- 6 Aralık 2017
- 731
- 943
- 53
- 40
Ahh meralim sağlıkla kucağına al insallahhhhhhÇok sağol canım teşekkür ederim gördüm çok şükür şimdi kalp atışını bekliyoruz.Ay herseferinde bi bekleme ya ondan sonra da doğumu bekle doktor tarih verir vermez yaptım takvimi. Kız gör gör harika şeyler bunlar ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Supersinnnnn bu enerjiye ihtiyacım war ✌✌ bilgisayarı açmadan kk ya giren bi tek ben deilim demekki, ayyy ne güzeliz kızlar yaaa bu sinerji mutlu edio insanı iyiki varsinizgünaydııııın güzel anne adayları
bugün gününüz iyi geçsin
meraklıbekleyiş yine işe geldi hemen kk açtı
ağrım var sivilcem var ama bu sabah bi güzel geldim kendime makyaj yaptım
yani #staypositive ok??
Inşallah cnm hayırlısı olsuncanım benimde aynı şekilde 3.transferim oldu.cumartesi test günüm.İnşallah mutlu haberler alırız tüm arkadaşlarımızla
Sağol canım amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin dualarım sizinleAhh meralim sağlıkla kucağına al insallahhhhhhdarısı başımıza olsun, grubumuz halayla coşsun
Hahahh ben evde tek kalınca konuşuyom o yüzden yarında işe başlıycam bakalım nasıl olacakkonuşmaz miyim biri duysa delirdi bu kız dicek şafak sayıyoruz ✌✌
Meralll gördün mü keseyiiiiCanım ben 13 mayısta transfer oldum. Dün 27 mayısta gördük keseyi. Degerim 13. Gun 1137 di. 14. Gun gorduk keseyi. Tek 5. Gun dondurulmus embriyodu. Doktor çok yeni daha dedi o yüzden vajinal ultrasonda gördü. Araya bayram girdiği içinde bayramdan sonraki hafta gel kalp atışını duyalım dedi.
Arkadasım keseyi gördün müüüü. NaptınYok canım lekelenme oluyo çoğu kişi de moralini hiç bozma değerin artışından anlarsin zaten dış gebelik mi diye korkma hic bence doktoru dinle bakalım nolck
Günaaydın güzel anne adayımız. Ya kaçırdım mı ben test yaptın mı ? Ben leş gibi evde yatıyorum hala biraz makyaj filan ihtiyacım var şişko hissediyorum pantolon giyemiyorum. Siz de de var mı ? Hem göbekten hemde sıkar karnımı diye korkuyorumgünaydııııın güzel anne adayları
bugün gününüz iyi geçsin
meraklıbekleyiş yine işe geldi hemen kk açtı
ağrım var sivilcem var ama bu sabah bi güzel geldim kendime makyaj yaptım
yani #staypositive ok??
Ben konuşamıyorum yakonuşmaz miyim biri duysa delirdi bu kız dicek şafak sayıyoruz ✌✌
Hâlâ devam ediyor mu canım? Azalma filan yok mu ?Olmamaso tabiki en iyisi benm olunca benm gibi depresyona giriyo insan 2 gundur uyku uyuyamadim ustune agrilar kanama herzmn tehlikeli bisey hamileym ama durcakmi belli bile degil
Ben transfer gününüde sayıyorumYok canim, transfer ertesini 1. Gün saydim. 10. Gün degerim, o güne kadar hic evde test yapmadim. Kan sonucunu beklerken yaptım, silik çıktı
Hayir cnm ben orda vermedim bilmiyorum o yuzden1 haziranda net merkezde vericem buyuk ihtimal icindedir. Tip merkezinde yaptirdim 40 lirayaKan testi veren arkadaşlar tedavi gördüğünüz yerde mi test verdiniz yani verilen ücretin içinde mi gebelik testi?
Bugun sanki azaldi ama boyle mercimek buyuklugunde siyaha yakin bi puturcuk geldi bilmiyorum ki ins geciyodur arkadasim artik o kdr harap oldum ki sana anlatamam. Bi de sol yumurtalikta agri basladi ustume ustume.geliniyo artk nolcaksa olsun yeterki net bi sonucum olsun derdindeyim bebeklefime ins bisey olmaz bu aksam yine kant testi vericem bakalm kismetHâlâ devam ediyor mu canım? Azalma filan yok mu ?
Amin canım sağlıkla kucağına aldığın, pıtı pıtı yürüdüğü, seni çileden çıkardığı, okula gittiği , âşık olduğu, evlendiği, mini mini fasülyelerinin olduğu günlereCanım biz bugün yani saate bakarsak dün keseyi gördük o kadar tarif edilemez bir duygu ki anlatamamdoktorum 15 gün sonra da kalp atisini duymak icin çağırdı yani bayram ertesi. Eşimle birlikte ultrason resmine bakıp duruyoruz bu mu şimdi tıpkı fasulye gibi diyor eşim. Rabbim kalp atışını da duymayı nasip etsin inşallah. Bu mübarek ramazan ayı hürmetine rabbim isteyen herkese nasip etsin sonuç bekleyen herkesin sonuçları pozitif olsun göbişler bebislerle dolsun inşallah
Günaaydın güzel anne adayımız. Ya kaçırdım mı ben test yaptın mı ? Ben leş gibi evde yatıyorum hala biraz makyaj filan ihtiyacım var şişko hissediyorum pantolon giyemiyorum. Siz de de var mı ? Hem göbekten hemde sıkar karnımı diye korkuyorumSabah acayip büyük bir ağrı ile kalktım. Böbreğim ağrıyordu daha çok, kasıklarım kasılıyor. Belim kopacak gibiydi. Sorunun böbreğim olduğunu düşündüm. Çok korktum. Kasılma yaratıyor diye öyle öyle uyumuşum şimdi geçmiş şükür. Ne kadar su içsem de bence böbreklerim de ilaç birikmiş. Sanki 3 gün zerre su içmemişim gibi bir ağrıydı
Anladım canım bugün asistana soracağım ben de bu konuda bilgi vermedilerHayir cnm ben orda vermedim bilmiyorum o yuzden1 haziranda net merkezde vericem buyuk ihtimal icindedir. Tip merkezinde yaptirdim 40 liraya
İnşallah tamamen kaybolur. Ve insallah bebişlerin seninledir. Çok haklısın ne olursa olsun kanamanın psikolojisi kötü. Ama bence bugün bitecek. Güzel sonucunu tekrar alırsınBugun sanki azaldi ama boyle mercimek buyuklugunde siyaha yakin bi puturcuk geldi bilmiyorum ki ins geciyodur arkadasim artik o kdr harap oldum ki sana anlatamam. Bi de sol yumurtalikta agri basladi ustume ustume.geliniyo artk nolcaksa olsun yeterki net bi sonucum olsun derdindeyim bebeklefime ins bisey olmaz bu aksam yine kant testi vericem bakalm kismet
Kaç gün olmuştu senin bebeğim. Ben de hatlar baya karıştı kalabalıklaştıkçaSabah test yapayım diye uyandım ama cesaret edemedim. Negatif çıkar da işe ağlak giderim diye korktum
bende de göbekte şişlik var içinin dolu olma ihtimali mutluluk veriyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?