• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Çok sağol canım teşekkür ederim gördüm çok şükür şimdi kalp atışını bekliyoruz. :anneadayı: Ay herseferinde bi bekleme ya ondan sonra da doğumu bekle :KK48: doktor tarih verir vermez yaptım takvimi. :KK9:Kız gör gör harika şeyler bunlar ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :dua::dua::dua:
Ahh meralim sağlıkla kucağına al insallahhhhhh 🤲🤲🤲 darısı başımıza olsun, grubumuz halayla coşsun 😁😁😁

günaydııııın güzel anne adayları
bugün gününüz iyi geçsin
meraklıbekleyiş yine işe geldi hemen kk açtı :KK70:
ağrım var sivilcem var ama bu sabah bi güzel geldim kendime makyaj yaptım:KK36:
yani #staypositive ok??:KK5::KK5::KK5::KK5:
Supersinnnnn bu enerjiye ihtiyacım war ✌✌ bilgisayarı açmadan kk ya giren bi tek ben deilim demekki, ayyy ne güzeliz kızlar yaaa bu sinerji mutlu edio insanı iyiki varsiniz

Canım ben 13 mayısta transfer oldum. Dün 27 mayısta gördük keseyi. Degerim 13. Gun 1137 di. 14. Gun gorduk keseyi. Tek 5. Gun dondurulmus embriyodu. Doktor çok yeni daha dedi o yüzden vajinal ultrasonda gördü. Araya bayram girdiği içinde bayramdan sonraki hafta gel kalp atışını duyalım dedi. :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:
Meralll gördün mü keseyiiii 😊 ya bende yarın gidicem arkadaşım. Hadi bakalım hayırlısı olsun. Changilles naptı ? Buranın hızına yetişemiyorum okuyamadım

Kan testi veren arkadaşlar tedavi gördüğünüz yerde mi test verdiniz yani verilen ücretin içinde mi gebelik testi?

günaydııııın güzel anne adayları
bugün gününüz iyi geçsin
meraklıbekleyiş yine işe geldi hemen kk açtı :KK70:
ağrım var sivilcem var ama bu sabah bi güzel geldim kendime makyaj yaptım:KK36:
yani #staypositive ok??:KK5::KK5::KK5::KK5:
Günaaydın güzel anne adayımız. Ya kaçırdım mı ben test yaptın mı ? Ben leş gibi evde yatıyorum hala biraz makyaj filan ihtiyacım var şişko hissediyorum pantolon giyemiyorum. Siz de de var mı ? Hem göbekten hemde sıkar karnımı diye korkuyorum 🤭😅 Sabah acayip büyük bir ağrı ile kalktım. Böbreğim ağrıyordu daha çok, kasıklarım kasılıyor. Belim kopacak gibiydi. Sorunun böbreğim olduğunu düşündüm. Çok korktum. Kasılma yaratıyor diye 😔 öyle öyle uyumuşum şimdi geçmiş şükür. Ne kadar su içsem de bence böbreklerim de ilaç birikmiş. Sanki 3 gün zerre su içmemişim gibi bir ağrıydı 🤦🏻‍♀️

Hâlâ devam ediyor mu canım? Azalma filan yok mu ?
Bugun sanki azaldi ama boyle mercimek buyuklugunde siyaha yakin bi puturcuk geldi bilmiyorum ki ins geciyodur arkadasim artik o kdr harap oldum ki sana anlatamam. Bi de sol yumurtalikta agri basladi ustume ustume.geliniyo artk nolcaksa olsun yeterki net bi sonucum olsun derdindeyim bebeklefime ins bisey olmaz bu aksam yine kant testi vericem bakalm kismet

Canım biz bugün yani saate bakarsak dün keseyi gördük o kadar tarif edilemez bir duygu ki anlatamam :KK68:doktorum 15 gün sonra da kalp atisini duymak icin çağırdı yani bayram ertesi. Eşimle birlikte ultrason resmine bakıp duruyoruz bu mu şimdi tıpkı fasulye gibi diyor eşim. :emir_bebek:Rabbim kalp atışını da duymayı nasip etsin inşallah. Bu mübarek ramazan ayı hürmetine rabbim isteyen herkese nasip etsin sonuç bekleyen herkesin sonuçları pozitif olsun göbişler bebislerle dolsun inşallah :dua::anne::emir_bebek:
Amin canım sağlıkla kucağına aldığın, pıtı pıtı yürüdüğü, seni çileden çıkardığı, okula gittiği , âşık olduğu, evlendiği, mini mini fasülyelerinin olduğu günlere 🤣

Günaaydın güzel anne adayımız. Ya kaçırdım mı ben test yaptın mı ? Ben leş gibi evde yatıyorum hala biraz makyaj filan ihtiyacım var şişko hissediyorum pantolon giyemiyorum. Siz de de var mı ? Hem göbekten hemde sıkar karnımı diye korkuyorum 🤭😅 Sabah acayip büyük bir ağrı ile kalktım. Böbreğim ağrıyordu daha çok, kasıklarım kasılıyor. Belim kopacak gibiydi. Sorunun böbreğim olduğunu düşündüm. Çok korktum. Kasılma yaratıyor diye 😔 öyle öyle uyumuşum şimdi geçmiş şükür. Ne kadar su içsem de bence böbreklerim de ilaç birikmiş. Sanki 3 gün zerre su içmemişim gibi bir ağrıydı 🤦🏻‍♀️

Sabah test yapayım diye uyandım ama cesaret edemedim. Negatif çıkar da işe ağlak giderim diye korktum o_O
bende de göbekte şişlik var içinin dolu olma ihtimali mutluluk veriyor :))

Bugun sanki azaldi ama boyle mercimek buyuklugunde siyaha yakin bi puturcuk geldi bilmiyorum ki ins geciyodur arkadasim artik o kdr harap oldum ki sana anlatamam. Bi de sol yumurtalikta agri basladi ustume ustume.geliniyo artk nolcaksa olsun yeterki net bi sonucum olsun derdindeyim bebeklefime ins bisey olmaz bu aksam yine kant testi vericem bakalm kismet
İnşallah tamamen kaybolur. Ve insallah bebişlerin seninledir. Çok haklısın ne olursa olsun kanamanın psikolojisi kötü. Ama bence bugün bitecek. Güzel sonucunu tekrar alırsın🧚🏻‍♀️Bizi de haberdar edersin canım

Kızlar kızlar kızların karnındaki fasülyeler günaydın herkese 😊 bir bilmecem var çocuklar 🤪 kızlar pantolon giyiyor musunuz? Sizce zararı olur mu ? Sevgili fasülyeler rahatsız hissediyor musunuz 🤪 oo burası 3 kişi daha alır problem yok mu diyorsunuz :KK53:

Back