• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

kızlar embriyo dondurma işlemi kaçıncı gün yapılıyor fikriniz var mı? benim 2. günde donduruyoruz dediler de okuduğum yorumlarda falan hep 5. güne kadar gelişim gözleniyormuş gibi anladım biraz kafam karıştı çok kaliteli gibi değil orta şeker ama sonuçta döllenme oldu ve donduruyoruz dediler, fikriniz varsa ve yazarsanız mutlu olurum

Merhaba inşalah hayırlısıyla Allah hepimizin gönlüne göre verir bende bu gün başladım tup bebek tedavisine benim Dr da bana gonel f 9000 verdi ama ben yanlışlıkla 2 doz uyguladım bilgisi olan arkadaşlar yardımcı ola biliriimi tedeavimi etkileri şimdiden çok teşekkür ederim
Hayırlı olsun inşallah şimdiden . Doktorunuz kontrole çağırmıştır sizi muayene olunca tekrardan dozunu ayarlayacaktır

Kızlar kızlar kızların karnındaki fasülyeler günaydın herkese 😊 bir bilmecem var çocuklar 🤪 kızlar pantolon giyiyor musunuz? Sizce zararı olur mu ? Sevgili fasülyeler rahatsız hissediyor musunuz 🤪 oo burası 3 kişi daha alır problem yok mu diyorsunuz :KK53:

Canim ben giyiyorum, yüksek bel giyiyorum karnımı sıkmasın diye bilmiyorum gerek var mi ama o kadar dikkat etmeye kendimce böyle bir önlem aldim 😁

Hamile kaldığını 6. Haftada falan ogrenenlere o kadar özeniyorum ki, stres yasamadan hoop hamile olduğunu öğreniyor 😀 her aşaması stresli kizlar, allah bize sabir versin. Pozitifi gördüm ama simdi de katlanacak mi diye stres yapıyorum sonra kese gorunucek mi sonra kalp atışı sonra daha farkli seyler. Insallah saglikla sorunsuz devam eder hepimizin süreci. Hamile kalmamiz zor oldu insallah hamilelik sürecimiz güzel devam eder

Kızlar kızlar kızların karnındaki fasülyeler günaydın herkese 😊 bir bilmecem var çocuklar 🤪 kızlar pantolon giyiyor musunuz? Sizce zararı olur mu ? Sevgili fasülyeler rahatsız hissediyor musunuz 🤪 oo burası 3 kişi daha alır problem yok mu diyorsunuz :KK53:
Günaydın canımm.En bol pantolonumu giyiyorum beli lastikli :KK9:

Canim ben giyiyorum, yüksek bel giyiyorum karnımı sıkmasın diye bilmiyorum gerek var mi ama o kadar dikkat etmeye kendimce böyle bir önlem aldim 😁
Tedavinin başından beri elbise etek elbise etek ay dedim arkadaşım karnı çıkana kadar eski kıyafetleri o dar pantolon taytları giydi sana ne oluyor 🙄 Bu kadar rahata alışmasın hem ağaç yaşken eğilir 🤪 Ben de giyeceğim artık 🤭

Günaydın canım ben ise gitmek için mebcur giyiyorum hem de oyle bol falan da deil 😔😔 malum bu süreçte 1-2 kilo aldim yine de girebiliyorum pantolonların icine, inşallah bisey olmaz

Back