Evet şu aklıma geldi Hz. Meryem e doğum esnasında sunulmuş. Doğumu kolaylaştırıcı bir şey varmış etken olarak. Özellikle yaş hurma yedirirlermiş hala Arap coğrafyasında doğum yapacak kadınlara. Yemek sorun olabilir haklısın canımHurma benım yasaklar listemde ,yine de yemeyın bence
Yok kuzum adini bile ilk defa duydum bakmadi ki ztn benm kanim cok suludur aslinda bence de aspirin fazla geldi o yuzden kestirip progestan igneyi yukseltti ki dusuk olmasin simdi testte yine gebe ciktim predictorde ucuk bi silik cizgi var. Bebekler yerinde duruyo bellki ama allah gostermesin dis gebelik yada dusuk gibi seylerden korkuyorum bi sevinemedim biliyomusun sonuca hep bi yanimiz buruk yrn kan testi tekrarlancak bakalmKoagülasyon testleri diye geçiyor. Diğer testlerden farklı sn cinsinde sonuç ya anlarsın elinde varsa. Muhtemelen doktor asprini bırakmanı kanamam artması diye söyledi. Düzelir belki yarına eskiye döner. Eğer sebep buysa tabi canım. Insan bilemiyor ki bir sürü olasılık var. Biz yinede iyi düşünelim. Geçecek inşallah
Aaaa ananas yedim ben işe yarıyor diye duymuştum . Tutunmayı arttırıyor diyeBana bi kagıt verdıler.orda cay kahve cıkolata hurma midye maydonoz ananas yasak yazıyordu
Hiç kolay değil canım. Çok haklısınYok kuzum adini bile ilk defa duydum bakmadi ki ztn benm kanim cok suludur aslinda bence de aspirin fazla geldi o yuzden kestirip progestan igneyi yukseltti ki dusuk olmasin simdi testte yine gebe ciktim predictorde ucuk bi silik cizgi var. Bebekler yerinde duruyo bellki ama allah gostermesin dis gebelik yada dusuk gibi seylerden korkuyorum bi sevinemedim biliyomusun sonuca hep bi yanimiz buruk yrn kan testi tekrarlancak bakalm
Evet bende oyle duymustum ,listese gorunce sasırdım anlamadım .aşılamalarımda habire ananas yemıstım hattaAaaa ananas yedim ben işe yarıyor diye duymuştum . Tutunmayı arttırıyor diye
Aaaa ananas yedim ben işe yarıyor diye duymuştum . Tutunmayı arttırıyor diye
Çiğ et ,soda ve nar var bide şimdi baktım daEvet bende oyle duymustum ,listese gorunce sasırdım anlamadım .aşılamalarımda habire ananas yemıstım hatta
Haftada bir kahveye günde iki bardakaçık caya ızın verdıBende ananas yedim hergün bi dilimama herkes öyle yazmıs. Bide bana kimse şu yasak bu yasak demedi sağlıklı beslen öğünlerini atlama dedi o kadar hatta türk kahvesini sordum içebilirsin bi fincan dedi ben yinede 6 günde yarım bardak içtim bi kerelik. yahu anlamadım herkese başka bişey söylemiş doktorlar
Bana da asitli şeyler kahve sigara aşırı çay maydonoz bitki çayları dışında bir şey denilmedi. Ya işte sorun detoks gibi sürekli tüketmek bence hiç bir yiyeceği sağlıklı olsa bile asla bir daha detoks gibi yememBende ananas yedim hergün bi dilimama herkes öyle yazmıs. Bide bana kimse şu yasak bu yasak demedi sağlıklı beslen öğünlerini atlama dedi o kadar hatta türk kahvesini sordum içebilirsin bi fincan dedi ben yinede 6 günde yarım bardak içtim bi kerelik. yahu anlamadım herkese başka bişey söylemiş doktorlar
Haftada bir kahveye günde iki bardakaçık caya ızın verdı
Cok sagol bitanem insallah pozitif olmaya calisiyorum belkide yerlesme kanamasidir diyorum ne diyim suan yapabilcegm hicbisey yok kendimi uzuncede sonuc degismiyor ne yazik kiHiç kolay değil canım. Çok haklısın( Allah yardımcın olsun. Inşallah bebislerin seninle devam edecek. Dualarımız o yönde
Tabiki yoktan var eden Rabbim ol derse hersey olur ,tüm negatıfler o ise pozıtıfe donerTabiki tedbiri alıcaz ama takdir allahtanbiz nede yapsak eğer nasipte ne varsa onu yaşıcaz napalım artık bilmeden yedik içtik. Ben doktoruma yasak yokmu dediğimde kola, sigara ve paketli gıdalar yasak dedi geri kalanı abartmadığın sürece tüketebilirsin dedi ☺
Bugün doktorum transferde iki embriyo olursa %5falan artar olasılık 5.güne kadar gelmiş sonuçta dedi ben yanlış anlamadıysam 3.gün olsa iki tane koyardım gerek yok dedi tek bebeyle geldim bende bakalım inşallah tutunur yavrucuk,ben herşeyin zamanı olduğuna inanıyorum biz birsene gittik doktora sürekli bişey çıktı erteledik bir anda karar verdik ki önümüzdeki ay eşim askere gidiyor 3hafta yok ama nedense şu an zamanı gibi hissediyorumMalesef 5.güne 2 tane gelebildi, yaşım 38,bizde tek seferde 2 taneyi de transfer ettiricez, tutma olasılığı daha yüksek olur diye
Allah allah ben hergun anamas yiyorum deli gibiAaaa ananas yedim ben işe yarıyor diye duymuştum . Tutunmayı arttırıyor diye
Bana da asitli şeyler kahve sigara aşırı çay maydonoz bitki çayları dışında bir şey denilmedi. Ya işte sorun detoks gibi sürekli tüketmek bence hiç bir yiyeceği sağlıklı olsa bile asla bir daha detoks gibi yememçok korktum şu an. İnşallah bir şey olmaz
rahim filmi, baska testlerde var ama sanırım ddüşük yapınca doktor ıstıyor.teşekkür ederim :) bende tüp bebek tedavisine başlamayı planlıyorum canım, ama ancak haziran sonuna doğru geleceğim için şimdiden testleri yaptırayım diyorduk bunlar dışında başka bişey var mı hatırladığın
Kaldiki ben hamileyim :)Bişey olmaz canım hepimiz bu forumda görüp yedik ananası kabak çekirdeğini ve cogu kişi hamile kaldım yazmıs demekki olucagı varsa olucak. Ben açıkcası korkmuyorum sunu yedim olmazsa falan diye aklına getirme hiç kötü seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?