6 değilde 3.günde acayip bir sancım olmuştu. Aynen aşırı mutsuz olmuştum. Benim nefesimi kesiyordu. Sonra o kadar şiddette yaşamadım. Umarım hayırlı bir ağrıdır canım senin için de benim içindeKızlar ben salı gunu transfer olmustum .suan karnım tam da regl olurken agrıdıgı gıbı agrıyor ,resmen göçtüm ,cok mutsuzum , 6.gunde bu agrıyı yasayan varmı ya ,regl mı olucam acaba ,6.gun regl için erken degılmı
Bence yapma ve sakinleşmeye çalış. Düşünme geçecek regl olamaz bu günde hemen. O yüzden olumsuzu kenara bırak inşallah iyi olur canımTest yapsam dıyorum zaten suan en olumsuzu dusunuyorum
senin aslinda uzun protokolle daha kaliteli yumurtan olusabilir ben 10 gun kadar lucrin kullanmistimMalesef 5.güne 2 tane gelebildi, yaşım 38,bizde tek seferde 2 taneyi de transfer ettiricez, tutma olasılığı daha yüksek olur diye
Kızlar ben salı gunu transfer olmustum .suan karnım tam da regl olurken agrıdıgı gıbı agrıyor ,resmen göçtüm ,cok mutsuzum , 6.gunde bu agrıyı yasayan varmı ya ,regl mı olucam acaba ,6.gun regl için erken degılmı
sana daha erken degil mi benim 5. gun embriyosu yarin 8. gunum hala daha test yapsammi emin degilimTest yapsam dıyorum zaten suan en olumsuzu dusunuyorum
Ben de 5. Gundeyim ilk günler belim çok ağrıdı ama şuan karnımdaki şişlik ve göğüs hassasiyeti dışında başka bişeyim yokKızlar ben salı gunu transfer olmustum .suan karnım tam da regl olurken agrıdıgı gıbı agrıyor ,resmen göçtüm ,cok mutsuzum , 6.gunde bu agrıyı yasayan varmı ya ,regl mı olucam acaba ,6.gun regl için erken degılmı
Tatlım bence çikolata yeme internette de okumuştum meyve felan geçiştirKızlar benim bir derdim varcanım çok tatlı çekiyor. Ben çikolata delisiyim normalde şerbetli tatlı pek yiyemem. Kremalı çikolatalı şeyler severim. Ama çikolata kafein içerdiği için yemesem iyi olacak. Of siz ne yaptınız normal şerbetli bir şey mi yesem ? Yemesem mi ya da ? Zaten kortizon alıyorum ay ne yapsam
Canım iğneleri olurken normalde regl de de olmaz pek sivilcem. Ay her sabah minik minik çıkıyordu. Ilaçlardan olabilir hemen kötüye yorma.senin aslinda uzun protokolle daha kaliteli yumurtan olusabilir ben 10 gun kadar lucrin kullanmistim
benim agrim gecti belki de gaz sancisiydi emin olamiyorum ama yuzumde sivilce cikti bugun adet oncesi sendromlari yasiyor gibiyim
sana daha erken degil mi benim 5. gun embriyosu yarin 8. gunum hala daha test yapsammi emin degilim
Aradim kuzum diyoki aspirini birak prolutex progestan iceren igneyi sdc aksam yapiyodum sabah aksam yap dedi . Ama kimsede bunlar olabilen seyler yazmadi cok moralim bozuk esim tesf almisti predictor yaptim silik cizgi cikti belli ki gebelik devam ediyor ama boyle bi gebelik normal mi ondan hic emin degilim dis gebeliklerde fln olur boyle seyler korku basti ve aramizda hic bunu yasayan yok arkadasim cok uzgunumAradım mi kliniği lekelenme için fln
ay kiyamam ben bi baklavaya dusmustum ama cabuk gecti hemen bi tarif veriyimmi sipsak yapiverKızlar benim bir derdim varcanım çok tatlı çekiyor. Ben çikolata delisiyim normalde şerbetli tatlı pek yiyemem. Kremalı çikolatalı şeyler severim. Ama çikolata kafein içerdiği için yemesem iyi olacak. Of siz ne yaptınız normal şerbetli bir şey mi yesem ? Yemesem mi ya da ? Zaten kortizon alıyorum ay ne yapsam
Kesmiyor citacitammmTatlım bence çikolata yeme internette de okumuştum meyve felan geçiştir
Canim o kdr guzel bi soru sormussun ki hic bi test yapilmadi o yonde yani normal butun kan testi yapilmisti tedavi oncesi o ne diye geciyor sonucladan.bi bakiyim ama ozel olarak gransfer oncdsi degil igneler oncesi yapilmisti tam kan testi. Bi de normalde de.benm kanim hic yogun degildir asiri su icerim aspirin belkide fazla geldiAllah korusun canım. Bilgim yok ama dış gebelikte böyle kanama mı oluyor ? İyiye yoralım inşallah. Pıhtılaşma ile ilgili testlerin yapılmış mıydı ? Neydi değerlerin. Acaba diyorum bir ihtimal yapılmadan mı kullandırıldı asprin tarzı sulandırıcılar. O aklıma geliyor benim :/ Yine ara sor doktora devam ediyor de. Başka bir yolu yok mu ki.
hala kahverengi lekeler akinti devam ediyor mu topicde de birtek sen de var bak nasil cevval bir cocuk olacak gor sen adini da guclu koyalimmiAradim kuzum diyoki aspirini birak prolutex progestan iceren igneyi sdc aksam yapiyodum sabah aksam yap dedi . Ama kimsede bunlar olabilen seyler yazmadi cok moralim bozuk esim tesf almisti predictor yaptim silik cizgi cikti belli ki gebelik devam ediyor ama boyle bi gebelik normal mi ondan hic emin degilim dis gebeliklerde fln olur boyle seyler korku basti ve aramizda hic bunu yasayan yok arkadasim cok uzgunum
Kilyacim bazen benmde krizim geliyor elma ye tarcin kokla biraz alir istegini biliyorum hic bisey cikolata gibi olmuyor ama az sabir et dostumKesmiyor citacitammmsütlü tatlı yesem peki
Hindistan cevizi yağım yok benim. Olmasa tutmaz mı kiay kiyamam ben bi baklavaya dusmustum ama cabuk gecti hemen bi tarif veriyimmi sipsak yapiver
hurma findik tahin yulaf hind cevizi yagi blenderda cekiyosun top yapip hind cevizine buluyosun hop bitti
Koagülasyon testleri diye geçiyor. Diğer testlerden farklı sn cinsinde sonuç ya anlarsın elinde varsa. Muhtemelen doktor asprini bırakmanı kanamam artması diye söyledi. Düzelir belki yarına eskiye döner. Eğer sebep buysa tabi canım. Insan bilemiyor ki bir sürü olasılık var. Biz yinede iyi düşünelim. Geçecek inşallahCanim o kdr guzel bi soru sormussun ki hic bi test yapilmadi o yonde yani normal butun kan testi yapilmisti tedavi oncesi o ne diye geciyor sonucladan.bi bakiyim ama ozel olarak gransfer oncdsi degil igneler oncesi yapilmisti tam kan testi. Bi de normalde de.benm kanim hic yogun degildir asiri su icerim aspirin belkide fazla geldi
Hurma benım yasaklar listemde ,yine de yemeyın benceay kiyamam ben bi baklavaya dusmustum ama cabuk gecti hemen bi tarif veriyimmi sipsak yapiver
hurma findik tahin yulaf hind cevizi yagi blenderda cekiyosun top yapip hind cevizine buluyosun hop bitti
Tarçın iyi fikirKilyacim bazen benmde krizim geliyor elma ye tarcin kokla biraz alir istegini biliyorum hic bisey cikolata gibi olmuyor ama az sabir et dostum
Hurma benım yasaklar listemde ,yine de yemeyın bence
Hindistan cevizi yağım yok benim. Olmasa tutmaz mı kifındığımda çiğ bitti. Kavrulmuş var Bakayım bir canım 🏵
Bende hc sevmem ama kokusu hevesini gecirir cnmTarçın iyi fikirpek sevmem kendisini midem bulanır isteğim geçer belki deneyeyim bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?