• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Benim hiç olmadı şükür leke dahi gelmedi klinik pembe lekelenme olck dedi olmadı yani 5. Gun tek embriyo benim de olmaması daha iyi zaten dedi doktorum olmuyo diye üzülmüştüm bnde
Olmamaso tabiki en iyisi benm olunca benm gibi depresyona giriyo insan 2 gundur uyku uyuyamadim ustune agrilar kanama herzmn tehlikeli bisey hamileym ama durcakmi belli bile degil

Kızlar gunaydinnn, bugun enteresan bi sekilde korku kapladi beni ay deli olcam cok umutsuzum bugun, 6. Gunumdeyim daha, olumsuz hic bisey de olmadi ama ya olmazsa endisesi yiyip bitirio beni, bugun güzel haberler verin nolur moral olsun
Canim benim gunaydin hic moral bozma bak neler yasayanlar var.misal ben:)) ne kanamasi ne agrisi bitti ama butun bunlara ragmen hamileyim. 6.gunundesin bisicik kalmamis test zamanina hersey yolunda gidicek buna inan ki bence kesin oyle olcak modunu dusurme lutfen:)

kızlarr iğnenin 8. günündeyim 4 tanecik yumurtam varmıs ama daha tam büyümediler 11-8 arasında degısıyor boyutlar. opu ne zaman olacak hıc bılmıyorum.ınsallah yumurtalarım kalıtelı olur dua istyorum sızden
Canim benimde 5 vardi onemli olan kalitesi benim de yavas buyuduler ama hepsi dollenmis ben cok aglamistim ama hic uzme kenrini

Kızlar gunaydinnn, bugun enteresan bi sekilde korku kapladi beni ay deli olcam cok umutsuzum bugun, 6. Gunumdeyim daha, olumsuz hic bisey de olmadi ama ya olmazsa endisesi yiyip bitirio beni, bugun güzel haberler verin nolur moral olsun
Gunaydin canim umut dolalim bugunde az kaldi kendi haberimizi almaya

Canim benim gunaydin hic moral bozma bak neler yasayanlar var.misal ben:)) ne kanamasi ne agrisi bitti ama butun bunlara ragmen hamileyim. 6.gunundesin bisicik kalmamis test zamanina hersey yolunda gidicek buna inan ki bence kesin oyle olcak modunu dusurme lutfen:)
Insallah guzelim yaaa bugune kadar iyidim aslinda gun yaklastikca korkularım artmaya başladı sanırım, hani içime öküz oturdu derler ya hah işte tam da öyle bisey. Allah nerde isteyen varsa yardımcısı olsun

Insallah guzelim yaaa bugune kadar iyidim aslinda gun yaklastikca korkularım artmaya başladı sanırım, hani içime öküz oturdu derler ya hah işte tam da öyle bisey. Allah nerde isteyen varsa yardımcısı olsun
Biraz disari cik dolas film izle dikkati dagatmak cok zor bu donemde ama bunu yapmamz lazm bende senn gibi hissediyorum ama toparlanmamz lazm manevi olarak cok yipraticiymis bu kdrni dusunmemstm

Amin canım aminn ,kese transferın kacıncı gunu gorunuyor? Tekmiydi çift embrıyomuydu ? Kaç kese var
Canım ben 13 mayısta transfer oldum. Dün 27 mayısta gördük keseyi. Degerim 13. Gun 1137 di. 14. Gun gorduk keseyi. Tek 5. Gun dondurulmus embriyodu. Doktor çok yeni daha dedi o yüzden vajinal ultrasonda gördü. Araya bayram girdiği içinde bayramdan sonraki hafta gel kalp atışını duyalım dedi. :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

Ay ne guzel keske bnd hissetmesem cnm benimde.2 tane 5.gun embriyosu kondu gecen pazartesi ilk 5 gun hicbisi yoktu 6.gun kanama basladi bugun 8. Gun . Ama genelde kimsede kanama olmuyo bnd keske olmasa diye bakiyodum emin ol kanama iyi bisey degil ins bebisin tutunur cogu insan hicbisi hissetmeden hamile kalio ztn pozitif dusun arkadasm inan kanama olayi mahvetti beni cok uzuluyorum
Doktorun ne dedi canım iğne falan yapılıyomuş sanırım öyle kanama falan olursa dikkat et kendinede bebişede güzel düşünelim yoksa kendimizi yiycez böyle

günaydııııın güzel anne adayları
bugün gününüz iyi geçsin
meraklıbekleyiş yine işe geldi hemen kk açtı :KK70:
ağrım var sivilcem var ama bu sabah bi güzel geldim kendime makyaj yaptım:KK36:
yani #staypositive ok??:KK5::KK5::KK5::KK5:
Günaydın cancazımmm.Bende de durum aynı işe gel bilgisayarı aç kk yı tıkla :KK9:
tabi pozitif kalmamız şart bebişlerimiz için pozitifiz çünkü onlar bizimle:anneadayı:

Daha ilk günden bana bile geliyo arada 😂😂 test sonucu negatifmiş falan sonra bebişle konuşuyorum geçiyo sende öyle yap

Biraz disari cik dolas film izle dikkati dagatmak cok zor bu donemde ama bunu yapmamz lazm bende senn gibi hissediyorum ama toparlanmamz lazm manevi olarak cok yipraticiymis bu kdrni dusunmemstm
Canım çalışıyorum ama inan işime bile konsantre olamıyorum, sürece teslim olmuş durumdayız, beklemekten başka bi şey gelse elimden yapcam da olmuo işte aynı bi bilebilsek 😊😊😊

Oyy kıyamam gördün mü keseyi maşallah sana takvimde çok yakışmış ❤❤❤ darısı kalp atışlarına yarın bende gorcem inşallah rahatliyim göreyim de ya
Çok sağol canım teşekkür ederim gördüm çok şükür şimdi kalp atışını bekliyoruz. :anneadayı: Ay herseferinde bi bekleme ya ondan sonra da doğumu bekle :KK48: doktor tarih verir vermez yaptım takvimi. :KK9:Kız gör gör harika şeyler bunlar ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :dua::dua::dua:

Back