etsin ☺
Ben evde eşimin pijamalarını giyiyorum bişeye sığamadım içinKızlar kızlar kızların karnındaki fasülyeler günaydın herkesebir bilmecem var çocuklar kızlar pantolon giyiyor musunuz? Sizce zararı olur mu ? Sevgili fasülyeler rahatsız hissediyor musunuz oo burası 3 kişi daha alır problem yok mu diyorsunuz
Gördüm canım çok şükür darısı başınaMeralll gördün mü keseyiiiiya bende yarın gidicem arkadaşım. Hadi bakalım hayırlısı olsun. Changilles naptı ? Buranın hızına yetişemiyorum okuyamadım
Evet olumlu düşünmek lazım ama o korku hep bi yerde duruyor sankiAynen bunlar ilaçlarin yan etkisi de diyebiliriz.. hep olumlu düşündüm oldu dedim konuştum hep
Amin canım çok amin de dur kız bir dogsun sa diğerlerine henüz hazır değilizAmin canım sağlıkla kucağına aldığın, pıtı pıtı yürüdüğü, seni çileden çıkardığı, okula gittiği , âşık olduğu, evlendiği, mini mini fasülyelerinin olduğu günlere
1 hazirannn hayırla gel saglıkla gel bebişle gelll huzurla gel bayram olÇok haklısın canımama inşallah güzel haberler alacağız
Bir ihtimal çıkabilir o vakitben hep pantolonluyum ama rahat kesimler giyiyorum
benim bugün 8. günüm 20 mayıs 5. gün 2 tane 10 numara 5 yıldız transferim olmuştu :))
Bak o konuda haklısın ben sıkışıyorum. Zaten uyarı verdi beni bahane edip durma diye az önceBen evde eşimin pijamalarını giyiyorum bişeye sığamadım içinyarın işe giderlerde lastikli pantolonlardan giyerim artık fasulye sıkışırmı bilmiyorum da ben sıkışıyorum
Canım hayırlı olsun Rabbim katlanmasini nasip etsinKızlar kan testim çıkmış 97.56 inşallah hamileyim
Doğan büyüyor bebeğim bir bakmışsın nene olmuşsunAmin canım çok amin de dur kız bir dogsun sa diğerlerine henüz hazır değiliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?